Mamici de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aelita, sigur ar trebui sa facem album in alta farte ca pozele se vor inmulti. O sa ma ocup azi de asta, cand gasesc ceva timp. Sa ma gandesc unde, cred ca la webshots ar fi bine, ca limita de poze este foarte larga.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellooo,
Gabitzule imi pare rau de faza cu apartamentul ,ce nesimtit!Iti tin pumnii la cautari si sper sa gasiti unul la asteptarile voastre si bineinteles la un pret normal.Foarte bine faceti ca nu va grabiti ca nu are sens ca mai este pana cresc baietii mari!
Diana 79 super frumoase pozele de la 4d!!!Si imi place si caruciorul.DE unde ,ce firma si cu cat?
Eu si azi sunt la servici, nu prea am treaba, maine din pacate nu o sa va scriu ca la socrii nu am net!Cat despre apartament ,nu mai inainteaza lucrarile cum erau la inceput!In primele zile au dat baietii tot ce au putut si acuma fac mai incetut ca-i mai dragut!Ieri trebuia sa fie gata baia ,dar nu au facut nimic la ea ,numai o camera e gata data in lavabil in rest nimic.Daca continua in stilul asta mai stau la socrii inca o luna!!!Nu ma mai enervez ca nu are rost!Doar ca asa o sa-si vada si ei banii!!!!
Voi cum mai sunteti?

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, bine ca nu le-ati dat bani inainte, ca va mutati de tot la socrii.

Eu fac mancare, mai vad de Andrei, mai scriu aici. Pe sotul meu l-am trimis cu lista in mana la cumparaturi, ca eu nu aveam stare de batut supermarketu'.

Bebe mic ma ciocane de dimineata, are treaba cu vezica mea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Ce harnicuta esti Gabitzule!!!Si eu dupa ce ies de la servici ma duc cu soacra sa mai luam una alta pt casa si de papa ca deja imi e jena ca numai ea cumpara si nu vrea nici sa ia bani ,nici nimic!!!Sotul meu saracul e si el de azi dimineata la apartament sa care molozul si apoi bietul are un examen de la 12-14!!Saracutul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Andreeatare rau imi pare pt tine ca ai nimerit asa niste neseriosi. Incearca sa le fortezi cumva mana sa se miste. Spune-le ca daca nu termina in 3 saptamani, cum ti-au promis, le scazi plata cu x la suta, sau vezi tu. Trebuie sa gasesti o solutie. Nu te poti lasa la mana lor.

23+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Ancaurn asa m-am gandit si eu ca daca ma las la mana lor cum a zis si Gabitza raman la socrii definitiv!!!
Atata mi-e de ciuda ca eu mi-am luat cu mine numai haine groase parca venea gerul bobotezei cu mine si la noi a dat caldura de primavara si daca merg sa-mi iau de acasa toate hainele sunt puse in saci si nu gasesc ce vreau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa burtici.

Eu pot sa ma laud, ca meshterii s-au tinut de program, mai e ceva de retushat si pus parchetul azi. A..si dupa aia mi-au promis ca imi schimba toate prizele si intrerupatoarele...ala e task pe perioada nedefinita... ca nu stii ce te asteapta cand dai jos o priza care se balangane
Acu, cand ai zis ca s-a pus praf pe toata camera...imi aduc aminte ca acu ceva ani, noi am facut ceva de genul: camera in care am dus lucrurile...am izolat cu scoch usha. Inchisa, pus o folie, si lipit toata marginea cu scoch. Sa nu intre praful. Bine, ca am stat asgha vreo 2 zile, timp in care nu am avut nevoie de nik din ce era acolo.

Si pot sa ma mai laud..cu un pui de astm. Tocmai am venit de la medic. Se pare ca e accentuat de sarcina, voi reface testele dupa ce nasc- sa vedem mai clar.

SI sa ma mai laud cu ce? cu o fetitsa f. energica. Cui o semana? :)

Diana79, ce gatesti tu bun acolo??? mai enerveaza-ma... :D

Fetelor, ce se aude de marea intalneala? eu sunt f. curioasa sa ne videm.

28+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza fetelor!
Am intrat sa va urez un weekend placut si odihnitor, daca se poate!
Eu maine am musafiri asa ca trebuie sa fac un pic de ordine si sa ma gandesc la un mic meniu. Nu sunt eu marea gospodina dar deh vad eu ce iese.
simonacip - distractie placuta la botez! Stii cum se zice , cateodata pofta iti vine mancand , la fel si cu cheful hihih. Sa ne spui si noua cum a fost.
Chiar fetelor , va vroiam sa va intreb , voi va ganditi deja la botez? Ati facut ceva planuri deja? Sau macar o idee cum o sa procedati?
Eu am o multime de evenimente anul acesta si nu prea stiu cum o sa le fac fata la toate.. dar sper ca usor usor le rezolvam noi pe toate.
Gabitzam - bafta cu apartamentul. Am auzit ca e jale mare in Bucuresti. Sunt niste preturi ceva de speriat. De fapt , ce vorbesc eu , cam asa e peste tot . O sa ajungem sa platim mai ceva ca la New York pt un amarat de apartament in Romanica.
Diana79 - super pozele! Ce frumos se vede BB mic acolo si Nicole e o dulce. Carutul, da e asemanator cu cel pe care l-am vazut eu ( postat pe contul comun), sa-l stapaniti sanatosi si sa va fie de folos .
Andree - bafta cu renovatul. Nu lasa nimic sa te supere , da? Fii optimista si pozitiva.
cleo78 - sa-ti traiasca fetita energica hihih. Pupi pt ea si pt mami. Cat despre astm ...sa fuga , sa te lase in pace ...

Pup toate fetele!

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata la pranz!
in primul rand, bina ai venit, ancaurn!!! si da, eu eram cu durerile intercostale. trebuie sa fie vreun nerv-ceva, ca eu mancarimi n-am...
elena_g, eu merg la d-na dr. iordache. cat despre medicul tau, cel mai important este sa ai incredere in el. asa ca stai cuminte, cum ti-a zis si va fi totul bine ...
eu am fost foarte harnica azi, cred ca in sfarsit am terminat curatenia. bineinteles ca era cazul sa stau cuminte si sa nu ma agit, dar nu mai suportam panarama din casa, dupa santierul de saptamana asta ... asa ca am profitat ca tati e la munca si mi-am vazut de treaba fara sa ma bata nimeni la cap ... acum numai perdelele trebuie sa le punem la loc si e gata totul (ma rog, tati o sa le puna, ca eu am frica de inaltime)...
cam atat deocamdata. aaaa, era sa uit, azi trecem in trimestrul III

mami de balerina teodora maria

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata burticoase,

Eu sunt cu treaba prin casutza si constat ca tare repede mai obosesc. Of, m-am ramolit de tot! Fac treaba 5 minute si ma odihnesc un sfert de ora

Cleo, marea intalnire a ramas pe 24 , deci de maine in doua saptamani. N-am stabilit ce restaurant alegem, stim doar ca va fi un chinezesc. Pentru restaurantul chinezesc din Decebal despre care v-am vorbit (cel care se afla pe straduta cu Ruby Tuesday) ma pot ocupa eu. Unele fete au propus ceva prin zona Universitate, eu pe acolo nu stiu, asa ca le rog pe ele sa se ocupe daca se stabileste sa ne intalnim acolo. Oricum saptamana asta sa ne hotaram , pt ca saptamana viitoare sa facem si rezervarile. Dip[a ce hotaram exact ce si unde, eu o sa mai postez listutza cu fetele care s-au anuntat ca sa o pot actualiza.

Msbb, sincer deocamdata nu m-am gandit la botez.......cu toate ca imi dau seama ca noi va trebui sa facem botezul in plin sezon de nunti si va fi greu sa gasim restaurant daca nu rezervam din timp. Dar uite ca eu deocamdata imi ocup mintea cu : ce-o face bebe in burtik, cum o fi la nastere, ce lucrusoare sa mai comand, cum sa mai decorez prin casa, chestii de=astea.

Alina 27+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput