Gravidute si mamici de Constanta (17)
Raspunsuri - Pagina 11
isidora spune:
TINNA, MA LASI SINGURA????

NASTERE USOARA, MAI USOARA DECAT LA ANDREI,BEBE SANATOS SI LAPTIC ,MULT LAPTIC!DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE!
Andicu ,multumesc mult de invitatie dar din pacate nu pot sa o onorez maine
...Si imi doream mult sa-l vad pe Filip live,si sa-l revad pe Viktor si pe Theo....
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(38sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi
andicu spune:
Isi, si mie imi pare rau ca nu poti veni, dar stai linistita ca vor mai fi ocazii!! 
Fetelor care s-au anuntat maine la mine, va trimit adresa pe pm.
Daca am uitat pe cineva, dati-mi de stire! 
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)Filip la 7 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

abibrinza spune:
TINNA NASTERE USOARA!

Sa ai un bebe cuminte, sanatos si mancacios.Si laptic mult fara ragade.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
abibrinza spune:
Madaluta am fost si eu aseara la carrefour.Am luat si eu aceleasi lucruri ca si tine.Si mie mi s-au parut bune preturile si mai ales la calitatea oferita.
Petrecere frumoasa maine!
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
abibrinza spune:
Felicitari Tinna! Bine ai venit Alexandru Luca!
Yannia spune:
Tinna, sa fie intr-un ceas bun!!! Sa ai un bebe sanatos si norocos!!!
Madaluta, cu certitudine iti spun ca din tot tratamentul cosmetic poti face vaporizarea (baia de aburi), extractia si masajul manual. NU ai voie ionizare si folosirea electrodermului (ciuperca aceea de sticla cu UV).
28+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
deiutz spune:
Sa fie intr-un ceas bun TinnaS!!! Sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos si tie recuperare grabnica! Mult laptic!
madaluta spune:
tinna: cred k deja e prea tarziua pentru galerie..asa k, desi n-am primit vestea oficiala a venirii pe lume a lui Alexandru, eu totusi ii urez bun venit si multa sanatate! tie refacere rapida si laptic mult!
andicu: primit PM..cred k vizualizez zona..oricum ma descurc eu . multumesc si en vedem dupa 17 
Madalina
26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
deiutz spune:
Hello!
Fetelor, va rog din suflet ajutati-ma si pe mine! Nu mai pot, sunt cheauna de somn...Buburuza mea s-a obisnuit sa nu doarma noaptea, ne tine pe toti trezi. "Scandalul" incepe in jur de ora 22.00 si dureaza cateva ore, intr-o noapte a durat pana la 6.00 dimineata. Ce sa ii fac sa doarma noaptea? Ar fi in stare sa doarma cu sanul meu in gura..Am observat-o, nu mananca ci doar molfaie. Ma aflu intr-un cerc vicios...mananca, adoarme la san si cand o tin sa scoata gazele se trezeste, incepe sa planga si iar ar vrea sa manance, si tot asa... E posibil sa aiba si colici, dar ii dau Baby Drink si Debridat.
Daca v-ati confruntat cu o astfel de problema, ce ati facut?
Deiutz, mami de Ana Ilinca
Mokika spune:
Deiutz - da-i suzeta! Si Theo facea la fel si cand i-am bagat suzeta si-a facut de lucru cu ea si nu m-a mai stresat pe mine. E drept ca se spune sa o pui la san la cerere dar in situatia asta eu cred ca asa ar fi mai bine. Pana se obisnuieste cu lumea din jurul ei te va solicita pe tine ca sa se simta in siguranta. Eu in primele doua luni l-am tinut pe Theo foarte mult aproape de mine si in brate ori de cate ori a cerut el. In schimb ai grija sa nu o culci cu tine in pat! Patutul trebuie sa fie patut! Multa bafta si rabdare. E mai greu inceputul!
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (5 luni 1/2)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
[/quote]