Gravidute si mamici de Constanta (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by AndreB

Intrebare pentru fetele care iau deja indemnizatia de crestere a copilului:

I se vireaza vreuneia banii intr-un cont la BRD?

Pentru ca nu stiu daca Primaria Constanta accepta sa lucreze cu banca unde am cont cu card, caz in care nu, sa trebuiasca sa-mi deschid la alta banca cu care lucreaza.

Mama lui Matei (2 luni si 12 zile)
Matei

mie imi intra alocatia lui sebi intr-un cont curent la BRD, dar nu stiu daca si indemnizatia de crestere a copilului ar putea fi virata acolo, banuiesc ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Andicu, venim si noi!

AndreB, la Directia de Munca tb sa intrebi la ce cont se poate vira indemnizatia pt ca ei fac punerea in plata, nu Primaria. Maine merg si eu la Primarie sa imi depun dosarul!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Salutare!

Andicu - vin si eu maine .... si daca se poate l-as lua si pe Theo. In functie si de programul lui Filip si de cum o sa aiba si Theo chef. Sunt curioasa cum reactioneaza la vederea altui bebe.

fetele

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (5 luni 1/2)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ok, deci Angi, Mada, Mokika, Doc?,Mav ?, Cris(Cristina)...

Mokika, bineinteles ca poti sa-l iei si pe Theo! abia Filip doarme de obicei pana in 4 si dupa 6, 6.30 (daca mai vrea), asa ca o sa fie prezent!

Mada, foarte tare!!!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 7 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by elena81

buna seara fetelor,
imi pare rau ca nu am apucat sa citesc toate mesajele voastre,dar o sa-mi fac timp sa reiau din urma...
draga Fiquelle sa stii ca e foarte ok epidurala,nu simti absolut nimic,iar daca te sperie montarea cateterului sa stii ca-i floare la ureche....eu eram foarte speriata ca va trebui sa-mi bage ditamai acul in coloana,dar nu am simtit nimic.ai incredere..
am si eu o intrebare la fetele care au nascut prin cezariana:dupa cat timp ati avut voie sa faceti baie sau macar dus?????????
cat despre lactatie inca nu am reusit mai nimic,ma mulg dimineata si seara sa stimulez lactatia dar.....
azi am fost la control cu operatia si dr mi-a prescris injectii pt lactatie si mi-a spus ca daca dupa acest tratament nu se intampla nimic sa renunt...

Buna Elena,
Felicitari pentru grasunelul tau!!!
Sa stii ca si eu am trecut exact prin aceeasi situatie, asa ca TE ROG, nu renunta!!! In spital, fata mea era singura de pe etaj care plangea noaptea de foame, tot pentru ca nu aveam lapte. Ajunsa acasa...la fel ca tine, din sani imi curgea sange in niciun caz lapte. Dupa 6 zile de la nastere a venit si laptele, acum trebuie sa ma mulg pentru ca am prea mult. Chiar azi-dimineata am facut temperatura, iar unul din sani nici nu puteam sa il ating de durere..dar a trecut, pompa de muls sa traiasca!
Pentru stimularea lactatiei eu am baut muuuuuuuuulte lichide, adica ceai "pentru stimularea lactatiei", lapte, iaurt, compot, apa plata, supe, tot ce am prins si mi s-a bagat pe gat de catre mama si soacra-mea:D.

In privinta dusului...eu am fost luni la dr. pentru a-mi scoate firele de la operatie si am intrebat cand pot face baie. Raspunsul a fost "peste o saptamana iti poti face un dus". Mai multe nu stiu, dar astept cu emotie sa treaca saptamana sa ma desfat cu un dus, ca pana acum m-am spalat mai mult pe langa cada.

Pup fata si tin pumnii!!!!

Mergi la inceput

Bisous, pe unde umbli? Te-ai intors?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor eu plec la spital, bebele meu s-a hotarat sa vina pe lume... Am contractii dese, regulate si puternice de la 4 jumate' dupa-amiaza.
Am vorbit si cu dr. mea, a zis ca vine si ea...
Va pup mult si tineti-mi pumnii!

Tinna 39s+5z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 2 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Tina hai sa vina bebe pe lme usor si repede.....facem galerie

Va pup pe toate
Mada mami de Iannis Cristian (17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tinna , nastere usoara si bebe sanatos! tin pumnii!!!
HAI TINNA!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 7 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

HAI TINNNA! HAI TINNA! HAI TINNA!

Nastere usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput