Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by urmychance
Asa ca va rog daca marti este cineva racit sau bebele sa dea de veste. Sper sa nu ma considerati fitoasa, dar consider ca sanatatea copiilor este mai importanta decat o socializare...
Mi se pare foarte corecta intrebarea . Subscriu si eu ...
Eliza (06.09.07)
luy spune:
Buna seara, buna seara !
Incerc si eu sa postez, da' dupa ce am primit laude ieri m-a lasat inspiratia
Oricum, nu voi lasa sa treaca ziua fara sa trimit sincere urari de La multi ani fericiti! sarbatoritilor de astazi. Si nu pot sa nu remarc faptul ca in fruntea lor se afla "veteranii" grupului nostru:
puternicii luptatori din Tara Soarelui Rasare Ryuji si Naoki de Ayumi - desi s-au nascut cu doar 1 kg, asta nu le-a stat in cale, hotarati fiind sa creasca mari si sa umple de bucurie viata parintilor
Este randul dulcetzelelor sa primeasca felicitari:
cocheta Ana Alexandra de anca_tamas - mami, i-ati tuns cumva cositzele ?
si cele doua domnisoare misterioase ( poze, vrem poze ! )
Raisa de Mada Ele 07
Stefania de crisjo
Se intrec care mai de care sa fure inimile fetelor
cuceritorul Mr. Smiley Cristian de cecilia
"bibicul" super trendy Yannis de Annisia
De pe margine, relaxat, cu o bere in mana ( bunica stie de ce ! ) priveste zbuciumul celor 2
gogo Cristian Mihai de Andreea11
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, frumosi, norocosi si generosi ! Sa va impliniti visele si sa-i iubiti mereu pe parintii vostri !
Lia_B , mamica de Runa Miruna primeste astazi un buchet de si o calda urare de sanatate, fericire alaturi de comoara ei nepretuita si o viata plina de impliniri ! LA MULTI ANI !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
prisi spune:
quote:
Originally posted by urmychance
Fetele care merg la intalnire...as vrea sa va spun ceva, dar sa nu va suparati. Dupa ce a racit Tudor, mi-am promis ca o sa intreb mereu daca e cineva racit, cu sau fara jena. Asa ca va rog daca marti este cineva racit sau bebele sa dea de veste. Sper sa nu ma considerati fitoasa, dar consider ca sanatatea copiilor este mai importanta decat o socializare. Sper ca ati inteles mesajul meu.
stai linistita, ca nu cred ca vine cineva la daca e racit sau cu bebe bolnavior , eu una nu cred ca as fi o companie placuta sa stau cu nasul in batista si sa tusesc
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
sim_stoian spune:
Urmy, nu cred ca vine cineva racit sau cu bebe racit.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Yaia spune:
quote:
Originally posted by danielle02
papanash mie mi-a interzis doctorul sa merg cu avionul pana face fata un anisor,e prea puternic zgomotul motoarelor care pote sa ii sparga timpanele.de asta o sa mergem cu masina de Paste acasa.
What?
Mama, asta e cea mai buna pe care am auzit-o in ultimul timp? Hahaha...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Lia_B spune:
Va multumesc mult pentru urarile voastre, mi-au mai ridicat un pic moralul.
Isabeluta, Daniela36, Sim, Mandarinutza, Prisi, Roxana, Danielle02
Sunt inca sub impresia tragediei Ritei, pentru ca si eu anul trecut am trecut prin acelas calvar. Am vazut aseara si povestea Biancai Brad si am cazut si mai rau.
Rita iti doresc multa sanatate si putere sa reiei frumosul drum al conceperii unei noi vieti. Eu am facut-o dupa 4 luni de la tragedie si bucuria mea este imensa acum, chiar daca o parte a sufletului va plange la nesfarsit.
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa
gabitz78 spune:
seara buna...
urmy - mi se pare de bun simt ce-ai zis tu.
nana - ne gandim la voi.
sim - arunca si la mine o placinta, te rog!
va tzuc.vb maine...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
diwana spune:
Nana, draga mea spune-ne cum te putem ajuta. Cu orice. Va imbratisez din inima, chiar daca doar virtual. Il pup pe Andreiutul vostru frumos. Mi-e frica sa nu spun ceva sa te supere, nu stiu ce vorbe sunt potrivite, as vrea sa stii ca sunt alaturi de voi. Va imbratisez tare, tare de tot.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
luy spune:
offf, mesajul cu urari l-am inceput acum vreo 2 ore si abia acum l-am trimis. Si dupa aceea am citit ce ati scris voi intre timp.
Mi se rupe sufletul sa citesc ca nu avem vesti bune despre Andrei
Ma gandesc mereu la ei... Annisia, tu de unde stii, ai vorbit la telefon cu Nana ? Iti multumesc mult ca ne-ai scris , ca ai trecut peste suparare. Sigur suntem suntem alaturi de Nana si voi incerca sa ma gandesc cum putem sa-i transmitem asta ( de fapt chiar am ceva in minte...)
Andreea11, nu te supara pe fete, cum sa nu vrem sa vii la intalnire ? Nu te-a ignorat nimeni cu intentie ! Uite aici sa-ti treaca, nu mai fii necajita
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts