Gravidute si mamici de Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

docdecap, am vazut in poze o cadita, tot din aia am si eu. e buna oare? chiar sta bebe in spatiul ala, nu aluneca? sau mai trebuie un prosop ceva? pe mine m-a incantat, in ideea ca poate am 2 maini disponibile sa-l spal,in loc sa-l tin cu una. asa e?

roxana, 35+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, nu stiu dc v-a fost dor de mine dar eu am stat ca pe ghimpi fara net, am uitat sa il platesc si mi l-au taiat si vad ca acum i-au dat drumul (duminica seara???) Cred ca vecinul de peste drum cel cu care avem netul in tandem pur si simplu a scos din server mufa care ne leaga pe noi, pt niste amarati de 30 de ron pe care aveam sa ii dam. ca altfel nici naiba de la firma nu ar fi venit duminica seara sa ne dea drumul noua la net...

Imi pare rau ca nu am ajuns vineri la intalnire, stabilisem deja cu Doc sa ne ia si cand incolo au venit in vizita finii socrilor mei ca s-a logodit baiatul si a venit sa ne anunte. Nu am mai putut pleca si tare rau mi-a parut.

Noi murim de dragul lui Pupi ca gangureste ca un porumbel, isi tine caputul sus pana oboseste si cu greu il lasa jos si ce ne topeste e ca ne zambeste si i se lumineaza ochisorii cand ne vede. Cand doarme rade in hohote de i se scutura umerii cu gurita pana la urechi si abia astept sa il vad cum face asta si treaz!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata!

O saptamina buna va doresc.

Am vazut poze de la intilneala... frumos. Sint deja geloasa ca n-am fost si eu. Iar bebelusii... sa-i papi nu alta.

Am trecut sa va anuntam ca noi crestem, si ca kg si ca volum... Deja cred ca trebuie sa ma apuc de cumparaturi.

Tinna sa-ti traisca minunatia de bb. Sa fiti sanatosi.

Va pup pe toate fara exceptie. (semnatura proprie si persoanala... o acuz pe Doc de furt... )

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ce faceti, fetelor?
Eu recunosc, nu am mai reusit sa mai intru ca inainte, dar e de inteles...ne chinuim cu colicii, cu oboseala, ce sa facem? Speram sa treaca...si cat mai e pana trece...dumnezeule....sper ca sunteti toate bine, si bebeii la fel..pana una alta, va pupam si va uram o zi excelenta...sper sa reusesc sa ma pun la curent cu noutatile...pupicei

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Tocmai ce m-am intors de la Ikea (Bucuresti)! super preturi ce au astia, mi-am luat mai multe, un fotoliu extensibil fara manere cu husa detasabila la 5 mil. si saltea Relaxa, o veioza la 100 000 lei, aparatori pentru patut bebe la 250 000 lei si o multime de jucarii din plus sau altfel intre 30 000-200 000 lei.
Hainute bebe sunt la reduceri in continuare (pantaloni matlasati pentru exterior cu 200 000 lei).
Matei creste pe zi ce trece are 3 luni jumate si 7,400kg. doarme foarte bine cam de 2 saptamani il culc la 21.00 se mai trezeste sa manance pe la 4 si apoi doarme pana la 7.30. Mananca mixt dar nu mai mult de 150 ml per portie. Ai vostri cat mananca?

Mama lui Matei (3 luni si 10 zile)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Roxana, astept sa te cunosc si pe tine! ca balena esuata ne-am simtit toate la momentul respectiv, stai linistita! si nu dupa mult timp o sa te simti ca mine acum, ca o lamaie stoarsa!
Isi, sper sa te vad la urmatoarea intalneala, dupa cum zici, tot 2in1!
Kris, sunteti scumpi la vedere!..abia astept sa-l cunosc si eu pe Pupi..in persoana!
Adryana, stiu ca-i greu, da trece, mama! o sa vezi ca e greu acum, dar dupa 3 luni o sa treaca timpul ca vantul!
AndreB, ti-am vazut Mateiasul dolofanel si dulcel! e taaaare scump!!

tuturor!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna, fetelor!
va pup pe toate, mi-e tare dor de stat pe forum...
am venit pana aks sa iau ceva si am vrut sa intru sa va salut...sa nu ne dati disparuti...noi suntem bine, crestem, avem deja 7500 g la 2 luni si 2 sapt....asteptam cu nerabdare sa vina tati, sa facem botezul si sa plecam toti 3... sapt viitoare ne mutam aks asa ca voi putea intra mai des pe net...
gata, nu mai pot sta..
va pup, aveti grija de voi, de bebelusi si nastere usoara celor care sunt pe ultima suta de metri.

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

ce faceti fetele??eu am vazut pozele de la intalnire si sunteti niste frumoase si niste frumosi totii...
Noi azi am fost la doctor k am facut ieri o luna si ne-am cantarit ne-am masurat...vrem sa va spunem k avem 3.550 kg si 53 cm deci am iesit din spital cu 2.450 si cu 46 cm...doctorul a zis k e foarte bine...ne facem baietii mari.
Noi intram mai rar pt k ne impartim intre colici k si Adriana, intre nopti nedormite si intre a face cateceva prin casa.

Va pup pe toate si o astept pe isi sa ne prezinte comoara ei

Mada mami de Iannis Cristian (17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare!..n-am mai scris de cateva zile, dar in w-end am foost plecati la bunicii mei..iar azi...azi a fost una din zilele alea de vrei sa le stergi din calendar....:
- am primit o notificare cum k firma mea ( de care si uitasem si care a functionat doar 3 luni in 2004) are o restanta de platit in valoare de 6.800 lei ( adica 68 mil).Cica n-am platit sanatate, somaj pensii angajatilor....Da care angajati dc e nu functioneaza de 4 ani?? nu inteleg nimic. Tb sa vorbesc cu cineva de specialitate..Sper sa fie o greseala la mijloc..k altfel nu stiu pe unde scot camasa...
- la putin timp suna cineva la usa si cu o fatza spasita imi spune k mi-a lovit masina ... S-a spart o conducata la noi pe strada si s-a facut ghetus.omu a pus frana cand a vazut, dar s-a dus sanie si s-a oprit exact in fundul masinii, noastre care era parcata pe dreapta...Deci a urmat politie, asigurare..etc...
-la 17 eram programati la vaccin cu darius si dupa ce i l-a facut, doctorita noastra de familie si pediatra, ne-a pus fisele in brate si ne-a spus k tb sa ne cautam alt medic de familie pt k a citit pe forum k nu sunt multumita de ea si k n-am curaj sa plec pt k sotul meu e coleg cu al ei. Imi printase si pagina in care va scrisesem numele ei si nemultumirile mele( k nu a venit nicodata acasa la consultatii cat a fost bb mic, k nu raspunde la telefon in w-end, k i-a dat antibiotic de la 2 luni fara a avea febra niciodata, k nu e comunicativa si zambareata....)
Cam atat pe ziua de azi....

Bisous: ce faci? nu v-ati mai intors de la munte? ne-ati parasit?ati plecat direct la paris???

Aaaa intalnirea de la Andicu a fost super, Filip e un frumusel grasunel...si cumintel...Sper sa o repetam la mine vineri...numai sa nu mai continue saptamana dupa cum a inceput...
Va pup pe toate..

Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

vai, madaluta, chiar ca ai avut o zi grea... cu firma, da, cel mai bine e sa te duci la cieva de specialitate, dar cel mai sigur e ca ai penalizari... asa din cate stiu eu.
am trecut si eu pe strada pe la tine azi, chiar e nasol cu gheata aia.. e rau masina? iar de dr... m-am gandit si eu de cateva ori, chiar dr astia de care vb noi nu se uita pe forum sa vada ce scriem... e ciudat.. si ce i-ai zis? nu era adevarat ce ai scris despre ea? poate isi revizuieste atitudinea cu alti pacienti... tu, trebuie din pacate sa cauti pe altcineva...
succes cu firma si cu tot. nu te enerva, desi iti va fi greu, cand o sa dai de birocratie si altele... gandeste-te la fetita ta si stai calma

roxana, 35+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput