Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Draga AMMa, dupa cum vezi, suntem toate alturi de tine. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau. Cred ca ti-e frica dar este normal. Noi ne vom ruga pentru tine si totul va decurge bine. Dupa aceea insa va trebui sa fii puternica sa te refaci repede si optimista ca sa-si faca tratamentul efectul. Mult succes. Ne rugam pentru tine.

MADA- imi pare tare rau pentru Mark. Ce-o fi cu pneumonia asta? Atunci cand a facut Maria viroza de sarbatori medicul imi spunea ca trebuie urmarita sa nu se agraveze si sa dea in penumonie. Din fericire la noi a mers bine cu augmentinul(dat la 4 zile dupa debutul virozei cand incepuse si sa tuseasca pe langa febra mare). Sper sa-si revina repede si Mark si sa-l sarbatoriti asa cum trebuie.

MARIA e mai bine. Nu mai sare nici o masa dar nici mult nu mananca. Oricum sunt multumita ca nu mai sta nemancata cate jumatate de zi. APA- maria nu stiu daca bea mai mult de 30 ml/zi. Am incercat in toate felurile: cu bibe, cu cana... Bea cate putin cu cana normala sau paharul din care beau eu dar nu cine stie ce. Inainte ii dadeam noaptea cand scancea un pic dar acum nu mai vrea deloc si se pune pe urlat daca incerc. Nu stiu cat e de ok. Tot timpul sunt stresata sa nu se deshidrateze...Pana acum nu am avut probleme dar probabil de asta e predispusa la constipatie.

Vreau si eu sa urez multa sanatate tuturor puiutilor bolnavi si succes la examene mamicilor studioase.

MARIA doarme si vecinii mei s-au apucat de construit. Imi vine sa-i strang de gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Amma ne rugam si suntem cu sufletul alaturi de tine!

Mada_Rozz multa sanatate lui Mark!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 10
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
ANA DELIAde mami PAXELA
IULIA ANTONIA de mami GEANINA ELENA
RAYAN de mami ALIANA
ANA MARIA ROBERTA de mami IUBITA 2007
DARIA GEORGIANA de mami RIANNASTEF
SABIN ANDREI de mami GORE78
TEODORA MARIA de mami ROXYGEO

sa cresteti mari si sanatosi!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

AMMA sa dea DUMNEZEU sa se termine cu bine.
sa ai incredere ca totul va fi bine, ai sa vezi ca dupa atatea rugaciuni o sa fie ascultate si ai sa te intorci acasa sanatoasa.
fiindca se apropie ora 12 m-a alatur si eu fetelor pt a ne ruga pt tine.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Amma - Dumnezeu e alaturi de tine. Toate l-am chemat sa vegheze asupra ta si sa faca un miracol ca tu sa fii sanatoasa. Sunt convinsa ca toate gandurile noastre pozitive vor avea o influenta buna asupra rezultatului final. Vrem ca in curand sa avem un mesaj din partea ta si sa ne spui ca esti bine si ca vei fii bine.
Dumnezeu sa aiba grija de tine pentru ca tu sa poti avea grija de Lucas.

Mada- Doamne cat imi pare de rau pentru Mark.
Ai facut bine ca ne-ai spus despre spitalul asta, caci altfel ramaneam cu o impresie gresita despre el. Vorba romaneasca "la pomul laudat te duci cu sacul" in cazul asta cu sacul de bani si degeaba.
Sper ca Mark sa se faca bine in curand si sa nu mai aveti niciodata probleme. Va pupam.

Alexia, Elyanne, Paxela- va rog mult sa imi spuneti cat se pune in plicul pt. doamna directoare de gradi in momentul inscrierii. Stiu ca asa se practica si am auzit de la o mamica o suma care mi s-a parut foarte mare doar pt. inscriere. Va rog mult sa imi raspundeti ca sa fiu pregatita.

Sunt si eu necajita pentru ca Ian azi noapte si azi a facut febra 37,7 insa nu cred ca i-am luat-o chiar corect pt. ca nu tinea mana lipita de corp. Am termometru electronic si nu sunt convinsa ca e cel mai bun. I-am dat Nurofen. Nu are alte simptome: tuse, nas infundat sau care sa curga, scaun prost. Si nu stiu de ce a facut febra. Ultimul dintisor care a spart are gingia rosie- sa fie oare de aici? E prima data cand face febra in 10 luni. Am o stare foarte blegoasa cand copilul are ceva.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Fetelor, eu as avea o propunere! Haideti sa citim rugaciunile din mesajul lui Krissy la ora 12 fix!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Amma suntem cu gandul si sufletul alaturi de tine! Ne rugam la Bunul Dumnezeu ca operatia sa reuseasca si ca aceasta grea incercare prin care treci sa devina doar un vis urat!!
Krissy multumim pt rugaciunile postate!

Multa sanatate lui Mark si "teroristilor" Andrei si Mihai!!!

Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

LA MULTI ANI!

ANA DELIA de mami PAXELA
RAYAN de mami ALIANA
ANA MARIA ROBERTA de mami IUBITA 2007
DARIA GEORGIANA de mami RIANNASTEF
SABIN ANDREI de mami GORE78
TEODORA MARIA de mami ROXYGEO

La multi ani si puiutei mele "sclifosite"!

Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

mada prof Gherghina il cunosc ca fiind un bun medic...deci esti pe maini bune. nu stiu daca ar fi fost de acord sa fi internata in ambulatoriu..adica sa ai fisa si sa vi yilnic sau chiar de 2 ori pe yi sa faci tratamentul...am o prietena care asa face cu copilul...dar nu la spitalul ala ci la cel de pneumo pt copii. va dorim sa fiti bine. pupam Mark bolnaviorul si pe mamica lui...mergeti la control cat mai repede nu asteptati sa terminati tratamentul, ca sa vedeti cum evolueaza boala.

bafta masteratilor si studentilor, minte clara si note bune va dorim.

eliana si la voi ma gandesc si la pitici .. noi dupa antibiotic luam Liv 52, un hepatoprotector...este o idee...

zadi, nu stiu daca la mine te-ai referit la gradi...oricum, eu pe Alexia inca nu am dat-o la gradi...dar in toamna cred ca o voi da...dar la o gradi crestina...si ei nu primesc bani. asa ca..nnu stiu ce sa-ti spun. e cumva gradi de stat? sau si la cele particulare, pe langa taxa, mai dai si o atentie? nu mai mira niciuna din situatii...doar traim in romania

la mine azi e prima zi de munca,,,si maine ultima...adica tin locul unei colege... am sentimente foarte aiurea.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Amma - sper ca totul decurge bine si tu vei fi bine!

Am primit un telefon nokia 6085 din Romania codat pe Vodafone,l-am dus la decodat si nu merge.
A fost luat la oferta cu 4 mil,pret intreg 6 mil.Vreau sa-l vand,daca e cineva interesat,eu vin pe 28februarie in tara.
O sa-l pun si la anunturi pe forum dar am vrut mai intai sa va intreb pe voi.
Il vand cu cat a fost cumparat,4 mil.
E nou de 3 saptamani,in garantie,nefolosit...

http://www.shopmania.ro/magazin~online-telefoane-mobile~produs-nokia-6085~p-213201.html -asta e telefonul doar ca al meu e gri.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput