Durerea unei pierderi de sarcina (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinush, tin pumnii sa fie bine si sa vezi cea de a doua liniuta foarte clar...
Liana, , imi pare rau pt micile neintelegeri de la FIV...

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Dana felicitari din suflet pt baietel!!!!!!!!!!!!Ma bucur f tare pt tine si sa ai parte de o nastere usoara!

Alinush........ce am citit eu.......ai o urma pala pe un barza....semn bun se arata...asa am avut si eu,o liniuta abia se zarea si peste cateva zile s-a vazut clar...deci eu cred ca asa cum ti-am spus ma urmezi!Vai ce emotii am,abia astept sa-mi zici ca se vede si o liniuta clara....

Ninia ce sa zic de burtica mea....ca nu ma mai incape nimic...trebuie sa incep sa caut haine cu burtica....

Liana pup fata optimista!

Flavia cum a fost de ziua sotului?

Blueeyes,consi,Teo,Cristina26,Oana oana,Mav

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pepsi tu stii ca pe mine cine m'a intrebat in particuler am spus..am zis doar ca nu vreau sa scriu..poate o sa scriu,,dar deocamdata nu pot...dar e mai greu de inteles,,discutii apar oricum..pe mine nu ma deranjeaza..
cand a scris mav am ramas surprinsa pentru ca eu nu am facut asa ceva..si nu stiam de unde pana unde???in fine..asta e..stii vb mea..apa trece pietrele raman..
Ninia te pup si io..
museteeeeee
hai la piscina sa facem o baie

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Alinushule, sa dea DD sa fie cu ochi!!!!!!!!!! Eu ma bucur de pe acum pt tine! Ti-am spus eu ce ti-am spus!!!!!!!
Flavia, stai linistita, nu o sa dispar ca magaru-n ceata, mai trec pe aici, dar o sa intru si eu mai rar. Vreau sa-mi pastrez atitudinea pozitiva, ceea ce este destul de greu cand citesc vesti proaste despre fetele noastre dragi...
Liana, intre timp cred ca ai vazut de unde pana unde, chiar daca nu ti-am dat citat. Info erau pe prima pagina la FIV... nu le-am inventat eu... Credeam ca acolo ai zis ceva, altfel nu era in lista, nu? Data viitoare o sa incerc sa nu-mi mai fac griji pt tine, esti o tipa puternica!
Cristina26, intr-o zi ne vom vedea noi, cu mare bucurie, simt eu!

Va pupez pe toate si fug la nani, am petrecut toata ziua, casa plina de musafiri, abia astept somnicul!

aaaa... nu v-am zis ca m-a luat gripa.... da' o trece si asta...

Mergi la inceput

mav multa sanatate,,te pup..eu am vazut de unde ai vazut si tu..doar tu mi'ai spus unde ai vazut..si eu am fost surprinsa ca eram acolo..daca spuneam sa fiu trecuta doar nu eram tampita sa nu recunosc..numai ca nu am spus..si nci macar nu am patit asa ceva!!!
deci fetelor am fost trecuta la unguroaice ca am facut FIv si l'am intrerupt din cauza ca am facut hiperstimulare,,ceea ce nu am facut..asta e toata treaba..nimik altceva..daca se spune ceva de mine sa se spuna adevarul!!!o nimika toata discutii io nu am facut..
asta ca sa va lamuresc sa stai linistite ca nu'i nici o problema..
va pupp pe toatee
si totusi nu vine nimeni in piscina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Uf, nici nu mi-am dat seama ce tarziu e deja. Am dormit dupamasa vreo 2 ore de obosita ce eram. Sunt tot timpul obosita.

Mav, sarumana! Somn usor, vise placute iar maine dimineata cand o sa te trezesti sa fii plina ochi de optimism si de o stare buna din cap pana in talpi!

Musette, ce tratament de sustinere ti-a dat Tutunicu ?
Ninia, multumesc! Sa ne mai povestesti de evenimente, sa nu uiti sa pui poze! Sa ne bucuram si noi cu tine!

Liana, daca ar fi mai cald afara asa m-as scalda cu tine la piscina!

Oana_oana, cum iti mai e draga mea? Cum te simti? Imi pare rau daca te-am batut la cap prea mult. Sunt si eu foarte obosita si as vrea ca noi toate sa se termine o data povestea asta cu durerea. Sa punem punct si sa ne mai intoarcem doar ca mamicile sa sprijinim pe toata lumea. Ai mai facut vreun test? Somn usor!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

alinushca pai mama aci e cald..ca facui iohai sariiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Alinush,
draga de tine, nu m-ai batut la cap cu nimic
Despre barza nu ti-am detaliat pt ca nu stiu nimic din prorie experienta, dar am auzit si pareri pro si pareri contra
Eu sustin urmatorul lucru: test fals negativ se mai poate, dar fals pozitiv nu prea

Eu sunt cam varza cu psihicul, am facut dimin alt test si el cat se poate de negativ, ma dau viteaza dar nu prea sunt, e greu, dar stii si tu ce spun, visezi o luna intreaga si ..........
Astept sa apara rushii si o iau de la capat, alta luna de stimulare, alti hormoni inghititi, iar 5-6 echo, asteptat pe la usi, bani, nervi, stres, bataie de cap, dureri si tot asa
As vrea sa fie bine si pentru mine , dar ...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

alinushca, sa dea al de sus sa vezi dublu. mie mi-a fost somn la toate sarcinile, somnul si urina tulbure erau semne clare ptr mine, fiindca dureri de sin am si la ciclu

musette, am petrecut frumos, i-am luat tort, am fost la restaurant, i-a placut tot ce i-am luat, am stat in familie cu astia mici si a fost tare frumos, seara au venit si niste prieteni din vecini

liana, eu te-am intrebat in perticuler(pe mess) da cind am vazut ca nu-mi raspunzi am considerat ca trebuie sa-ti respect tacerea si nu am insistat. eu te mai urmaresc pe unde scrii sa vad daca esti bine, asa am vazut discutiile

mav, sanatate multa, ai grija de tine

va pup tare fetelor, duminica placuta

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele, m-a apucat asa o tristete cand tot citesc despre atatea povesti si intamplari nefericite. As vrea sa citesc numai vesti bune, dar din pacate exista prea multa suferinta in sufletele unora dintre noi. Din pacate nu gasim un raspuns la probleme noastre si atunci cred ca nu ne ramane decat speranta si convingerea ca totul va fi bine pana la urma. Va imbratisez pe toate si ma rog ca fiecare dintre noi sa isi tina in brate copilasul mult dorit.

Andreea 31+ cu David

Mergi la inceput