Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

A cazut si Arianna din pat,adica de pe coltar eram langa ea m-am aplecat sa i-au doar o jucarie ce a cazut jos si ea a si cazut,s-a speriat foarte tare voi a-ti fost cu ei la doctor sa vedeti daca au patit ceva sau nu? Ea la 2 minute a ras e totul bine dar inca ma gandesc daca....

Facem si noi kk la olita cand vad ca se pregateste de kk o si pun pe olita deja avem 3 zile la rand ,dar am si noroc ca e mai constipacioasa.

KARRA super faine pozele .

AMMA sunt in continuare alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara mamici!
ce se intampla de este asa scazuta prezenta pe forum?
hai ca maine avem deja a doua aniversare.
am vazut poze aduse de KARRA cu WINNIE superba, bestiala, o dulceata.
ce bine ca v-ati simtit bine in AUSTRIA.
am vazut si pe DAVID de SHERBI cum se da el ca smecherul jos din pat.
MADYBULANCEA noi dovlecelul i-l papam fara seminte, defapt ii dau la o parte mijlocul care are seminte.
va pupam, o sear placuta!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna!
Foarte frumos capitol s-a inceput.Sper la fel sa se termine.

La multi ani Bondareilor si albinutelor din stup!!!

Am vazut si noi pe Victor papacios,pe Winnie plimbareata,Mihaita scumpicel si David istetel.Pupam bebei cu mamici cu tot.

Despre noi....mare lucru nu am ce spune.Cred ca va iesi al 8-lea dinte deja.

Mada lui Mark i-a iesit maseluta?

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Avem toti incisivii !!! Gata am scapat.
La incisivii de jos laterali nu a fost marait deloc. De vreo doua saptamani doarme toata noaptea, adica de la 20.45 pana la 8.30.
Ziua nu prea mai vrea sa doarma decat vreo ora si un pic. In rest vrea sa merga peste tot, sa traga de tot ce gaseste. Se joaca cu surioara.

Karra- superbe pozele....iar Winnie e o frumusete.

Sherbi- buzite dulci e baiat mare si istet. Bravo!!!

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

ZADI acum am vazut ca IAN s-a nascut pe 16 martie aceeasi data la care m-am nascut si eu diferenta este ca el v-a implini un anisor iar eu 30...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Laura- ma bucur sa aflu asta.
Deci pe 16 martie ii vom spune la multi ani Timeei si lui Ian pentru ca implinesc un an si Laurei care schimba prefixul.

Spune-mi te rog cate ceva despre sensibilitatea voastra, a pestilor, si cat de tare ti-a influentat viata. Sau si la pesti ca si la gemeni dualitatea face ca diferentele dintre aceeasi semeni zodiacali sa fie mari.

P.S. pentru ca am pomenit de fetita Absolutei. Am omis sa declar ca nu am primit nici o copie a conferintelor de pe mess. Deci Absoluta nu a tradat pe nimeni, asa cum s-a zis. Imi cer public scuze Absolutei pentru ca nu am facut aceasta declaratie la momentul oportun. Sper din suflet sa citesti acest mesaj.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

ZADI eu sunt o fire foarte sensibila,plang imediat dar foarte sufletista(asta nu ca sa ma laud) despre pesti pot sa-ti spun sigur ca sunt diferiti am prietene in aceeasi zodie si sunt diferite de mine ca si caracter.Da TIMEEA este fabletea mea vom sarbatorii virtual macar impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna seara fetilii

Karra - iata draga unde ai lipsit tu atita timp - in Austria - asa lipse motivate se permit

Vad ca multe fete care, sper, au lipsit motivat - au revenit pe baricade, asa-i placut sa deschid aagina stupului - acum citind mesaje - am aceleasi sentimente ca acum un an. Cind stiu ca e liniste pe forum - parca mai linistita sunt si eu - adica cit de insensibila as fi - tot nu-mi gasesc locul cind nu e bine pe forum.

Azi am o durere ingrozitoare de cap - nu stiu cit de bun a fost tratamentul pentru spinare, miine merg sa fac niste investigatii mai serioase - ca nu-i serios sa ma doara capul o zi intreaga incontnuu Mergprin casa de colo colo - de Ilinca se ocupa mama, eu doar ii bag pe toti in sperieti cu durerea mea.

Iaca m-am jeluit oleaca. stiu - mai bine sa ma doara pe mine decit pe puiul cel mic.

Fetelor tot ziceam sa ma laud - adica pentru mine e motiv de lauda - acus am doua luni de cind port aparat dentar - is fruuuuuuumoasa focserios

Azi am scris un mesaj - asa mai uscat, in sens - sa spun ca sutn pe aici , dar imi revin si scriu si raspunsuri. Merg sa vizionez poze - pentru asta am putere.

Puiul mamei la 10 lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna seara fetele,

Albinutele si bondareii din stup sper ca dorm cu totii.

Vizionat poze multe si frumoase cu Winnie dulcica dansatoare... Karra, dupa cum danseaza cred ca ati tinut-o tot intr-o discoteca, nu ?? Superbe si peisajele,

Serbi a scapat de acum de o grija, David s-a facut baiat mare si se da singur singurel jos din pat pui mic.

Vazut si pe Mihaita innotatorul, super.. ce mi-ar fi placut sa am si un bazin in oras sa o duc pe Maya... sper sa o pot duce de la vara in Pitesti.

Lauramar si Maya a cazut de cateva ori si n-am dus-o la dr. Daca se comporta normal, nu cred ca e neaparat nevoie Arianna sa-i treaca buba (desi sper ca nu a facut niciuna, nu stiu cum cad copii astia ca Maya de fiecare data, desi am auzit o bubuitura de mi-a stat inima, nu a avut nici o vanataie sau roseata)

MADY noi papam zilnic dovlecel (e leguma noastra de baza) dar fara seminte. Nici nu m-am gandit ca as putea sa-l dau si cu semintele. Si cand fac pentru noi mancarica ii scot miezul. Daca ar merge si cu semintele ar fi super... scap de o piguleala zilnica, plus ca din dovlecel mai mult de jumatate arunc.

Marta - prin dinte neregulamentar - vroiam sa spun ca ma asteptam sa iasa incisivul central stanga (il aveam deja de cel dreapta) dar a iesit incisivul lateral dreapta. Asa ca acum avem 2 dintzuci jos frumos centrati si doi sus usor deraiati spre dreapta .

Aliona - sper sa scapi repede de durerea asta sacaitoare de cap.

Noapte buna, fug la somnic, sper ca noaptea asta sa ma lase sa si dorm. Noaptea trecuta s-a trezit ca de obicei pe la 2:30 sa pape, doar ca dupa ce a mancat a avut un chef de joaca de ziceai ca-i miezul zilei... si a tinut-o pana pe la 4 si ceva .Am recuperat din somnul pierdut astazi cand am dormit amandoua de la 3:30 pana la 6 cand a venit tati sa ne trezeasca, ca noi tot am fi mai dormit.

toti locuitorii stupului.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Am vazut ca e aproape 12, asa ca am intrat sa le spun La multi ani pinguinilor Monicai.

Raluca Ioana si Andrei
Sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata si sa va bucurati parintii cu ghidusiile voastre.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput