Mamici de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Aaa, hai ca am mai citit de 2 ori si cred ca am inteles...Interesant, ai fost chiar cistigata GAbitzam Daca-mi spui ca ti-a mers si vechimea in functie, ma mut la tine la sv....
Eu am fost dezavantajata, pt ca cel un an si 8 luni cit am stat cu David nu mi i-au socotit la vechime in functie .Noroc ca am fost pana in octombrie pe post contractual si am luat salariu mare. Acum insa, m-au trecut pe functie publica si pe un post conform vechimii (fara cei 1,8 ani), cu sporuri ce mai am iau cam 15 in mina...Asta este...macar cit voi sta acasa nu-mi va parea rau ca pierd un salariu bun la serviciu...

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Da, Simona, asa faceam. O sa citesc in ordonanta, ca nu mai stiu exact, dar CIC se da daca nu ai alte venituri salariale. Lasa-ma, ca m-am luptat mult pina am lamurit situatia, ca le tot dadea cu virgula si nu stiau in ce sa ma incadreze. Ca eu eram in CIC, dar aveam si venituri salariale.

Pina la urma m-am incadrat in art.3, aliniatul (1), din ordonanta 148/noiembrie 2005:
"Art. 3. - (1) În perioadele în care beneficiarii drepturilor prevazute la art. 1 alin. (1) realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, se acorda un stimulent în cuantum lunar de 300 lei (RON), situatie în care plata indemnizatiei de 800 lei (RON) se suspenda. "

Deci stimulentul nu se conditioneaza de intreruperea CIC si intoarcerea la servici ci de realizarea de venituri profesionale supuse impozitarii in perioada pina face copilul 2 ani.
Acum stimulentul este de 1 milion iar indemnizatia 6, care se cumuleaza cu alocatia copilului.

Vezi, de aia m-am facut eu inginer, sa lucrez cu chestii exacte, cifre, nu legi din astea interpretabile in fel si chip.

Cred ca n-am pierdut la vechime, habar n-am. Dar din septembrie de cand am facut 15 ani de vechime in munca am trecut la alt spor de vechime, asa ca probabil n-am pierdut, ma gandesc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabita, sa inteleg ca scoateti apartametul vostru pe piata? Poate punem de vreun targ, ceva, ca tare ne-am doi sa ne luam aici. Momentan stam in apartamentul cumnaticai noastre de care iti spuneam ca-i in State. Bafta la cautari.

Lori 23+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cory, mersi de rapuns, stai linistita ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Eu, pe de alta parte, am gandacel in creier, ca nu am stiu ce Rh am cand am pierdut sarcina si ...deci fara vaccin. Dar sper sa ne ajute Doamne Doamne pe amandoi!

Cleo, m-ai omorat cu pozele alea.... absolut superbe! Ia

Lori 23+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, asta e gandul nostru, sa ne mutam la trei camere. Dar inca nu ne grabim, cautam pina gasim ceva convenabil, ca inca mai putem sta aici pina mai cresc nitel copiii. Ai vazut ce preturi sunt in cartier?? Te doboara. Daca nu ai ceva de vandut la pretul zonei n-ai nici o sansa sa te apropii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna!
Vreau sa vamultumesc pentru raspunsuri, cu hainutele cred c-o sa trec pe la Obor si eu, de fapt cautam un sarafan, insa nici 1 milion jumate nu dau pe el cat am vazut pe langa mine. Cat despre legea cu 126 zile m-am lamurit... incerc si eu sa stau cat mai mult la serv, mie-mi si place caldura, sa vedem cu drumul pana la serv cum va fi.
Va tin pumnii la achizitiile imobiliare, chiar nu stiu nici noi cum va fi cu 2 camere si 2 copii insa bine ca le avem si pe astea... Bafta mare la vizionari Gabitzam!
Andreap, eu nu am fost pe faza si nu stiu cum a fost la tine cu hepatita B, presupun ca alarma falsa ca si la mine, mie mi-a mancat zilele o luna pentru un test fals pozitiv...
Va doresc o noapte linistita, nu mai stau ca ma impunge bebe Daniel de zor... iar fii-mea imi sare-n spate sa o vad ce indianca s-a facut ea pe fata cu culori.
Aveti grija de voi!!!!

PSL multumesc mult pt actualizare!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

fetelor azi am fost la ecograf. A fost o experientza atat de frumoasa. eu nu mai facusem nicodata in 4D. Am pus poze aici cu noi, Alysia si carutzul daca vretzi sa le vedetzi:
http://picasaweb.google.com/necdiana

Inca astept si eu parola si user name-ul sa vad si eu poze cu voi.

Va rog mi le trimite cineva??

Numai bine si week-end placut. Revin mai tarziu ca vreau sa ma apus de salata de beouf.

27+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna noaptea de la noi!

Scurta postare...e tarziu rau! Cleo am plecat de la 55 la 1.60!

Diana superbe pozele cu Alysia! Iti trimit eu pe PM parola de la contul comun.

Pe restul va pup si va citesc!
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,am citi tot si va scrisesem multora dintre voi,si nu stiu ce s eintampla pe forumul asta ca atunci cand iti e lumea mai draga se blocheaza...
explorerul anunta ca nu mai poate functiona..
chestia e ca umblu pe multe forumuri si siteuri si numai pe forumula sta mi se intampla asta,sa se blocheze explorerul,sa spuna ca nu maipoate isi da duhul si sa se inchida toate paginile ,cu mesaj cu tot.

nu mai am putere sa o iau de la capat din capitolul trecut..

DIANA,apuca sa itiscriu tie ca esti pe ultima pagina,din urma nu mai reiau...am avzut pozele cu frumusetea de Nicloe,care inital am vrutsa spun ca e leita taica-su ,dar apoi am vazut ca are privirea ta.

nicieu nu am gasit pozele comune,doar unele pe flickr,dar sunt doar cateva poze acolo.si nu se maipot fadce albumuri,
poate ma lamureste cineva ?

am mai intrebat,facem album comun undeva unde sunt permise mai multe foldere?,ca Flickr nu mai permite asta gratuit.

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

25s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Inais multumesc pt parola.

Aelita multumim pt complimente. Intr-adevar Nicole seamana cu amandoi, eu asa zic.

Am vazut si eu pozele de pe adresa comuna, cu bebei care sunt niste scumpi. Fetelor dar poze cu voi nu sunt decat cu Mihaser si Alysh atat, care au niste burticutze frumoase.
aaa si am vazut si poze cu Carutzul care cred ca e tare misto. Seamana cu cel care l-am luat eu

27+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput