*** LA REDOUTE *** (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anema mica la o comanda poti introduce un singur cod.daca introduci altul automat se anuleaza cel pe care l-ai introdus anterior.cele mai multe coduri le poti utiliza doar o data pe un cont.acum ramane sa vezi care ti se pare mai profitabil.au fost cazuri cand fetele au incercat mai multe coduri si s-a golit cosul.sper ca te-am lamurit cat de cat.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ella, nu-mi asum riscul de a o aborda iar pe Sabine (sunt si foarte prinsi acum si nu am chef sa ma ia la puricat sa vada cate coduri am folosit ), inca...desi suma e destul de mare intr-unul din cazuri. Am sa vad cat mi-au luat de pe card (nu am verificat inca). Eu am incredere in ei dp asta de vedere. Am mai patit asa, in februarie anul trecut, imi aparea o pereche de balerini epuizati si nu si-au tras decat trebuia, restul, banii pe balerini i-au lasat in cont. Chiar eram incepatoare atunci si m-a bucurat felul cum au rezolvat problema. Asa e normal sa procedeze si sper sa faca si acum la fel.

Edit: m-am uitat acum pe factura (e vb de coletul venit aseara) si suma e corecta, au scazut cele 2 produse epuizate si este mentionat asta "va rugam sa ne scuzati bla bla". Acum ramane sa verificam pe card.

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anema_mica spune:

Multumesc pt raspunsri fetelor. Am citit ghidul dar se pare ca asta mi-a scapat...Sa inteleg ca voi alege varianta cea mai convenabila pentru mine...
Acelasi lucru este valabil si pt codurile acelea de genul "15 eur reducere la 30 eur folositi la cumparaturi"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

clau,

sarumana de lamuriri; si eu i-am sugerat la fel, sa nu-mi ia banii si numa daca nu se poa, atunci sa-im dea voucher online.
Eu mi-am verificat contul online si vad un hold imens care e compus din mai multe comenzi, dar eu asa am banuit ca LR a pus hold pe toata suma.
Nu-mi ramane decat sa sun la banca sa-mi detalieze holdul sau sa astept sa vad ce bani retrage LR.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am fost la posta si ink nu mi-a venit comanda din 16!
O fi colet sau punga de-aia ca am vreo 11 produse(unele cu cate 2-3)?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ella, sunt corecti. Daca afli raspunsul, te rog, scrie si aici sa vad ce rezolvare ofera in cazul tau. Multumesc!

Fetelor, de-abia ieri au venit colete din 14. Nu va agitati, vin toate!

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Fetele intrebare intrebatoare...
Nu pot sa pun mai mult de 25 de produse in cos?
Ca aveam multe... la preturile care suuunt...
Ce fac? Doua comenzi?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

Am fost la posta si ink nu mi-a venit comanda din 16!
O fi colet sau punga de-aia ca am vreo 11 produse(unele cu cate 2-3)?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Alyna,
si eu tot din 16 astept si nu-mi fac griji.
Argument: comanda din 14 a fost trimisa in 28 ian din FR.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Fetele intrebare intrebatoare...
Nu pot sa pun mai mult de 25 de produse in cos?
Ca aveam multe... la preturile care suuunt...
Ce fac? Doua comenzi?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

tre sa faci 2 comenzi...echilibrate...ca sa fii sigura ca ajung...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ella, cum apar in suivi produsele care nu sunt facturate? Nu apare pretul? La mine nu scrie la nici un produs statusul, dar toate au pretul atasat. Banii au fost trasi la primele 2 comenzi, doar la a treia sunt inca pe hold (de 19 euro - poate d'asta...)
Oricum, din cate vad, cum prima mea comanda e din 26, abia peste 2-3 saptamani ma duc la posta sa intreb. M-ati facut curioasa si m-am uitat si eu de ce OP apartin - OP 30...

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput