Gravidute si mamici de Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by Mokika

Deiutz - da-i suzeta! Si Theo facea la fel si cand i-am bagat suzeta si-a facut de lucru cu ea si nu m-a mai stresat pe mine. E drept ca se spune sa o pui la san la cerere dar in situatia asta eu cred ca asa ar fi mai bine. Pana se obisnuieste cu lumea din jurul ei te va solicita pe tine ca sa se simta in siguranta. Eu in primele doua luni l-am tinut pe Theo foarte mult aproape de mine si in brate ori de cate ori a cerut el. In schimb ai grija sa nu o culci cu tine in pat! Patutul trebuie sa fie patut! Multa bafta si rabdare. E mai greu inceputul!

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (5 luni 1/2)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

[/quote]

Mokika, multumesc frumos pentru sfat...din pacate am incercat si cu suzeta. Nu merge, o arunca imediat ce isi da seama ca nu prea curge nimic din ea:D

La capitolul patut...acolo va dormi, in nici un caz nu vreau sa o obisnuiesc sa doarma cu mine in pat, si asa cred ca s-a obisnuit sa doarma la sanul lu' ma-sa din pacate:((((

Zilele astea am impresia ca situatia asta nu se va sfarsi niciodata...Am plecat, s-a trezit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Deiutz si Iannis facea lafel la inceput dormea ziua si noaptea....putea sa fie satul dar statea cu ocii mari dela 00.00-6.00 si nu dormea deloc sau statea cu tzitzica in guritza si molfaia...dupa dormea noaptea si nu dormea ziua....acum cand doarme cand nu doarme
Il las sa-si faca de cap si tot adoarme el.
La faza cu dotrmitu in patut si eu vreau noaptea doarme acolo dar cand se trezeste sta langa mine in pat

[blueTina[/blue] cred k acum l-ai nascut pe Alexandru si sper sa fie bine si el si mamik. asteptam vesti

Va pup pe toate fetele

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Felicitari Tina! Sa fii sanatosa si bebe sa fie sanatos si papacios!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Deiutz, sper ca e mai bine, eu n-am mai prea intrat sa scriu...

daca suzeta nu functioneaza si tu zici ca nu e de la colici, tine-o la san (zic eu), numai sa ai grija sa nu-ti faca rani. Nu stiu ce sa zic despre suzeta, la noi a intrat de zici ca de acolo era... Nuk forma ortodontica.
S-ar putea sa fie de crampe, e posibil sa nu fct. remediile. noi am incercat vreo 4-5, acum functioneaza Colic baby...
la noi circul incepe tot dupa masa de 8-9-10 seara (dupa cum ne prinde foamea) si dureaza pana la masa urmatoare. cred ca au si ei orele lor, ca gravida nici ma-sa nu se culca mai devreme de 12...

Isi, deci tot la oferta esti (ma pregateam sa te sun, ca prea e liniste de cand a venit tati ) Si da, am evadat vineri, a venit tati mai devreme, dar pana la urma bebe tot cu sor-sa a stat, ca tati era obo de pe drum si s-a dus sa se culce!

Anuntul despre Tinna a fost pus la noi la odisee, a nascut natural la 22:40 un baietel de 3 kg, 50 cm, apgar 9!!
Felicitari mami pentru al doilea fecior, si pentru a doua inima care ti-a crescut pe 14 februarie!!

de la intalnire o sa punem si poze, am fost 6 fete frumoase si doi flacai adorabili (Theo si Filip), precum si o fetita la purtator...In rest, numai absente!!
Roxanalucia, sper ca nu te-am speriat noi data trecuta!! Ma gandeam ca ne mai vedem, acum apana nasti, ca vad ca dintre lauze numai eu si angi tot cu drumu', tot cu drumu'!

Fiquelle, cum ai rezolvat cu hainele? ai gasit una-alta?

elena, cum mai e cu lapticul? si cu sanii? mie dus mi-a dat voie dupa o saptamana si baie in cada dupa 6 saptamani (adica peste inca doua!!)

Yannia, bine ai revenit! sper ca esti mai bine!

eu maine fac un pic de terapie prin shopping, vroiam sa-l iau si pe bebe sa carfurim, numai ca tati e impotriva asa ca ramane iara acasa cu sor-sa si noi plecam imediat dupa alimentarea de dimineata.

e, mai aveam de zis, da' nu mai stiu!
pup toate fetele fara exceptie (ca sa o citez pe Ina)

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello si de la noi!

Tinna, FELICITARII!!! SA-TI TRAIASCA BEBELICA SI SA FITI SANATOSI!

Fetelor, sper ca v-ati simtit bine la mine, eu tare vreau sa va mai vad, valabil si pt absente, respectiv, sa va cunosc si pe celelalte!

Daca doriti sa vedeti, avem poze de la intalnirea de aseara impreuna cu poze noi de Filip, la semnatura.

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

felicitari TINNA pt bebic,multa sanatate tie si bebelusului si bineintales mult laptic.
eu am inceput tratamentul injectabil pt instalarea lactatiei,dar prea mare diferenta nu este sincera sa fiu.il pun pe bebe la san,dar nu se satura...tot trebuie sa-i dau supliment...asta e..sanatos sa fie.
fetelor am si eu o intrebare:care este programul la casa casatoriilor pt certificatul de nastere?vreau sa ma duc luni sa-l fac si nu vreau sa bat drumul de pomana,ma gandesc ca poate stie vre-una din voi.
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

tinna, felicitari pentru baietel, sa fiti sanatosi amandoi!

eu am avut o saptamana grea... am alergat de la banca la banca pentru credit, apoi pentru hartiile necesare... imi trebuia copie de pe cartea de munca... ma duc la scoala, secretarele imi spun ca toate cartile de munca sunt la camera de muncama duc acolo, nu e la etajul 1, e la etajul 4. nu e la etajul 4, e la demisol. nu e la demisol, ca acolo sunt doar cartile celor care au lucrat inainte de 2001, ori eu m-am incadrat in 2002. deci, e la scoala. ma duc iar la scoala.... cartea nu e scrisa din aprilie... nu stiu ce fac secretarele astea, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar unele sunt chiar incompetente, si trebuie sa le impingi cu un pachet de cafea sa-si faca treaba.... sper sa fie gata pana marti.. colegele ma intrebau daca vreau sa nasc la scoala, ca m-am dus de 4 ori sapt asta....

in plus, nu m-am simtit bine.... ma misc ca un elefant si ma simt tot asa... socra mea are ceva de comentat referitor la cum am primit-o cand a fost ultima data la noi... si tot asa.

am vazut ca va intalniti, dar nu m-am simtit in stare sa vin. am vazut pozele, cu flacaii frumosi. sa va traiasca, fetelor. sper sa fie si al meu la fel. si la urmatoarea intalnire ma infiintez si eu

aveti grija, toate fetele. si mai ales gravidele, nu va enervati, ganditi-va la bebei si la linistea voastra.

roxana, 35+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

docdecap, merci pentru linkul cu contractiile, si ca te-ai gandit la mine

roxana, 35+

nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Fetelor,ce frumos aratati in poze....iar de flacai ce sa mai zic...Filip are niste ochisori mortali ,de cuceritor in devenire si e dulce ,dulce....Iar Theo se face un macho-frumos rau si sigur pe el...N-ai treaba cu ei...Din cate am vazut era loc si pt. mine sa-mi fi intins burta pe un fotoliu...dar ce sa fac daca sotul mi-a facut alt program ...Abia astept data viitoare ...Ma bucur pt. voi ca v-ati distrat.Va pup pe toate!

Roxana ,si ma simt la fel -balena esuata-,am inceput sa retin apa,ma doare spatele,Isi imi pune sosetele,tati imi face pedichiura ,mamele ma hranesc...boierie tata...Cred ca asa de bine n-o sa-mi mai fie in veci...Am fost ieri la dr. si bebe cica mai sta...poate o saptamana poate 2....Acu nu mai vrea sa iasa...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (39sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by isidora

Fetelor,ce frumos aratati in poze....iar de flacai ce sa mai zic...Filip are niste ochisori mortali ,de cuceritor in devenire si e dulce ,dulce....Iar Theo se face un macho-frumos rau si sigur pe el...N-ai treaba cu ei...Din cate am vazut era loc si pt. mine sa-mi fi intins burta pe un fotoliu...dar ce sa fac daca sotul mi-a facut alt program ...Abia astept data viitoare ...Ma bucur pt. voi ca v-ati distrat.Va pup pe toate!

Roxana ,si ma simt la fel -balena esuata-,am inceput sa retin apa,ma doare spatele,Isi imi pune sosetele,tati imi face pedichiura ,mamele ma hranesc...boierie tata...Cred ca asa de bine n-o sa-mi mai fie in veci...Am fost ieri la dr. si bebe cica mai sta...poate o saptamana poate 2....Acu nu mai vrea sa iasa...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (39sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi

pai gata, daca mai sta o sapt-doua, ne mai vedem!!
Eu ma simt tare bine ca mai ies, cred ca o sa o fac si mai des dupa ce incep sa-l scot pe Serban in lume!

si, din nou, I TOLD YOU SO!!

azi am dat sa fac o carfureala, am ajuns intai in bricostore, ne-am invartit pe acolo, am luat 5 becuri si o lampa si am fost chemati acasa, Serban avea crampe si chef de scandal, venise si ora de masa. nu mi-a iesit terapia prin shopping -visam sa-mi iau ceva de purtat, asa, sa ma rasfat, un cadou de valentine's, ceva... poate we viitor, daca o sa fie tati in constanta, ca soacra mea a patit un atac cerebral acum o saptamana, e mai bine, dar medicii inca nu pot da un prognostic. s-ar putea sa faca un drum la Iasi, sper sa mai vina vesti bune intre timp..

poze noi!
va pupic tare!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput