Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
prisi spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Cecilia m-am referit la faptul ca am intrebat de 2 ori unde va intalniti, ca am sarit peste, si nu mi-a raspuns nimeni. Din asta ce rezulta nu ca nu am de ce sa vin?! imi pare rau ca nu m-am putut integra, chiar mi se parea un grup tare dragutz. Daca am deranjat cu ceva, pe cineva, imi pare sincer rau!
Va urez noapte buna si toate cele bune puiutilor vostri!
Va voi citi in continuare pentru ca temele discutate sunt foarte interesante!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
te rog nu te supara pt atata lucru , bineinteles ca vrem sa ne fii alaturi, dar probabil fiecare s-a gandit ca ti-a raspuns cineva sau pur si simplu nu a fost pe faza , deci, intalnirea are loc marti 12 februatie la restaurantul "La Violeta", la ora 12.30 detalii pt locatie pe www.violetas.ro
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
danuta36 spune:
quote:
Cecilia m-am referit la faptul ca am intrebat de 2 ori unde va intalniti, ca am sarit peste, si nu mi-a raspuns nimeni. Din asta ce rezulta nu ca nu am de ce sa vin?! imi pare rau ca nu m-am putut integra, chiar mi se parea un grup tare dragutz. Daca am deranjat cu ceva, pe cineva, imi pare sincer rau!
andreea
Hai ma Andreea chiar asa te-ai suparat?? Eu n-am retinut locul intalnirii fetelor,ca ti-l spuneam...nici nu sunt din Bucuresti,asa ca nu m-a interesat.Nu cred ca a avut cineva intentie rea..
betty78 spune:
Annisia te asteptam la intalnire marti la 12:30 la www.violetas.ro
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ramonaiani spune:
quote:
stai mai cuminte, nu te supara asa repede. Au avut si fetele altceva pe cap, de-aia nu ti-au raspuns prompt (placinta cu mere a lui Sim). Sunt sigura ca te asteapta (asteptam) cu drag .
Eliza (06.09.07)
urmychance spune:
quote:
andreea
hai nu te prosti..desi te inteleg. Eu nu am vazut ca ai intrebat. Vino si tu.
sim_stoian spune:
Andreea11, te-am trecut pe lista, acu' sa nu te prind ca nu vii, daaaaa? Nu a fost cu rea intentie, cred ca fiecare am crezut ca ti-a dat cineva PM
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Annisia spune:
Fetelor, eu am sa intru zilnic la subiectul despre baietelul Nanei, pentru a-i transmite gandul meu bun si sustinerea mea... Va rog sa-mi urmati exemplul si in fiecare zi, cand intrati pe forum, puneti acolo o vorba buna pentru Nanita noatra draga. Cand isi va mai aduna fortele, poate va intra sa citeasca incurajarile noastre si va sti ca nu a fost nicio secunda singura. Trebuie sa-i fie tare greu sa treaca singurica prin atatea... Noi avem bebeii sanatosi si ne bucuram in fiecare zi de realizarile lor. Haideti sa nu uitam ca nu toti copiii si nu toate mamele sunt la fel de norocosi...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112396&whichpage=6
Micul Yannis creste mare
Roxana_G spune:
Andreea, uraaa, deci esti pe receptie? Pare sa ne dai vesti bune, mai putin treaba cu putzulica baiatului. In rest, ce ascunzi cu diversificarea aia?
Urmy, chiar am drum pe acolo, nu ar fi mare lucru, dar depinde de starea lui Andrei si de cat de nasol e traficul. Eu zic ca te sun cand plec de acasa, inainte sa chemi taxi, te rog da PM cu nr tau de telefon. Daca nu voiam sa te iau nu te intrebam.
Andreea11, cum sa nu vii? Nici eu nu am vazut mesajul tau. Hai nu fii suparacioasa, ca ti se taie nasul (tie nu iti ziceau asa in copilarie? )
Annisia, multumim ca ne-ai dat vestile, asa cum sunt ele. Pupa baiatul de la noi.
Nana, suntem alaturi de tine, orice ar fi. Imi e inima cat un purice cu gandul la voi...nu stiu ce se intampla. Doamne ajuta, ma rog pentru voi sa fie bine.
Va las acum, voiam sa va spun ca nu ma simt bine, daca cumva sunt gripata nu vin marti. Deocamdata ma doare gatul si spatele. Poate am racit azi cat am stat o ora in frig pentru banii lui peste. Maine ma duc la doctor la control si eu si va anunt. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
urmychance spune:
Fetele care merg la intalnire...as vrea sa va spun ceva, dar sa nu va suparati. Dupa ce a racit Tudor, mi-am promis ca o sa intreb mereu daca e cineva racit, cu sau fara jena. Asa ca va rog daca marti este cineva racit sau bebele sa dea de veste. Sper sa nu ma considerati fitoasa, dar consider ca sanatatea copiilor este mai importanta decat o socializare. Sper ca ati inteles mesajul meu.
diwana spune:
Pe fondul depresiei cu nemancatul piciului meu am citit si povestea Biancai Brad. Triiiissssst!
Maine mergem la cluj la dr. ca nu-mi place deloc cum ii suna pe gat. Offff, o eternitate mi se pare iarna asta!
Am cazut si eu in putul deprimarii.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)