Gravidute si mamici de Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Madaluta imi pare rau ,chiar ca asa zi ...nu degeaba se zice ca un necaz nu vine niciodata singur.Sunt sigura ca vei rezolva cu firma,masina se repara iar referitor la doctora mai bine ca ai scapat de ea daca te plingeai ca nu e buna,totusi ceea ce a facut ea....in locul ei,daca citeam ceea ce ai postat incercam sa fac omul multumit,nu sa-l dau afara ca sa ma vorbeasca de rau in continuare.
Of noi inca nu am vandut apartamentul,tot vin,se uita si toti zic ca e mic,40m,si mai rau e ca noi il vindem mobilat,dar nu am altfel ce naiba fac cu mobila asta mica in noul meu ap cu 4 camere ,s-o dau degeaba nu vreau ca e noua si am dat o groaza de bani pe ea,asta e mai asteptam nu ma da nimeni afara din casa mea,dar cum plec si eu de acasa cum ma suna de la cine stie ce agentie ca vin pt vizionare.
Teodora nu stiu ce are,nu prea mai mananca,tind sa cred ca-i ies dintisorii ca-i curg balele si tot ce prinde baga in gura.Ieri am fost sa-i caut alt carut si Madaluta recomandase firma Chiopolino,dupa ce ca e undeva ascunsa mai era si inchis si sunai la nr lasat pe geam si venea cineva,dar intr-o ora ca era dusa nu stiu unde.Am intrat si la Chico ca scria mare reduceri la imbracaminte si trebuie sa-i iau o geaca si era 2mil,cum am intrat asa am iesit.
Va pup ca incepe o noua zi si ma termina terorista.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Mada, e groaznic ce ti s-a intamplat.... Am sa trec peste partea cu firma (problema de care trebuia sa te interesezi acum mai multi ani; ai patit-o.. asta e... i se putea intampla oricui!) si peste partea cu masina... iar i se putea intampla oricui, oricat de prevazator ar fi fost...
Dar ce ti-a facut dr de familie.... este o infamie!!! Pai in loc sa ia nota de nemultumirile pacientilor, sa-si revizuiasca atitudinea si procedurile de lucru si sa-si imbunatateasca serviciile, ....sa se razbune pe o mamica insarcinata... este o adevarata rautate si o mare greseala!
Eu sunt sigura ca multi ochi de dr (si nu numai) au citit randurile noastre.... de-a lungul timpului... Aici este un spatiu public... dar sa faci un asemenea gest...
In lumina noilor evenimente, am schimbat parola contului comun. Fara suparare, de acum inainte, vor primi parola si accesul la emailul respectiv numai persoanele cunoscute, care au dovedit ca sunt cine scriu ca sunt, nu doar niste nick-uri, cu intentii mai mult sau mai putin indoielnice.
Imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva... Intr-un fel era de asteptat... unele dintre noi s-au expus prea mult... si se pare ca-i tare adevarata vorba "facerea de bine... f..... de mama....".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Nu doar Madalutei i s-a intamplat asa ceva,eu am o prietena in Cluj care dupa ce a postat pe forum anumite lucruri ginecologul ei nu a mai primit-o,si eu nu spusesem nimic urat despre Dr.Cristurean dupa tragedia mea si cu toate astea mi-a zis"nu m-as supara daca nu ati mai veni la mine!" deci.........................

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

mav chiar azi am vrtu sa intru sa vad ce mai e pe mailul comun si nu am putut....sper k eu nu ma includ in lista persoaneleoor care nu primesc noua parola...nu stiu ce am facut:(

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Am revenit fetele mele dragi,
Din pacate ma lupt cu fata mea care are de 2 zile 39 febra, nu mananca nimic,are amigdalita acuta si doctorul mi a zis sa nu ii dau antibiotic sa vedem cum evolueaza dar cred ca am sa incep sa ii dau din seara asta ca nu trece fara.Victor si el e o maraiala continua, ii ies 4 masele in aceasi timp, nu mananca mai nimic si vad ca a inceput sa tuseasca si el.Si eu am fost foarte racita, aveam un gogosar in loc de nas
Am fost la ski unde a fost foarte frumos, am luat un monitor sa ne invete dar profani cum suntem n ar trebui vreo doua saptamani de cursuri ca sa intelegem ceva.Am facut o febra musculara mama mama dar tragedia sunt zecile de cazaturi care mi au facut zeci de vanatai, arat groaznic, dar deh curajul nu imi lipsea , ma aruncam pe partie fara sa stiu sa ma opresc.,dupa aceea am fost la dragii mei socrii in week endul asta unde bineinteles ca mi s au inbolnavit copii ca usa se deschide si se inchide de sute de ori, ba intra caiinii ba ies,imi venea sa ii otravesc va jur95 caiini flocosi ,o sa va pun poze ca sa intelegeti ce spun)
Cu examenul de condus vad ca de 2 saptamani am lasat o balta, am si uitat ce am invatat, dar pur si simplu nu am avut timp,multe multe problemioare am si eu.
Imi pare cel mai rau ca am lipsit de la intilniri ca imi propusesem sa nu ratez niciuna ca sunteti singurele mele prietene si tin sa vad cat mai des sa ne cunoastem mai bine dar ma revansez promit, nu mai scapati de mine.
Mada,chiar ca trebuie sa dispara ziua de ieri din calendar,si sunt de acord cu Mav ca ce a facut doctora ta o descalifica complet ca om si ca profesionist.Ier am fost la dr cu copii mei si mi s a intimplat un lucru ciudat , poate imi explica cineva ce inseamna,ma ia asistenta deoparte(cu care ma inteleg bine)si imi zice incet sa nu ii iasa vorbe dar daca nu m am gandit sa ma duc cu copii la un alt medic sa cer o alta parere ca sa inbolnavesc cam des(nu cred ca sa inbolnavesc mai des ca alti copii dar ma rog),eu aveam impresia ca sa intelege bine cu doctorita si asa din senin sa imi zica asta.
TINA S , FELICITARI PENTRU PRINTISOR, sa iti traisca si iti lumineze viata cu zambetul lui
dulce.
Nu am citi chiar tot din urma, asa ca incerc sa ma pun la curent si revin , scuzati ma daca am omis sa raspund la cineva.Si apropo de intilniri, cand facem una si la mine,saptamana asta ne mai intilnim ?Si unde?Daca vreti veniti la mine si sa fim cat mai multe, sper doar sa le treaca raceala la cei mici pana atunci, va pupic pe toate fara execptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

multumesc de sustinere...Vad k v-a afectat tare mult gestul doctoritei mele...Eu nu sunt chiar asa ...De obiei imi asum ceea ce scriu aici si era normal sa nu-i convina sa o barfesc pe la spate.Poate k si eu dc as afla k elevii mei faca asa ceva, as fi indignata..nu stiu ce sa zic...
dar nici varianta cu spusul in fata nu o aleg de multe ori pentru k am invatat sa iau oamenii asa cum sunt fara sa incerc sa-i schimb dupa propria mea scara de valori...Pur si simplu ii iau k atare...
De aceea atunci cand mi-a zis nu am incercat sa ii explic nimic, sa ma justific sau sa ii argumentez k am dreptate....Mi-a zis k doar atat a putut face pt noi, eu i-am multumit si pt atat, am salutat-o si am plecat...
Si inca ceva...nu cred k ne citeste intentionat..cred k a dat cautare pe google cu numele ei si sunt doar 3 locuri unde apare: 2 legate de medicii de familie..si al treilea...postarea mea...
Oricum k o concluzie a mea ar fi faptul k lucrurile acestea nu ar trebui sa ne sperie si sa ne inchida gura.avem dreptul la opinie( chiar daca este subiectiva), dar sa fie reala si sa ne-o si asumam. Daca nu vrem sa ne-o asumam nu avem decat sa ne ascundem sub niste ID-uri fara nicio legatura cu numele nostru sa nu dam date reale la profilul personal, sa nu punem poze pe public..si problema e rezolvata...

Bisous:imi pare rau k sunteti bolnaviori..sa va faceti bine repede....
Cred k asistentastie ea ce stie...poate nu ar mai strica o parere...

Despre intalnirea de vineri:Ma vad nevoita sa o contramandez( cu scuzele de rigoare)Nu e din cauza starii mele...ci a faptului k suntem invitati la petrecerea de un anisor a unei prietene bune.Ziua ei este sambata, dar cu copiii aniverseaza vineri....
Deci vin cu alta propunere: o amanam pe sambata dupa-amiaza sau pe vinerea viitoare...ce parere aveti?

Madalina27
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vai, Mada, am ramas masca citind ce ai patit!! Sper sa rezolvati cu firma, ce s-o fi intamplat? Cat despre dr., mi s-a parut o razbunare gratuita atata timp cat ce ai spus despre ea era adevarat.. un gest urat... parerea mea. indiferent cand vei face intalnirea noi spunem prezent, de data asta nu mai lipsim. Pt noi e ok si sambata. Dupa botez va astept la mine!!!

Bisous, bine ai revenit, si eu am absentat la intalnirea de la Andicu si tare rau mi-a parut.

Mav, sa nu cumva sa crezi ca te-am ignorat pe mess, dar am plecat de-acasa si am uitat mess-ul deschis, am fost la o prietena si m-am intors seara.

Jojo_miha, sunt sigura ca pana la urma o sa rezolvati cu aparamentul!

Roxx, eris, felicitari pt grasunei!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Doresc pe aceasta cale sa-mi exprim si eu indignarea fata de atitudinea medicului care mai intai de toate trebuie sa fie OM. Exista unele meserii care au ajuns sa se practice numai pentru castigurile pe care le aduc. De profesionalism este foarte greu sa mai vorbim in ziua de azi. Alte cuvinte sunt de prisos.....

Pentru ca nu am mai apucat sa intru de cand am facut intalneala, vreau sa va spun ca m-am simtit foarte bine. Theo m-a terorizat asa ca eu nu am prea putut participa prea mult la discutii ci am incercat macar sa fiu atenta. Theo a plans din doua motive: a fost pentru prima data cand l-am dus intr-o casa necunoscuta si cu persoane straine pe langa el. Dar special l-am luat ca sa vad cum reactioneaza. Si al doilea motiv era ca se apropia ora de somn si cam are tabieturi .... asteptam primavara ca sa haladuim si sa nu mai fie asa pretentios. In rest..... Filip este un scump iar fetele niste dragute. Doc (sexy mamma) are o silueta de invidiat iar Mada o burtica frumoasa foc! I-a carat Theo la palme pe burta .... daca acolo va fi nora mea?!?

Apropo! Poate cineva sa-mi recomande o dieta? Ca m-am hotarat sa ma pun pe slabit dar inca nu mi-am fixat meniul.

Bisous - imi pare rau de copilasi ca sunt bolnaviori. Sper sa se faca bine cat mai curand. Poate asistenta stie ea ce stie! Cauta sa ajungi cu ei la homeopat ca nu vei regreta! Nici nu vei mai stii ce e aia raceala, febra, tuse, s.a. Inclusiv pentru dureri cand erup dintisorii si maselutele. Nu te mai chinui!

Mav - mersi. Sper ca Theo sa nu mai faca figuri data viitoare si sa-l dragalesti cat vrei tu!

Si mai vreau sa va spun ca saptamana viitoare mama mea se va opera (de ruptura) si o sa cam fac naveta pe la spital.

In rest, pup toate fetele fara exceptie! (ooops!)

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (5 luni 1/2)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Avem pozici noi http://good-times.webshots.com/album/561954877bXFvSl?start=144 !

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Multumesc Andicu pentru felicitari si asemeni pentru Filip grasunelul!

Mada, subscriu la ce au zis fetele mai sus, fiecare pacient are (isi gaseste in final)doctorul potrivit si asa este de cand lumea. Firma si masina se refac stiu ce spun pentru ca si noi am trecut prin chestia asta anul trecut intr-o zi nefasta din iulie.

Abia astept sa revin in Constanta (stau la parinti in Buc. acum) sa particip la si sa organizez intalneli.Sa stiti ca fac placinta de branza dulce buna!

Salutari la toata lumea.

Mama lui Matei (3 luni si 10 zile)
Matei

Mergi la inceput