Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Multumim fetelor pentru aprecieri!
Devylla, mi-a placut foarte mult blogul tau, m-a uns pe suflet.Si Erika e asa de frumoasa si de eleganta Multumim ca ne explici asa debine obiceiurile si traditiile japoneze. Eu am o salbiciune pentru literatura japoneza(Yasunari Kawabata, Yasushi Inoue,Yukio Mishima) si in special Haruki Murakami.
Diciu, bine ai venit.Am vazut pozele,Sabina e o dulceata deosebita, asa de gingasa!
Lia, e frumusica foc Runa-Miruna!
Si din ciclul "nu invata copilul in brate" si etc, ieri ma plimbam prin parc cu Antonia si o bunica/bona ii spune unui baietel de vreo3-4 ani care incerca sa ii arate niste tufe: "Nu mai vorbi, ti-am zis ca daca deschizi gura, racesti!". In afaar de faptul ca era placut afara,peste 0 grade oricum, ma gandesc ce frustrat trebuie sa se simta bietul baietel si cum ii ingradeste libertatea de exprimare.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Uram si noi la multi ani papansilor care azi implinesc 4 lunite:
Michael bear de mami Piciulika
Tudor Cristian - gimnast si inotator de mami Yaia
Mihai de mami Raluca
Alexandru de mami Adhnana
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
mie mi-a interzis doctorul sa merg cu avionul pana face fata un anisor,e prea puternic zgomotul motoarelor care pote sa ii sparga timpanele.
whaatttt???
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
diciu spune:
RoxanaG...multumesc pt sfaturi...da si eu sper sa recupereze, si o las sa manance atat cat vrea ea...deja de cand este la noi s-a produs o substantiala schimbare in bine...
aeperju..gabitz78...afibebe..mandarinutza
va multumesc pentru primire si pt complimentele facute!
aveti idee, pt urocultura si sumar de urina trebuie recipeinte separate?..voi incerca luni spre dimineata sa-i colectez pipi in punguta speciala si apoi sa il pun in recipient..altfel nu vad cum...
la multi ani scumpilor care implinesc azi 4 luni!
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Iar sunt suparata, de ieri de la pranz nu am caldura si nici apa calda...am stat in camera la bb cu calorifer electric, acum l-am imbracat sa pot aierisi acolo..........nu pot sa va spun ce nervi am pe astia.....chiar asa unde pot sa-i reclam, nu e prima data.
Sim tu ai caldura si apa calda???????????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
cecilia L spune:
Diciu bine ai venit, ai o printesa tare frumoasa, sa fie sanatoasa, de recuperat in greutate o sa recupereze,unpentru voi.
cecilia L spune:
Uram si noi La multi ani!!! sarbatoritilor de azi.
Michael de Piciulika
Tudor Cristian de Yaia
Mihai de Raluca
Alexandru de Adhnana
sa cresteti mari, sanatosi si norocosi.
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
noi, didtamai femeile de 70 de kile, nu vrem sa ne tina sotii in brate?? si nu ne ofticam daca ei nu prea reusesc, ca-s obositi, ca-s grabiti
Ehhh.. de-as avea eu (doar) 70 de kile.. ce m-ar mai tine al meu in brate...
=====================
gabitz78 spune:
diciu - si sumarul de urina si urocultura se fac din aceeasi pungutza. daca reusesti sa recoltezi cu punga aia esti tare! eu am stricat vre-o 5 pungi si m-am lasat pagubasa!
cecilia - nasoala faza...e vre-o revizie ceva????
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Diciu, pe mine cred ca ma pedepseste webshots, ca nu pot sa va vad pozele.
Vad ca esti in continuare pedepsita.. inca nu merge webshots... Da' ce-ai facut surata asa grav?
=====================