*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (141)*
Raspunsuri - Pagina 10
grati.ela spune:
eu am intrat pe site cu o zi inainte de operatie...am fost efectiv marcata...m-am rugat toata ziua sa ne aiba in grija Dumnezeu!
mami de Ozi si Tudorash
Ellenuta spune:
am vazut-o pe bianca pe b1 acum cateva zile insa nu am intrat pe site pana azi ....
NU MA POT OPRI DIN PLANS!!!!!!! NU AM CUVINTE!!!
mi-am luat fetita in brate si i-am spus de zeci de ori c-o iubesc, am mangaiat-o si am pupat-o!!!!
nu am cuvinte in fata unei asa tragedii!!
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
gabrittza spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
eu am intrat pe site cu o zi inainte de operatie...am fost efectiv marcata...m-am rugat toata ziua sa ne aiba in grija Dumnezeu!
mami de Ozi si Tudorash
ai putut sa te uiti la filmuletele nerecomandate gravidutelor?
eu m-am uitat putin la primul si am crezut ca mor!
gabrittza
39sapt+
Daria MariaAMR 3 zile?
gabrittza spune:
sincer cred ca e o durere care nu se poate exprima in cuvinte!
oricat ai incerca nu poti gasi cuvintele intr-o asemena situatie!
gabrittza
39sapt+
Daria Maria
AMR 3 zile?
ancadragoman spune:
Sa nu cumva sa va uitati la filmultele alea ca va bat asa burtoase cum sunteti.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
LaLa_20 spune:
fetele nu va mai uitati nu va face bine...ascultati la mine...si pe mine ma sunase mama sa ma intrebe daca am vazut la tv cazul ei saraca(dumnezeu s-o ajute)...mi-a povestit ea in mare cam ce a patit si chiar am rugat-o sa nu-mi mai zica ca nu-mi face bine....eu nici acum nu am citi tot ce s-a scris cand eu eram al buc...pt ca am intrat intr-o zi si am planscat pentru 1 an...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by ancasoare
Am si eu o intrebare: bebe alimentat cu lapte praf face kk de 3-4 ori in 24 de ore, consistenta moale, culoare galben auriu. Problema e ca de fiecare data cand face se screme si plange de numa-numa. Constipat nu e, ca e moale kk, deci de ce se screme asa si plange??? BBeii vostri plang cand fac kk?
Bad Dobby!
Esti norocoasa ca face kk de cateva ori/zi. Nu stiu ce varsta are bebele tau, dar Patti a mea face o data/zi si tot asa se screme desi nu e constipata. Eu ai dau san si cand nu se satura si lapte-formula. Se pare ca asa e la toti bebeii, scremutul si chinuitul pana fac kk.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 5 sapt. de viata 03.IAN.2008
LaLa_20 spune:
doc te rog eu mult knd ai timp explica-mi si mie care e faza cu injectiile...
si multumesc anticipat
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Ven
Anca, Mathias, alimentat tot cu formula face kk 1 data in 24 h, si tot asa il 'plange', desi nu e constipat deloc, ba chiar spre moale.
Dar noi avem alta pb. Kk e tot verde (diverse nuante, cand mai inchis, cand mai galbui). Oare e normal??
Da, e f. normal. Si la noi e la fel. Azi am fost la dr. si am intrebat si desprea asta. La noi mai e si spre galben, cu "buburuze" albe, am inteles ca e de la lapte.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 5 sapt. de viata 03.IAN.2008
Ellenuta spune:
lala asa imi facea si mie socrella .. imi povestea toate cazurile dramatice vazute la povestiri .. se scula paru pe mine de nervi si draci .. asta inainte de nastere!!! i-am zis delicat sa nu-mi mai povesteasca ca-mi face rau dar ea tot insista .. si i-am spus apoi verde in fata ...
si acum face la fel .. tot ce vede cu copii la povestiri vine sa-mi spuna .. si mie imi pare rau de ei si mi-e mila de ei si parintii lor, dar chiar nu vreau sa vad sau sa aud ..
Doamne ajuta sa fie toti copiii sanatosi si parintii lor la fel!!
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII