Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
carpatina spune:
Diciu, bun venit... Si felicitri pentru ca ati oferit printesei o sansa la o viata mai buna!
Nu stiu de ce nu-ti pot vedea pozele, vad totusi ca webshotul merge..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Pentru ca te-ai cerut la intalnire Annisio.. m-as risca sa cred ca te intorci la noi.... oare sa fie asa? M-as bucura!
=====================
carpatina spune:
Nu Mario,nu m-au tinut la serviciu mai mult.. de fapt ultimele posturi au fost facut de la serviciu.. ca ajung tarzior acasa.. si vreme de calculator nu prea mai e..
Da' citesc.. asa ca sa nu ma vorbiti de rau. ca va vad!
=====================
Yaia spune:
Salut!
Multumim mult tuturor mamicilor dragute care ne-au urat de bine la cele 4 luni implinite azi.
Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 luni!
Carpatino, replica aia am dat-o si eu la nazbatia zisa de medicul Daniellei!
Diciu, bine ai venit! Inca nu ti-am vazut dulceata, ca Roxana a facut ceva rau si suferim toate acum, nu ne lasa webshots-ul sa mai vedem nimic!
Nana, eu astept vesti de la voi! Putere multa!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Carpatino, replica aia am dat-o si eu la nazbatia zisa de medicul Daniellei!
Vazui madam.. da' zau ca n-a fost plagiat... de obicei citesc tot pana sa postez.. da' acolo nu m-am mai putut abtine..
=====================
prisi spune:
buna dimi ....
Diciu si Sabina bine a-ti venit , e dulcica foc Sabinuta
Michael de Piciulika
Tudor Cristian de Yaia
Mihai de Raluca
Alexandru de Adhnana
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Diciu.... inca nu ti-am vazut dulceata, ca Roxana a facut ceva rau si suferim toate acum, nu ne lasa webshots-ul sa mai vedem nimic!
Mah.. Roxana se pare ca a fost totusi cuminte... e ceva cu link-ul pozelor lui Diciu.. ca ale Mandarinei se vad .. si tot pe webshot...
=====================
isabeluta spune:
Yami-yami Sim in special praji cu mere...preferata mea. Siguuur baiatu te-a ajutat la preparat! Uite ca mi-ai facut chef de treaba...aveam in plan, dar nu aveam chemare
Uite si o buburuza numita Ebonee! Mai, mai ce fetita frumusica!
Si ce mai dulceata Antonia am vazut in varf de munte. A fost sa vada unde locuiau pe vremuri printii si printesele!!!!
Aniast bine ai revenit!
Sunt abia la pagina 4 si merge tare greu intre fripturici si bebe alintat...daaaaar revin.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
prisi spune:
sa nu uit de frumusei Runa de Lia, Tudor de Urmy, Antonia de Mandarinuta, Cristian de Afibebe
Mirunica mea e infundata rau, am sunat la Dr. a zis sa ii dau Colargon, Ophtomezone si Ambroxol, ea e vesela , papa bine , se supara rau cand ii pun batista , da ce sa facem trebuia aspirata bine
asa ca dragi mamici daca pana duminica nu ii trece (luni mergem la control) nu o sa putem veni la intalnire
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)