Durerea unei pierderi de sarcina (61)
Raspunsuri - Pagina 12
andreea16 spune:
Dana, felicitari pentru baietel!!!!!!Cred ca sunteti atat de fericiti! Sa vina pe lume cat mai usor sis a fie sanatos! LA multi ani cu intarziere pentru ziua ta, iti doresc multa sanatate si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!
Mariaanna, m-a emotionat tare povestea ta. Bucura-te de familia frumoasa pe care o ai, nu iti mai incarca sufletul cu supararile provocate de mama ta. Poate chiar are unele probleme, incearca sa ii ierti comportamentul, dar stii cum se zice: mai rarut ca-i mai dragut.
Teo Marina, mai ai un pic de tot, iti tin pumnii la nastere, indiferent pentru ce tip vei opta. Am vazut pozele de la nunta, sunteti un cuplu tareeee dragut, iar tu ai fost o miresica frumoasa si sexy! Eu mi-am facut curaj si am hotarat sa nasc natural, cu epidurala. Incerc sa nu ma mai gandesc, m-au incurajat prietenele care au nascut asa, in frunte cu Flavia, sper sa fioe totul bine si sa nu ma apuce panica.
Mav, imi pare rau ca ai luat hotararea dxe a face o pauza, dar tu stii mai bine. Totusi, sa nu ne uiti de tot.
Flavia, nu sunt o prietena buna, am ratat ziua sotului tau, te rog sa ma scuzi, dar nu am mai intrat pe forum de ceva timp.LA multi ani! Sa fie sanatos si fericit, sa aiba mult noroc! Te cred ca esti tare obosita, imi inchipui ce o fi pe capul tau. Macar in weekend-uri sa te mai linistesti sit u, ca e sotul acasa. Mi-am notat si eu contul de mail cu parola, nu am mai folosit un mail in lb franceza, totul mi se parea foarte ciudat. Noroc ca am invatat si franceza la scoala#61514; Pozele noi sunt superbe, ai niste baieti absolute minunati!Sa iti traiasca sis a te bucuri de ei!
Mirelus, nu pot sa cred ca ai déjà 13 sapt! Iti tin pumnii sa nu ai probleme cu coagularea sangelui, eu mi-am facut analiza la Cantacuzino, daca vrei sa o repeti.
Laura, sa iti traiasca fetita, e o frumoasa! Si ce vesela este!
Liana30, imi pare rau pentru neintelegerile de pe sectiunea cu FIV-uri. Sper din suflet sa fii bine, atat cat poti acum, si sa nu renunti definitiv la capitolul bebe.
Alinushca, eu am facut toate testele posibile de prin Ro, inclusiv Femina, si rezultat fals pozitiv nu am avut decat o singura data, ca urmare a unui tratament cu Pregnyl. In rest au fost mereu negative si deci adevarate. Tin pumnii!
LauMeli, Oana Oana 26, Cristina 26,MussetePink, Ninia81 un pentru voi. MA scuzati daca am uitat pe cineva.
Noi suntem bine, cu problemele aferente sfarsitului de sarcina, nu oprea dorm, ma simt din ce in ce mai greoaie, daca merg prea mult mi se umfla picioarele, ma doare spatele si tot asa...Problema este ca trebuie sa ma concentrez sa scriu lucrarea finala pentru master si nu am chef, dar nu am ce face. Trebuie sa o termin pana se naste bebe.
VA pup mult pe toate!
Andreea 31+ cu David
alinushca spune:
andreea, din cate am citit eu in carti, oboseala si gandirea mai greoaie sunt prezente toata sarcina. acu vrei sa dai examenul ? nu ai destul timp dupa nastere? spor la luat in greutate mai departe si multa sanatate
Pepsi, in dimineata asta am a doua barza ca si ieri: f f pala dar a aparut mai repede decat ieri. Mi-e frica sa nu urmeze si menstra in vreo saptamana cum a fost in Octombrie. In simptome nu am incredere ca le-am avut si in lunile cat nu eram gravi. Ma tii de mana o saptamana, da ?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
Liana30 spune:
va pup pe toate
o duminica minunata va doresc!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
monysorescu spune:
Salutare fete cucuiete!
Danangie felicitari ptr bebe baietel. Ne luam amandoua de manuta. Sarcina suntem in saptamani apropiate, zilele de nastere la fel, amandoua baietei....
Alinushca sa stii ca si io la ciclu de 28 de zile in ziua 28 si respectiv 29 am avut a doua liniuta f f f pala pe un test sure check si pe unul barza. Cel putin la barza eram convinsa ca e negativ si cand l-am luat sa il arunc si l-am adus mai aproape de chi am vazut ca se vedea si a doua liniuta. Si uite ca acum sunt in saptamana 17+. Daca vrei pe langa Flavia te tin si io de manuta si tin si pumnii sa fie totul in regula.
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
ladymina77 spune:
Nu am crezut ca reusesc sa mai intru in seara pe forum pt ca sunt super obosita dar nu ma pot abtine pt ca plang inhohote .Am citit povestea Nanei ,am recitit povestea lui Paul (Cristina26 draga mea multa putere ti-a dat Dumnezeu,eu as fi inebunit) si plang,plang .Doamnee cat poate fi de dureros sa vezi un suflet fara putere si sa nu poti face nimic pt el.Imi curg siroaie lacrimile,sper sa nu vina sotul sa ma vada....
Felicitari Dana pt baietelul din burtica si un sicer "La multi ani",mai tarziu dar n-am intrat pana acum.
Ma retrag si va doresc tuturor o saptamana lipsita de griji.
15+
mina
cristina26 spune:
ladymina77 Ce bataiuta iti dau eu tine. Acum nu e momentul potrivit sa citesti povestile noastre. Mai asteapta pana nasti si dupa aia e ok, nu are rost sa te intristezi ca numai rau iti faci si tie si la bebe, bine nu faci la nimeni (noua ne place sa vedem gravidute fericite). Te rog nu mai citi povestile noastre acum, daca te intristeaza asa de mult. Te pup dulce si sa auzim ca ai un bebe sanatos si o nastere usoara.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
oana_oana26 spune:
Vin sa declar Z14 DPO cu cel mai negativ test posibil
Ma tot intreb de ce? , Stiu nu trebuie sa-mi pun asemnenea intrebari, ........acum ramane sa astept cu "mare interes" invazia rushilor si ma tot gandesc daca o sa continui sau nu
M-am saturat, de ani de zile viata mea este o continua vizita la dr, analize peste analize, tratamente peste tratamente, stres, timp, nervi, bani, am obosit, nu mai pot si daca s-ar intampla minunea, as ajunge iar sa platesc incompetenta vreunui dr...........
e prea mult, am obobsit
alinushca spune:
In lipsa Lianei, scot ladymina. Pai ce? Ti s-a urat cu binele? Nu ai voie sa te intristezi acum sub nici o forma ci doar sa te gandesti la ta si sa sezi cuminte.
Oana, ai mai putea incerca un doctor... poate vii in Bucuresti intr-o zi sau intr-o mica vacanta sau ceva si vezi niste doctori "mari" de aici care sa iti evalueze si ei situatia si sa iti faca un plan de bataie. Merita sa mai lupti. Cred ca toate femeile care s-au luptat multa vreme si apoi au resuit au si uitat de perioada lunga de asteptare si au fost rasplatite pentru eforturile lor. Acum... pana vin uratzii nu te mai gandi, daca poti, pe cat poti. Fara o pauza in fiecare luna de la toata povestea asta este foarte greu. Si eu la inceputul ciclului ma tot gandesc "renuntz, lasa, nu ma mai intereseaza" si apoi dupa ovulatie incepe usor usor sa ma "intereseze" din nou. E bine asa ca o vreme pot sa nu ma mai gandesc. Imi pare rau pentru testul negativ. Esti sigura cand ai ovulat, nu? Eu cred ca am ovulat mai tarziu decat zice TB... sper... ca altfel ar fi trebuit sa iasa deja clare testele alea si nu au iesit. Poate am azi o maaaare surpriza la HCG... tre sa plec la munca...
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
mariaanna spune:
Buna dimineata!
Andreea,.
Alinuscha, tin pumnii sa apara a doua linie mai pronuntata!
Mina, si nu te stresa cu nimic.
Liana, Mony, Cristina, Flavia, Michelle,Meda,si toate celelalte,pe care le-am omis, va pup!!!
Mai stiti ceva de contul comun de care zicea Flavia?Ca eu am incercat, dar nu reusesc.
Mariaanna, mami de Alex nazdravan
câteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
Sunt doar o frunza-n vant(jurnalul meu)