Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
Annisia spune:
Fetelor, Nanita nu vrea sa se discute aici despre problemele ei... Vrea sa va stie vesele si linistite alaturi de puiutii vostri dragi, asa cum ar vrea si ea sa fie...
Vreau sa ii respectam decizia si orice gand pentru ea, sa il postam la subiectul "Andrei, sufletul nostru curat!". Daca va dori, va intra acolo sa citeasca...
Micul Yannis creste mare
Yaia spune:
Nana, multa putere, iubita! As vrea sa-ti pot da si de la mine un gand bun macar, care sa poata ajuta in clipele astea. Dumnezeu e mare, nu va pierdeti credinta ca totul va fi bine!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Roxana_G spune:
Mi-au secat cuvintele in seara asta. Va doresc noapte buna...cat poate fi de buna in situatia data.
PS Urmy, nu cred ca vreo mamica ar veni racita sau ar aduce un copil bolnav, deci stai linistita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
navicula spune:
Danielle02 www.biancabrad.com
Annisia ma bucur ca ai revenit ... chiar daca vestile sunt mai putin bune
Multa sanatate tuturor bebicilor, mamicilor si taticilor.
Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Urmy, nu cred ca vine cineva racit sau cu bebe racit.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
pai nici eu nu m-as fi gandit vreodata ca o sa trec prin situatia asta. De Craciun am fost invitati undeva unde gazda era racita cobza. bineinteles ca nu am stiut si mi s-a imbolnavit copilul apoi. De atunci mi-am promis ca o sa intreb inainte.
ANDREEA11 spune:
Nu vreau sa ma luati ca pe o nebuna scortoasa care se sifoneaza imediat. Insa am intrebat de 2 ori unde va intalniti ca poate ajung si eu si Cris, iar dupa mine a intrebat si Aniast de intalneala si Sim i-a raspuns ei, iar cum amandoua ne numim Andreea si dc in paranteza a precizat Aniast, atunci am zis ca sunt oarecum exclusa din carti. Si sincer m-am atacat pentru ca chiar imi parea super bine ca am gasit acest forum unde pot afla multe informatii despre bebei. Unele din voi sunteti deja la al doilea bebe, altele ati citit diverse lucruri si chiar ma intereseaza discutiile cu voi.
Sunt la inceput de drum in ceea ce priveste cresterea micutului si chiar am nevoie de sfaturile voastre, mi se pare un lucru deosebit sa putem compara evolutia copiilor nostrii, sa ne putem sustine una pe alta. Lumea asta e asa de aspra uneori si e destul de greu sa poti gasi prieteni sau macar amici carora sa te destainui, carora sa le ceri un sfat, care sa te imbarbateze in momente de cumpana. Am considerat ca noi avem ceva de pret in comun si anume PAPANASI SI DULCETURILE NOASTRE nascuti toti cam in aceeasi perioada, ceva care ne uneste pt. a putea sprijini, educa si ingriji cat mai bine comorile noastre si care face din noi adevarate tovarase.
Poate am interpretat gresit mesajul lui Sim, si dc am gresit imi cer scuze, insa m-am ofuscat pentru ce am enumerat mai sus. Poate ca sunt eu prea idealista, dar asa sunt si cand ma leg de ceva o fac chiar din suflet. Sunt rac, si cine stie asa sunt racosi astia mai sentimentali.
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Lia_B spune:
Luy, multumesc pentru urari. Sa-ti fie viata pe masura sufletului tau frumos.
Nana, ma rog pentru puiul tau alturi de toate fetele. Si se spune ca daca trei oameni se roaga pentru un lucru, Dumnezeu le va indeplini dorinta. Puiul tau se va face bine!
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa
Sabina spune:
buna si de la mine...cu un bb care nu mai adoarme deloc , e in patut.
Ce m-am necajit cu nana....inteleg ca nu vrea sa discute aici, dar noi ii vom fi mereu alaturi cand are nevoie de un umar pe care sa se descarce!
Annisia, intalneala e la un resto cu hrana ca la bunica acasa, au dat fetele linkul, la 12 juma marti.
gagici...daca se inmulteste lista, tre sa sunam, ca eu am zis 15 mamici.
urmy, mi se pare normal sa intrebi,noi mereu intrebam la vizite daca e careva rfacit.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
urmychance spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Nu vreau sa ma luati ca pe o nebuna scortoasa care se sifoneaza imediat. Insa am intrebat de 2 ori unde va intalniti ca poate ajung si eu si Cris, iar dupa mine a intrebat si Aniast de intalneala si Sim i-a raspuns ei, iar cum amandoua ne numim Andreea si dc in paranteza a precizat Aniast, atunci am zis ca sunt oarecum exclusa din carti. Si sincer m-am atacat pentru ca chiar imi parea super bine ca am gasit acest forum unde pot afla multe informatii despre bebei. Unele din voi sunteti deja la al doilea bebe, altele ati citit diverse lucruri si chiar ma intereseaza discutiile cu voi.
Sunt la inceput de drum in ceea ce priveste cresterea micutului si chiar am nevoie de sfaturile voastre, mi se pare un lucru deosebit sa putem compara evolutia copiilor nostrii, sa ne putem sustine una pe alta. Lumea asta e asa de aspra uneori si e destul de greu sa poti gasi prieteni sau macar amici carora sa te destainui, carora sa le ceri un sfat, care sa te imbarbateze in momente de cumpana. Am considerat ca noi avem ceva de pret in comun si anume PAPANASI SI DULCETURILE NOASTRE nascuti toti cam in aceeasi perioada, ceva care ne uneste pt. a putea sprijini, educa si ingriji cat mai bine comorile noastre si care face din noi adevarate tovarase.
Poate am interpretat gresit mesajul lui Sim, si dc am gresit imi cer scuze, insa m-am ofuscat pentru ce am enumerat mai sus. Poate ca sunt eu prea idealista, dar asa sunt si cand ma leg de ceva o fac chiar din suflet. Sunt rac, si cine stie asa sunt racosi astia mai sentimentali.
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
deci, vii , da?