Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
isabeluta spune:
Nana sunt alaturi de tine, fii puternica si crede-ma daca pot sa te ajut cu ceva o fac din tot sufletul. Doar o vorba de la tine astept!
Annisia ma bucur tareeeeeee ca ai revenit!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Sim praji asta o fac eu cu iaurt in loc de lapte. Si intr-adevar e pentru puturosi ca mine...
Isabela de
mandarinutza spune:
Prisi, sanatate Mirunei, sa se faca bine cat mai repede!
Annisia, bine ai revenit
Sim, multumim pentru reteta, cred ca o sa fac si eu zilele astea.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
isabeluta spune:
Mai Andreea11 eu am inteles de la fete ca te asteapta cu bratele deschise si eu as veni daca nu ar fi drumul asta lung. Hai nu mai dramatiza ca esti integrata deja pe cuvantul meu de mamica. Sper ca fetele te-au incurajat deja!
Isabela de
gabitz78 spune:
marta - multa sanatate mirunei.pupicisa-i treaca mucisorii mai repede!
urez si eu la multe luni sarbatoritilor!
multa sananate si fericire alaturi de mami si tati!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bikmaria spune:
ROXANA ,CARPATINA pentru dumneavoastra doamnelor :
[URL=http://good-times.webshots.com/album/562395860ACEjrG][/URL]
Diciu si Sabina Teodora (20.10.2007)
isabeluta spune:
quote:
Originally posted by diciu
Buna mamicilor si papanasi scumpi!
Suntem si noi proaspat parinti de Sabina Teodora, ce are 3 luni si jumatate si zic proaspeti pentru ca fetitza noastra a venit abia acum a venit la noi si speram ca in curand sa finalizam si actele de adoptie.
De 2 saptamani o avem acasa si tot de atunci invatam alaturi de ea cum este sa fi parinte si ce trebuie sa face ca sa-i fie cat mai bine micutzei noastre. Si suntem foarte fericiti!
Speram sa ne primiti si pe noi alaturi de voi, eventual sa putem recupera impreuna ce-am pierdut si sa ne punem pe picioare...Sabina insa este micutza, are 4270g (nascuta cu 2500g), dar speram sa recuperam repede!
Va citesc si deja m-a ajutat f mult acest lucru si va doresc multa sanatate micutilor vostri si impliniri alaturi de ei!
Diciu si Sabina Teodora(20.10.2007)
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Diciu bine ai venit!!!
Isabela de
urmychance spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
neatza.
l-am vazut si pe tudor de urmy...frumos, n-am ce zice! mamico, e luat?
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mai, nu e promis, dar organizez o licitatie daca e....cine vine cu dota mai mare, e in carti. Multumim pt aprecieri.
diciu spune:
isabeluta...prisi..bine v-am gasit!
Yaia...nu stiu de ce nu merg vazute pozele, nu pricep, pt ca totusi linkul a mers si au fost vazute..
multumesc pt urari!
cred ca totusi acuma merg...pe slideshow
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
isabeluta spune:
Runa Miruna esti o dulcica si o faci fericita pe mamica ta!
Vroiam sa zic ceva apropo de nesigurantele Andreei fata de tinutul in brate si fata de teama ca e o mama singura la primul copil...toate suntem sau am fost mame singure la primul copil...da, poate au mai fost prin preajma poate o bunica sau o matusa...dar cui toate astea toate ne-am siomti nesigure si eu cred ca toate ca o recunoastem sau nu ne-am luat dupa instinct si cred eu ca instinctul asta asa zis "de mama" ne-a ajutat mai mult decat o mie de sfaturi. Daca e sa ascultam vreodata de ceva pana vor creste mai mari copilasii nostrii eu cred ca trebuie sa ascultam de amamratul asta de "instinct de mama"! toate fetele. Hai ca am cazut in butoi...
Isabela de