Gravidute si mamici de Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Salut fetele ce faceti?eu am citit ce spuneti voi aici si m-a cam luat rik...si iannis fornaie si are mucisori si a si vomitat zilele trecute si ieri a avut temperatura 37.5 mi-e cam frik credeti k am vreun motiv de ingrijorare?el e jucaus n-are nici un stres da io sunt stresata.
Adryana si eu o recomand cu toata caldura pe doamna Dr Dumbrava care e doctora super si nu se arunca la antibiotice ...eu sunt din eforie si ma duc la ea cu Iannis.

Noi suntem bine azi am facut 5 saptamani vrem sa iesm putin afara k nu am iesit decat cand am fost la nenea doctoru.
M-am laudat k pun poze noi si nu am apucat dar acum ma pun sa pun poze cu noi:D

Tinna sa sti k bebe e frumos foccccc.....asa de mic si dulceeeeee
Io cum nu ma pricep la calculator si net si toate astea nu prea am inteles metodele cu mailul dar imi explicati voi dak se schimba ceva
Va pup pe toate mamicile si gravidutzele

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bine v-am regasit!!

Am fost la plimbare si am stat 2 ore jumate, e soare si caaald la noi, o minunatie. Din pacate nici o sansa sa il scot pe Pupi sa doarma in curte la aer, asa cum am avut de gand, daca nu se misca vehiculul e jale, incep urletele. Eu nu pot sta de ex in parc cu kupilul in caruts langa mine ca urla ceva de speriat. tb sa fii in permanta in miscare ca sa doarma. Asa ca...

Ieri am luat Batista bebelusului si declar solemn ca e cea mai tare inventie de la maimuta incoace!!! Nu mi-am imaginat ca un bebe mic poate avea atatia mucisori in nasucul ala, pai cum sa nu fie fornait si cum sa nu faca infectii daca ii raman acolo in nasuc?? A stat cuminte si nu a plans or la pompita innebunea pur si simplu si cred ca nu scoteam nici jumate din cati mucisori avea. Jos palaria!! Noroc ca v-am auzit pe voi laudand-o ca eu eram f sceptica

Mokika si Ina, multumesc ff mult pt info legate de factura!!

Roxanalucia, ca sa o trec pe dma Savu pe listuta mai am nevoie de adresa cabinetului, program, nr de tel si eventual tarife.

Ingeras, insanatosire grabnica!! Daca doamne fereste faci febra poti lua si paracetamol, simplu, NU SINUS!!!

Andicu, asa e, parca sunt tot mai precoce copii din ziua de azi, nu numai ca apu8ca jucaria dar se joaca cate o jum de ora cu ea, o da peste cap si trage de ea, e cam mult sa faca astea inconstient, nu?

Sambata dim am programare la dna Lutescu pt controlul de dupa nastere.

Vreau sa va rog ceva si sa nu va suparati pe mine daca sunt deplasata sau sar calul - se poate imprumuta pompa de san? Adica e ceva cam cum ti-ai imprumuta chilotsii sau se poate face asta? Pt ca am nevoie de o pompa alta decat a mea cu care sa vad dc pot scoate ceva sa stiu dc merita sa investesc banii sa imi cumpar sau nu. pt ca eu inca nu stiu daca de vina e pompa, sanii mei sau eu ca nu stiu sa ma mulg - cu pompa mea manuala de la Primii pasi dupa o noapte de muls am scos 3 ml. Si as vrea sa ma mulg sa ii dau lui Pupi la botez pt ca nu o sa pot sta numai cu el la san si daca nu r trebui sa ii dau formula si nu vreau.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut!

uite si eu, mama panicata!
de 2 zile serban nu mai prea face kk, s-o fi constipat ca ma-sa?? adica f. putin in comparatie cu inainte...
aseara a avut program de zbierat si scremut de la 8 seara pana la 12, papa, apoi agitat, foit si adromit intr-un final la 3, papa la 5, iara papa la 7 juma', iara zbierat pana pe la 11.

or fi colici, dar eu nu aud parturile si gazele care erau de obicei...
de ieri luam sab simplex, poate ne face mai bine...

iar azi-dimineata il las un pic sa planga, vroiam sa mananc si eu ceva, ma duc dupa 5-10 minute la el, si vad ca pe scutecul cu care ii acoperisem fata (adoarme mai bine asa) imi stranutase un mucisor cat nara lui, cu urme de sange inchegat, urme adica jumate muc, jumate cheag. m-am speriat si am sunat medicul. mi-a spus ca e posibil din cauza de aer uscat, sa ii pun ser de 3 ori pe zi cel putin.
voi ce ziceti, sa pun si batista bebelusului? (am cumparat-o inca dinainte sa nasc, am vazut la sor-mea ca e tare eficienta!!)
daca are asa muci mari, sa nu dam in alte alea...

si dr mi-a spus sa ii pun un supozitor cu paracetamol, daca il doare ceva il mai linisteste si il ajuta si la constipatie. dupa ce l-am pus (nu pe tot, doar 1/2, ca spunea ca pentru copii mai amri de 6 luni pe prospect) a dormit flacaul 3 ore, s-a trezit intr-un final ca nu mai mancase de 6 ore...

acum abia am terminat un nou episod de zbierat, a adormit pe burtica mea intr-un final, acum l-am mutat in cosulet si scanceste in somn...

incep sa ma simt mama de bebelus...

Angi, pompa ti-as da-o, dar mi s-au evidentiat din nou nodulii si am trecut la masat, muls etc. daca ma lasa in cateva zile cu drag, o sterilizezi si e ok (si eu o am la a treia mana) am Isis de la Avent -iti trebuie si bibe de la ei, ca sa ai in ce colecta.

Ingeras, sanatate multa si sa ai grija de tine
maia, bine ai revenit!!
madaluta, bine ca s-au terminat toate cu bine!!

nu am apucat sa ma ocup de treaba cu fisierele, va anunt.

va las, trec la masat si muls, ca intr-un final am mainile libere

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Doc, multumesc mult, dar am rezolvat cu pompa!

Cat despre kk, bebicii alaptati exclusiv nu se constipa. nici Pupi nu mai face kk zilnic mereu, cateodata face un mega kk la 2-3 zile, uneori si 2 mega kk pe zi la 2-3 zile, prima data cand am dat cu ochii de minune am ramas masca, nu am crezut ca poate exista asa ceva la un bb asa mic

Despre mucisori... nu stiu ce sa zic, se prea poate sa fie de la aerul uscat din camera. daca pui ser, foloseste cu incredere batista bebelusului, noi am luat-o aseara si azi dim am fol prima data, e super

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, am fost astazi la d-na dr. Dumbrava...femeie de nota 20..n-am cuvinte...a verificat-o pe bebe din cap pana in picioare....concluzia: nu e cazul de nici un antibiotic...ramane insa sub observatie pentru mucisori (mi-a zis sa iau batista bebelusului - am luat-o, mi-a zis cum s-o folosesc, si mi-a dat si niste picaturi s ii pun in nasuc dup-aia), si pentru faptul ca vomita - mi-a spus ca are un muschi(la intrarea in stomac ) mai slabut, si din cauza ca nu scoate tot aerul afara , da inapoi lapticul....se formeaza presiune...mi-a zis sa-i dau sa pape mai putin si mai des (m-a vazut acolo alaptand, si a vazut-o pe fomista cum trage ca disperata si se ineaca si apoi vomita ) si dupa ce ragaie, sa o pun pe plan inclinat la 45 - 60 de grade..sa nu mai dea inapoi...
In plus, mi-a dat sa ii dau gluconat de calciu, nu musai ca fontanela este maricica, dar ii tremura cam des buzita de jos, care cica este semn de hipocalcemie....acuma, n-am retinut cum trebuie dat asta...voi ati dat? Pe cutie scrie ca e injectabil, dar nu mi-a spus nimic de injectii, cred ca trebuie sa i-l dau pe gurita, nu????Ce ziceti?
In alta ordine de idei, a cantarit-o..s-a nascut cu 3,800 kg, am iesit din spital cu 3,560, si azi, la 2 saptamani si 5 zile are 4,170...e bine, nu-i asa?? Si a crescut un centimetruin lungime, are 53 cm acum...
Ce mi-a mai zis?? Pai, eu ma dusesem cu doua pagini de agenda cu intrebari, si mi-a raspuns cu calm la toate...super medic, toata stima din partea mea...plus ca la final, mi-a spus ca daca nu am retinut ceva, sau daca mai am probleme, sau orice intrebare, sa o sun (numai sa nu o sun in timpul programului, ca nu raspunde la telefon cand are consultatii)...aaa...si inca ceva..cand a luat-o pe micuta sa o puna pe cantar (i-a dat jos pampersul) asta mica a facut caca...si s-a pus d-na doctor sa o stearga la fundulet, adica pur si simplu m-a uimit...altele ar fi spus hai, stergeti-o, si continuam dup-aia....ce mai, numai cuvinte de lauda pentru asa un doctor, bravo...
Acuma, sper din suflet ca si tratamentul ce mi l-a dat sa isi faca efectul, sa ma linistesc, ca de ieri stau in criza..
Ne-a mai spus ca de acum putem sa o scoatem afara pe Bianca, sa-i facem program de plimbare...mai ales ca afost si vremea buna azi...yupiii...
Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Va pup

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Tinna, bine ai revenit acasa si pe forum, ai un flacau pe cinste!!

sa-ti traiasca amandoi baietii, sunt frumosi tare (si varul, ca tot din familie e!)

pupici si sa treaca repede monstruletul (eu tot cu doxiproct) si sa alaptezi cat mai bine si mai multa vreme!!

Adriana, ma bucur ca te-ai linistit, si ca acum poti sa ai sfatul dr. si ca ai incredere!!
edit: Ca i-l dai pe gurita, cu o siringa in doza indicata.

mamica curajoasa!!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Adriana ai vazut k e bine. lasa k se face bine Bia stai linistita

app multumim k ne-ati raspu s si nou pls spuneti ce crede-ti despre noi mie aseara mi s-a parut cam mare temperatura...37.5:(

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

angi

Dr. cornelia savu medic primar obstetrica-ginecologie
adresa : policlinica IRIADI, str stefan mihaileanu, ( in cladirea cu wetpunkt, e acolo un semn mare si verde)
program : luni, marti, miercuri, 15.30-18.00

tarifele nu-mi vine sa le scriu aici, ti le trimit pe PM

roxana, 36+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Fetelor va pup! Multumesc mult fetelor care mi-au tinut pumnii cand am nascut si care m-au felicitat pentru bebelushul meu!

Noi suntem acasa de duminica, ne adaptam incet incet la noua viata...
Azi bebicul meu scump implineste o saptamana... E un mancacios mic, il alaptez inca din prima zi de viata (mi-a venit repede lapticul).
Eu inca sunt obosita, nu mi-am revenit complet in privinta asta, desi m-am mai obisnuit un pic cu noptile (si zilele) nedormite...
Cand o sa am timp o sa scriu povestea nasterii, care a fost extrem de rapida (si intensa)... La 9 jumate' seara am plecat de acasa spre maternitate, iar la 22.40 am nascut... Am ajuns de la dilatatie 3cm la 10 cm in jumatate de ora... Despre dr. mea am numai cuvinte de lauda... Si ea are un mare merit ca am nascut atat de usor... Mi-a facut si o epiziotomie f mica, pe care nici o mai simt (s-a vindecat f repede)...

Cam astea sunt vestile despre noi... Din urma n-am apucat sa citesc nimic despre ce ati mai facut voi, dar sper din suflet ca sunteti bine toate.

Aaa, si am pus la semnatura un link catre un album de poze cu bebelushul meu.

mult,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele

Tinna, bine-ati venit acasa! am vazut ce bebe frumos avea mami in burtica! sa va traiasca, sa creasca mare, sanatos si cuminte! Cat despre Andrei , e o un scump! si are niste ochi..!!

Adryana, bine ca te-ai linistit si cu Bianca si cu dr pediatru!! acum, sanatate multa, sa va faceti repede bine!
Eris, eu nu mai stiu, dar parca la varsta asta pana la 37.5 e considerata normala temperatura! daca ii creste, suna dr!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

s-a rezolvat roxana, nu e nici o pb cu tarifele si la dna lutescu sunt afisate

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput