Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
sim_stoian spune:
Annisia, ce vesti ne dai tu noua...
Offf, Nana, ma rog pentru voi. Suntem alaturi de tine . Daca te putem ajuta cu ceva te rog sa ne spui.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Andreea (Aniast), marti la 12-12.30 la Violeta - www.violetas.ro.
PS Welcome back.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
cecilia L spune:
Nana, ma rog la DD pentru voi,sunt alaturi de tine.
Nu cred ca mai intru in seara asta, noapte buna.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
urmychance spune:
Imi pare tare bine ca ai reintrat Annisia. Sper sa si ramai cu noi.
Nana imi pare tare rau ca nu e bine. Haideti sa ne rugam toate, poate canalizam ceva energie pozitiva.
Rox - nu tb sa ma iei, nu vreau sa faci niciun efort, am intrebat doar daca avea cineva drum prn Colentina. Dar o sa luam taxi ca de obicei.
ANDREEA11 spune:
Cecilia m-am referit la faptul ca am intrebat de 2 ori unde va intalniti, ca am sarit peste, si nu mi-a raspuns nimeni. Din asta ce rezulta nu ca nu am de ce sa vin?! imi pare rau ca nu m-am putut integra, chiar mi se parea un grup tare dragutz. Daca am deranjat cu ceva, pe cineva, imi pare sincer rau!
Va urez noapte buna si toate cele bune puiutilor vostri!
Va voi citi in continuare pentru ca temele discutate sunt foarte interesante!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
papanash spune:
buna seara, n-am apucat sa citesc ultimile pagini, am facut un mic montaj cu ultimile nazdravanii, e pe mailul comun, sper sa va placa.
cam asa a inceput de azi Andreiutz sa se manifeste !!! ma duc sa
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
danielle02 spune:
annisia ce bine imi pare ca te "vad"
ce vesti ne dai despre nanutza offfffffff
sper din suflet sa se faca bine micutzul Andrei,Doamne-Doamne sa vegheze asupra lui!
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danuta36 spune:
Nana sa stii ca suntem alaturi de tine si ne rugam pentru Andrei,sa se faca bine
Sim am reusit in sfarsit,trebuia sa ies din contul meu..faine pozele,Stefan frumuselul o sa franga inimile fetelor
betty78 spune:
La multi Ani! sarbatoritilor de azi
Ryuji si Naoki de Ayumi pentru implinirea celor 7 luni..vai ce voinici sunteti deja
Raisa de Mada Ele07
Ana Alexandra de anca_tamas
Cristian Mihai de ANDREEA11
Yannis de Annisia
Cristian Matei de Cecilia L
Stefania de Crisjo
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
buna , eu abia am reusit sa adorm o printesa maraita , mucioasa care tuseste si stranuta iar eu am o durere infernala de cap, am luat un paracetamol sper sa-mi treaca
OffNana ma rog pentru micutul Andrei sa se faca bine, iar voua sa va dea putere sa-i fiti alaturi
Annisia bine ai revenit
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)