Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

E senzationala Winnie! si ce simte ea ritmul....raperita adevarata!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am scris un mesaj si edy l-a sters

vb vfgghhjmksdaszxcsdnji86fd4s3u7gk i9jhn ,h btcex vfv

karra....sigur in filmulet e winnie ...pot sa jur ca e Edy, aceleasi figuri, mainile si capul sunt bestriali.

am uitat sa va zic melodiile preferate a le lui eduard: crazy loop si angegels a lui morandi..si manele ( nu toate, dar pe manele mai baga si datul din kur) imi vine sa il mananc cant danseaza si mai baga si cate un la la laaaa.....acum ma trage de par are o placere nebuna sa ma traga sau sa ma ciufuleasca ...si casca cred ca merge la somn

asa ..cred ca ii da vreu dingte ca e tare matzait si doarme mai mult decat de obicei sau oare isi schimba programul? creste si doarme mai mult??? la noi tutul e pe invers...ne revenim noi candva

scuze pt greseli dar nu ma lasa sa scriu...ne certam pe tastaura

pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Dragele mele,as vrea sa stiu daca voi ati facut bebeilor vostru teste de alergie si unde?tocmai am descoperit ca Ilinca are o alergie la Nurofen si ma tem sa nu mai fie si altele....nu stiu de unde, ca nici unul din noi n-avem astfel de probleme.Citeam parca ceva de IOMC...se mai fac si altundevA?Sanatate multa, multa bebeilor bolnaviori!Mami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

B_ZARA ...si eu am am vrut sa ii fac lu eduard testele de alergie dar Dr mi-a zis ca este prea mic si ca exista posibilitatea ca la teste sa iasa alergic la toate. uite ca am uitat pana la ce varsta a zis dar am intrebat inca 2 Dr si am primit acelasi raspuns.

si eduard face alergie la un alt medicament imi scapa numele acum si facea si de la calciu , dar vad ca la calciu i-a trecut.

nu stiu ce sa te indrum poate stiu fetele din Bucuresti mai multe.

pupam

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Revennim cu poze si filmulete......
poze din Austria incepand de aici

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

la multi ani, alexandru eduard!

am venit si eu sa ma dau mare.
david se da singurel jos din pat.

asa cobor eu din pat

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ce dulceata, Karra! Ce dulceata de Winnie mica si scumpica! Am vazut-o dansand si mergand! Sa-ti traiasca, sa te fericeasca!
Sherbi felicitari pentru David! Frumos stie el sa coboare din pat!
Si, cu intarziere, urez si eu LA MULTI ANI cu sanatate si impliniri lui Alexandru Eduard!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Tare scumpi sunt toti bebeii. Am reusit si eu sa mai pun cateva poze. Nu vrea sa mearga cu jucaria care i-am luat-o de la Laredoute. Cred ca ii este frica.

MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/albums.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara...

Karra ce draguta de winnie....ce mumoasa e,i-a crescut parul!!!

Sherbi ce frumos se da david din pat!!!felicitari!!!

Martutza ma bucur ca esti din nou activa pe forum,sper ca toate fetele suparate sa se razgandeasca si sa scrie iar pe foum!!!pup victorul mergaciosi...

Despre noi ce sa va zic...pai vb toat ziua ba ba ba pa pa pa sau chiar si ma ma ma, se catara peste tot,vrea tot timpul sa mearga tinut de manute sau cateodata isi da drumul si singurel,doarme mult mai bine,mananca f bine dupa parerea mea....si cam atat!

Am si eu o intrebare...dovlecul putem sa il dam cu tot cu seminte???

va pup!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput