Gravidute si mamici de Constanta (17)
Raspunsuri - Pagina 20
docdecap spune:
eris, mie dr. mi-a spus ca pana la 37.5 e normal, si daca ii iau temperatura cu un term. digital in fundulet scad 4 gradatii, adica e normal sa arate pana la 37.9
abia-abia am vazut poze, nu-mi incarca webshots de nici o culoare, a trebuit sa incerc de 5 ori...
frumuse si bucuros la baita Iannis!!
deiutz, elena, nici o veste? cum mai merge treaba??
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Eris, noua dna Dumbrava ne-a spus ca de la 38,1 e considerata febra (luata in fundulet)
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
roxanalucia spune:
angi, dar tu ai intrebat la dna lutescu daca poti posta tarifele ei? ca eu nu am intrebat. dar a mai dat o fata, nu mai stiu cine, un link cu tarifele de la iriadi, deci cred ca e ok. la urma urmei, e un fel de reclama nu? sper sa nu ma trezesc tocmai acum ca se supara pe mine, cand mai am 2 -3 sapt si nasc... mai ales dupa ce a patit madaluta... ce zici?
roxana,
36+ 
nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina
elena81 spune:
buna seara fetelor,
imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum....suntem chiauni de somn,avem probleme cu colicii,iar laptic prea putin ca sa-mi satur grasunul.asa ca ii dau si supiment,mai mult supliment decat san....asta e..ne-am cantarit sa vedem cat mai avem si la doua saptamani avem deja 4700,ceea ce inseamna ca am luat in greutate 400 gr.inca nu ne-a cazut buricelul se mai tine intr-un fir si ma cam ingrijoreaza ca parca a colectat ceva galben,parca ar fi puroi...dr de familie a spus sa nu-mi fac griji ca cica e normal,sa-i pun baneocin.la voi cum a fost?sper sa-si faca tati timp si sa postam si noi poze cu puiutul nostru,pe care-l cheama Sebastian Alexandru,ca nu v-am scris niciodata cum il cheama.
va pup pe toate si sper sa intru mai des.imi pare rau ca nu am citit din urma dar sper ca toate sunteti bine .

isidora spune:
!
N-am nici o scuza ca n-am mai scris ,v-am citit dar mi-era o lene sa raspunddddd....Si cand e cineva totusi de serviciu la raspunsuri...stau si eu in banca mea...![]()
Noi suntem tot la oferta,mai merg sambata la un control-al mano-ca sambata trecuta-col scurtat,moale ,permite index-pot sa o mai duc o saptamana...Intrebare de la dr:dar de ce va grabiti doamna sa nasteti?Eu:ca vreau un varsator in loc de pesti
Numai ca nu mi-a iesit,nah!Alt motiv ,ca as vrea sa stiu si eu macar cu o zi inainte sa am timp sa ajung la spital...ca uite la TINNA ce rapid fu'!Bravo Tinna! Azi dimineata am inceput sa-i spun sotului ce sa fac in caz ca nasc in drum spre spital sau acasa;ii spun: asa mi-a spus dr. nasterea e un proces fizilogic,totul dec\urge natural,lasi copilul sa iasa il invelesti in prosop si mi-l pui pe burtica.El:dar cordonul?Pai ala il taiem la spital..
.Nu spun ce privire ingrozita avea in timp ce isi imagina toate astea....Bietii barbati...sufera si ei saracii numai ca nu prea se vaita asa ca noi...
Roxana ,la cum ai descris tu rez. controlului ,lasa mai moale mersul cu masina pe drumurile noastre super....si normal eforturile...Macar sa intri in 38 de saptamani ,ar fi bine...
!
Eris ,n-are Iannis frumuselul nika ,stai linistita ,aia nu e febra!
Adryana , ma bucur ca si tu ai fost multumita de dr. Dumbrava si ca Biencuta e bine!Sanatate!
Madaluta iar ai fost incercata,dar totul e bine cand se termina cu bine...Iar de dr. ,ti-a facut un favor;meriti un dr. mai bun!
!
Bisous ,sanatate multa la copilasi!Sper sa scapati repede!
Si eu cunosc niste clowni,fac parte din trupa Sufletel-cei de sus de la Tomis,iar ca loc de aniversat ziua CRISTINEI iti recomand sa calculezi atat nr. copiilor invitati cat si minim un parinte de copil pt. ca si pt. ei tb,. sa aiba suficient spatiu si normal un cico,o cafea pt. ei se adauga la cheltuiala.Mie imi place la Domnul Girafa,unde o mai las cand si cand pe Isidora cateva ore,dar n-am fost la vreo zi acolo...Dar sunt atatea locuri...Langa teatru de papusi,Bambino aproape de Doc.,unul in satul de vacanta,vreo 2 pe Mamaia+d-nul GIRAFA,prin Tomis 3...etc.
! Sanatate si decizii intelepte!
Elena ,e absolut in regula cu buricul ;si la noi a fost la fel.Da cu spirt si baneocin si o sa treaca!Sa va traiasca Sebastian ,sa creasca mare si sanatos !Si vrem si poze...
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(39sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Ingerash sanatate!
Angi ,am vazut ca ai rezolvat cu pompa,dar daca vrei sa testezi si altceva sa-mi spui am 2 ;una manuala si una electrica,ambele de la Nuk ,de la prietena mea.Ti le imprumut cu placere ,ca deocamdata nu am nevoie.
..Si bineinteles ca se imprumuta,ca se pot steriliza...In strainatate se pot inchiria de la farmacii....asta da treaba...uite asa se incurajeaza alaptatul...
! si eu zic ca scoti doar atat ca papa Pupi tot,ce sa mai ramana?![]()
AH,ADRYANA ,daca vrei wrap iti poate face o prietena ,acelasi pret dar e in Constanta,nu-ti mai bati capul cu trimisul banilor,primitul coletului..etc.Are material pe gri-o nuanta care merge asortat la orice si un caramiziu-orange f. frumos ,merge si de baiat si de fetita.Eu imi fac pe caramiziu .
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(39sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
jojo_miha spune:
Buna seara ! Fetelor am si eu o intrebare la voi,vreau sa-mi programea sufletelul la d-na Dumbrava si am vazut un tel mobil,este al d-nei privat? sa n-o deranjez,sau e de la cabinet?Pur si simplu vreau s-o mai vada cineva,nu are nimic multumesc lui Dumnezeu.Cam cate zile dureaza o programare?Multumim!
Angi va spusesem eu de o prietena care a facut o depresie postnatala si nu vroia sa-i dea lui bebe sa suga ,ea folosea pompa electrica si era multumita,cate 150-180ml.Batista bebelusului e o minunatie,doar ca sotul a spart-o si nu am mai luat alta,nici nu a mai fost nevoie.
Eu azi m-am simtit tare rau,am vomitat si m-a durut capul si sotul meu a dar zvon in toata tara si toti zic ca sunt gravida ,acum
.Aceste dureri de cap,care sunt groaznice le am de ceva timp si cred ca ma voi duce la un doctor.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36
AngeliquedeS spune:
Avem subiect nou aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116709
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori