Mamici de mai-iunie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cadina, imi pare rau ca nu stiu exact legea si articolul care prevad compensarea, la noi este prevazut in contractul colectiv de munca pe unitate. Eu lucrez intr-o regie autonoma. Banuiesc ca este vorba de ce ai gasit si tu acolo din CCMN. Perioada de timp pentru care se face compensarea banuiesc ca e la latitudinea firmei. La Andrei eu am avut compensare pe toata perioada, pre/post natal si CIC.

Azi mergem sa vedem un apartament la mine in cartier, de 3 camere. I s-a pus pata rau sotului meu sa ne mutam la 3 camere. Drept e ca si asa e inghesuiala, cand o veni si bebe Raducu... Lorich, e la tine pe strada, dar mai in capatul celalalt.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule iti tinem pumnii sa fie un ap frumos si sa poti sa il iei linistita!Il inteleg pe sotul tau ca si pe mine ma batea gandul sa ne mutam la 3 camere cu toate ca la noi o sa fim numai 3 pe cand la voi 4!Lasa ca ai sa vezi ce bine va fi cand vor creste baietii si fiecare cu camera lor!!!!
si iti tin pumnii!!!!!!!!!

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Cenia, CamiM, Mihaser, multzam frumos de raspunsuri

Fetelor, aveti grija de voi si de burtici.

Pupici!

Alina 25+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Anacaurn - sunteti o familie tare frumoasa, iar fetita e o scumpa - sa-ti traiasca!
Gabitzam - bafta cu apartamentul!

Fetelor, va urez un weekend placut si sa ne auzim cu bine luni!

Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

M-ai mai lamurit Gabi, deci tot contractul la nivel de unitate trebuie sa-l citesc... Multzam fain.

Simonica, ce mai faceti? Tu cum il simti pe bebe? La mine misca destul de zdravan, burtica deja se misca cu totul, dar ceva mai rar ca inainte. Daca il trezesc din somnic se misca, daca nu sta linistit.

Am citit un articol despre laptele la san, foarte interesant. Daca mamica are lapte si foloseste pompa de electrica pentru a pune suplimente la frigider, cand le scoate, nu e recomandat sa utilizeze petnru incalizirea laptelui micro sau altceva decat sa puna biberonul in apa calda. Cica incalzitul pe foc sau microundele distrug nutrienti importanti din continutul laptelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Buna seara tuturor burticilor!
Fetelor, da’ scrieti, nu gluma! Abia am reusit sa va citesc!
In primul rand urez bun venit noilor burtici si le doresc sarcina usoara in continuare
Eu nu prea reusesc sa intru asa de ses de cand am program de 6 ore la serv, fiindca trebuie sa rezolv ceea ce inainte faceam in 8 ore. Asa ca nu prea reusesc sa intru nici macar pe messenger, dar sa mai si citesc….

Gabitza, felicitari pt rezultatul bun la amino! Ai fost f curajoasa si a meritat!
Alina anto cand te mai duci la dr nostru?

Noi suntem bine, adica cu durerile de burta deja obisnuite, cu tensiunea mica, si cam atat. Azi mi-a fost chiar rau la serv. Cred ca mi-a scazut tensiunea, fiindca auzeam in ecou si sincer mi-era teama sa nu lesin. Dar m-am intins pe o canapea si a trecut.
Maine merg la ginecolog si o sa-i arat si eco facuta acum 2 sapt la dr Pop. Sunt curioasa ce zice el de placenta si mai ales de valorile crescute ale arterelor. Am putin emotii, dar sper sa fie bine. O sa revin maine cu detalii. Sper doar ca colul sa fie in continuare inchis. Asta e obsesia mea, san u se deschida colul. Dar cred ca nu sunt singura #61514;

Voi ce analize ati facut acum recent?
Am stabilit ca-mi fac o lista cu intrebari pt maine si parca vad ca se grabeste si nu apuc sa ma dumiresc. Oare e devreme sa discut cu el despre modalitatea de nastere?

Pupici tuturor!

26 saptsi Alexia Maria ( 22.02.2004)

Mergi la inceput

M-am dezumflat cu apartamentul, ca persoana cu pricina un pret a pus la ziar si la agentia imobiliara si acum alt pret ne-au cerut noua. De fapt nici n-a zis un pret, dar a zis ca sa nu ne imaginam ca pretul ala pe care il stiam e cel final. Imi venea sa ma ridic si sa plec in secunda aia. Mai cautam, ca nu e asa disperata situatia deocamdata.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, Cadinuta , acum mi-am aranjat si eu internetul...Ce bine e...SUntem bine, bb misca puternic, parca-i simt oscioarele si toate zgirciurile, am asa o impresie sa nu se rupa, stiu ca nu e posibil, imi amintesc ca si David era asa vioi, dar asta-i senzatia pe care o simt. Voinicelul tau probabil ca misca un pic mai putin ca nu prea mai are loc, si al meu se cam chinuie parca sa faca miscarile, impinge in stanga si in dreapta. Ma topesc de el...Ma bucur ca intri mai des pe forum, de acuma am sa imi revin si eu din moment ce am rezolvat cu calculatorul...
AM sa pun si pozici noi(spunea Mihaser), ca am facute citeva, dar sa-mi instalez programul de descarcat pozici ca nu ma pricep singura, probabil pun miine...sa ma vedeti in toata splendoarea (numai burta-i de mine, dar e maaare rau)SIncer, nici sani nu prea am ...dar asta e , sa aiba ei laptic suficient si voi fi multumita...
V-am citit pana acum in paralel vizionand...niste ap de 3 camere pe care mi le-a trimis sotul pe mail si care urmeaza sa se finalizeze in 2010...Nu mi-a venit sa cred cand am vazut pe ultima pg ca si pe forum se discuta tot de ap de 3 camere...Sotul ar prefera sa ne construim totusi (avem un teren), si sa platim avans la un ap dintr-asta nou de 2 camere, asa ca investitie...Eu as prefera unul de 3 sau 4 intr-o zona d'asta rezidentiala...Ma gindesc ca mi-ar fi si mie mai usor cu curatenia, si cu drumurile, etc, etc...plus ca la casa facturile vin iarna de te sperie....Nu stiu, o sa decidem cit de repede pt ca si pt noi problema spatiului tb rezolvata, a devenit presanta.
In ce priveste CICul, eu vreau sa mai lucrez pana pe 15 martie, apoi sa-mi iau cele 21 de zile de concediu de odihna si inca 6 din concediul de maternitate(prenatal), iar restul de 120 dupa nastere...CAm asa, sa vad si cand voi naste acum
Chestia cu compensarea e foarte interesanta...Dar voiam si eu sa intreb te sesizeaza cineva in cazul in care ai norocul sa lucrezi la o companie care are stabilit in contractul colectiv de munca asa ceva? Sau trebuie sa mergi sa intrebi?

Miine am un botez, ma simt uriasa si nu prea am chef, mai ales ca nu prea stiu cu ce o sa ma imbrac, dar trebuie sa mergem...

Aaa, azi mi-am luat rezultatele de la Clamydia, negative amindoua, banuiesc ca e bine, saptamina viitoare imi iau si rez. de la secretie(aici mi-e cam teama), iar pe 3 martie am la Iosup ecografie....SI abia apoi merg la un control (n-am mai fost de la inceputul lui decembrie).

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

A, dar am uitat sa va zic, ca eu de la stat atunci cand eram cu Andrei in CIC luam acel asa zis stimulent, pentru ca se considera ca am venituri salariale din cauza ca-mi compensa compania pina la salariul de baza. Atunci era 3 milioane, acum cred ca este 1 milion. A fost tare zapaceala atunci, cand s-a bagat legea asta si eu eram cu Andrei pitic acasa. Nu stiau cum sa o aplice, se faceau cozi cu dosarele. Chiar nici nu mai stiu acum cum o sa fie cu dosarul de CIC, tre' sa ma interesez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitzam, luai stimulnetul fiind in CIC? Pai cum? eu l-am luat abia cind am oprit Cic-ul, si am inceput sv mai devreme ca david sa implineasca 2 ani

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput