*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (142)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

am uitat ce e mai important azi avem si noi o luna, suntem deja mari, acum chiar ca fug

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze bubulina

ce mare sunt

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

felicitari, louiza si yasmin, si LA MAI MARE!!!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by irinouka

a! am mai pus niste poze cu "falci".

monica-doc, m-a amuzat chestia cu viermele! asa il alintam si eu pe cupil, ba viermisor, ba omiduta. :-) ca atata se suceste si se contorsioneaza...

irina de bebe rares

Irinouka, ca frumos mai e Rares al tau! Sa il din partea mea!

Referitor la alaptat...da, si eu am depasit etapele grele ... disperarea din spital, cand doamnele de la neonatologie isi dadeau cu parerea ca "nu prea e colostru", pe urma and Sofia nu se putea prinde la san, pentru ca nasturii mei se incapatanu sa ramana plati si foloseam mameloane de silicon, pe urma ragadele si usturimea, si sangele baut "la cald" prin protectia de silicon...
Acum insa, desi nu mai am rani si mi s-au format si mie sfarcurile, tot DOARE cand suge! Asta in conditiile in care de la inceput micuta a stiut cum sa se prinda, pediatra mi-a confirmat ca se prinde si suge in pozitie corecta. Si totusi, doare. Daca pot sa inteleg durerea din momentul prinderii, nu pricep de ce doare si in timpul...Parca ar fi multe cutite mici-mici care ma inteapa acolo...si le mai simt si dupa, ceva timp. Iar daca mi-e frig - ceea ce se intampla des, apropo de frisoanele Grati.elei, ustura iarasi rau. Uf mare filozofie mai e si alptatul asta... Si da, trebuie rabdare, si curaj, cum zicea Miri mai sus. Pe mine ma mai lasa din cand in cand, recunosc!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

stancutz, da, doare si in timpul alaptatului. inca doare. mult mai putin ca inainte, insa. plus ca am ajuns la performanta de a nu ma durea decat la un san. :-) senzatia e exact cum o descrii tu, cutite mici-mici dar al naibii de taioase. cred ca tine si de o anumita sensibilitate, si de faptul ca bebeii nostri au ros intens pe-acolo la sesiuni de alaptat de peste o ora. ca am citit ca ai trecut si tu prin asta (recordul lui rares e de o ora 45 la un san...pt ca celalalt era imposibil de folosit, era facut praf). stiu si senzatia de frison cand dai de aer mai rece.
cat despre personalul medical de la neonato, de asemenea "incurajari" am avut si eu parte. nu prea e colostru, vai, dar deloc nu e colostru, dar ce va faceti, doamna, cu copilul, ca n-aveti pic de colostru. d'aia am si plecat vajaind de acolo. ptiu! hai, curaj, ca o sa fie din ce in ce mai putin greu pana cand o sa inceapa sa fie usor. pup!

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Ereena

Cele care folositi Sab Simplex, cum il administrati? eu am primit trei instructiuni din trei locuri diferite daca mqai pun la socoteala si cele din flacon, sunt in ceata,oricum eu i-am dat 10 picaturi inainte de masa ,la aproximativ 3h 30 min,sper ca e bine.Oricum bebe se simte foarteeeeeeee bine cu ele

Matei

Ereena,

eu ii dau Sab Simplex ocazional, pt ca nu se manifesta colicii chiar asa rau deocamdata. Poti sa ii dai pana la 50 picaturi pe zi, in cateva reprize, inainte de alaptat.
Eu le pun in lingurita si de acolo le trag cu seringa si i le dau asa. Am incercat si cu lingurita, dar e mai greu. Si cateodata ii inmoi si suzeta in ce mai ramane in lingurita, ii place mai mult asa. Dar nu o sa fac un obicei din asta.

Eu am alta problema: ar trebui sa-i dau 5 ml de calciu gluconic pe zi. La fel, i-l pun intr-o seringa de 5 ml si incerc sa i-l dau asa. Dar evident ca nu-i place, iar 5 ml sunt destul de mult de dat o data, si mai tot ajunge pe bluza. Oare cum sa o pacalesc? Sa i-l dau in reprize?

Si daca stie cineva un raspuns pt problema mea cu geana in ochi ...?

Multumesc,

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

stancutza, i-am vazut sau cred ca i-am vazut intr-o zi o geana in ochi dar a disparut singura. chiar ma gandeam ce as putea face sa o scot de acolo. intreaba doctorul, zic eu. asta daca nu dispare singurica. pup.

somn usor tuturor!

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ellenuta, iete ca am indus-o pe alina in eroare, credeam ca stai in sectoru' 6, pe langa mine, asa intelesesem eu nu mai stiu cu ce ocazie. Ca ne gandeam sa ne intalnim mai multe - si cu laura_dimitris, de exemplu, da' nu avem si noi un parc ca lumea... Mai, eu de scos pe bb C. l-am scos prima data pe la 6 zile sa ma duc la doc la cabinet, ca era veri bizi si nu a ajuns la mine. L-am trambalat prin tramvai, pe cand bantuia gripa aia smechera si n-a avut nici pe naiba. Apoi am inceput sa il scot progresiv afara, ca am vazut ca doarme tun dupa. L-am luat cu mine la 12 zile sa isi scoata certificatul sinugrel, iar l-am tarat prin tramvai/autobuz, etc. L-am luat la magazin cand nu adormea si nu aveam cu cine sa il las, in Plaza, in Cora, iar in Plaza... Io'l scot si pe vant/ceata/gripa, "se imunizeaza" , vorba lui miri. Probabil ca o sa mi se infunde odata s-odata, ca deh! N-am eu norocul sa mearga totul struna... Da' io zic sa cam faci o regula cu iesitul afara, mai ales ca gagalicea ta e maricica deja... Speaking of which, am vaut pozeleee!!!! Este absolut superba! Mai ales acolo, in bratele tale, parca se cheama "stam la pozat" sau ceva de genul... Ma topesc dupa bebeii grasi cu falci maaari!! Noi nu avem

Stancuta, si noi luam Ca gluconic, 2 ml pe zi insa. La fel, stramba din gurita, uneori se chitaie, da jumate afara... Dar eu fac asa - dupa baie (aia e masa cea mai disperata, cand plange cat il dau cu creme/ulei de foame) ii pasez seringa, se stramba, dar bea, de sete/foame... Mi se rupe inima ca il "fraieresc", dar nu am ce face. Io vreau sa te intreb cum reusesti tu cu Vitamina C, ca la noi e drama... Ii place, dar e prea acra si parca se ineaca, cand inghite o face cu noduri, scoate niste zgomote ciudate si cred ca 5 picaturi sunt prea mult, ca pe la a 3-a ii dau lacrimile... Merge sa i le pun in calciu, sa fie mai diluate? Sau cum?

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Irinouka, am vazut si eu pozicile... E un superb si un grasan Palugelu' tau, seamana si cu tine si cu taticul, foarte reusita combinatie! Felicitari! Si sa mai pui poze, asteptam cu interes! Chiar ma gandeam azi la tine... Cum spuneai tu la Daimon ca nici nu te gandesti sa nu ai laptic, la ce ai "in dotare"... Ce aiurea ca a trebuit sa treci prin treburile astea descurajatoare pentru proaspetele mamici. E bine ca te-ai tinut pe ferma, pe pozitii, si nu ai renuntat... Eu una, la cat de egoista si cacacioasa sunt , cred ca as fi dat bir cu fugitii... Tot respectu'!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Bibi va da iarasi o veste proasta ...in noaptea asta pe la 3 mami mi-a facut bagajelu ea a tras ce a nimerit pe ea...si a am ajuns la buni amandoua tati nea suparat rau de tot...pe mami o supara mereu...dar a tot spera ca se va schimba...dar nu a fost sa fie..acum sa va rugati pt mine sa raman cu mami!!!poate o sa va spuna candva povestea intreaga...sper k nu v-am plictisit da chiar simteam nevoia caldurii voatre zuzici dragi!!!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Lala imi pare tare rau ca ai iarasi probleme. Tu esti o luptatoare si o optimista sper sa se rezolve si de data asta si sotul tau sa-si dea seama ca voi sunteti persoanele cele mai importante din viata lui si ca acum cand Bianca e bine ar trebui sa va bucurati la maxim de viata voastra in trei. Nu stiu exact care sunt problemele intre voi,dar sper sa fie unele peste care sa puteti trece impreuna

Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007

Mergi la inceput