*** LA REDOUTE *** (76)
Raspunsuri - Pagina 16
ella_74 spune:
poohy,
pai chiar asa apar, separat de restul listei, si scrie "nefacturat", dar pretul tot apare ![]()
, mamica de David (24.04.2007)
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by poohy
[Oricum, din cate vad, cum prima mea comanda e din 26, abia peste 2-3 saptamani ma duc la posta sa intreb.
cred ca ar trebui sa treci mai devreme.
Vezi ca cineva aprimit comanda din 23.
Nu e o regula stabilita...depinde de volumul coletului si termenul la care a fost procesata comanda. Daca unele produse lipseau din stoc la momentul validarii comenzii si ei aveau certitudinea ca vor primi produsul in timp scurt atunci au procesat comanda mai tarziu.Asta a fost explicatia pe care a primit-o prietena mea din FR cand a sunat la ei sa intrebe de un colet de-al meu care nu mai venea. Aceasta procedura e valabila numai pt externe.
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
ubita spune:
Mamaaaaaa ce rapide sunteti la scris...eu eram la celalalt capitol acum vreo 2 zile si acum intru 16 pagini
la cap 76.Multumesc tuturor care m-au lamurit cu SUIVI-ul ala tembel...si am primit un mail...surpriza.Am facut 3 comenzi din care prima de control sa vad daca merge cardul sotzei
cu 3 perechi de sosete de copil..parca vreo 9-10 euro.Toate apar in suivi..in curs de preparare![]()
Iei mail si zice asa
Bounjour,
Je vous contact au sujet de votre commande du 20 janvier.
Le paiement contre remboursement n'est pas accepté en dehors de la france. C'est pourquoi cette commande est annulée.
Je vous invite à la renouveler avec un paiement par carte bancaire.
Cordialement
Pour tout autre renseignement, vous pouvez nous laisser un
message sur notre site en cliquant dans "aides et services" en
haut de notre page d'accueil.
Dahbia
Service Relation Client de la Redoute
Sa-mi fi anulat com pt ca era prea mica.Mai am 2 comenzi considerabile..si am incropit eu in franceza mea de balta un dialog sa intreb daca celelalte au probleme si primit urmatorul raspuns
Bonjour,
Il ne semble pas qu'il ai erreur pour les deux autres commandes.
Je vous en souhaite bonne réception
Cordialement
Pour tout autre renseignement, vous pouvez nous laisser un
message sur notre site en cliquant dans "aides et services" en
haut de notre page d'accueil.
Dahbia
Service Relation Client de la RedouteAcum eu tot din franceza mea pur saracacioasa am inteles ca nu-s probleme...si sa stau sa astept.DEA DOMNUL ASA SA FIE>
poohy spune:
Ella, merci
La mine nu scrie pe nicaieri nefacturat, si sunt toate produsele din cele 3 comenzile asa, mi-e greu sa cred ca absolut toate au fost nedisponibile. La restul comenzii tale scrie cumva la stare produs disponibil?
gabitaco, merci
O sa ma duc si mai devreme. Am vazut si eu ca a venit o comanda din 23, dar parca nu era din Bucuresti. Si cum cel mai dificil si lung drum e prin Bucuresti :D
Anca & Manu
02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
flavia ramona spune:
Intrebare:
Vi s-a intamplat ca la suivi sa va arate la o comanda suma totala mai mare decat este? Imi apare ca valoare 682.20 euro iar comanda e muuuuuuuuulllt mai mica. Trebuie sa sun la banca ca am ramas socata.
flavia ramona spune:
Am sunat la banca, suma pe care am hold e suma corecta. Eram deja socata.
Vreau sa va spun ca mi-au luat banii pt comanda din 26, dar pentru cea din 29 inca nu ... asa ca ma gandesc ca au mult de lucru de nu i-au luat inca.
ella_74 spune:
ubita,
Clau a zis de atatea ori ca exista riscul pentru comenzi mai mici de 10 eur sa fie anulate.
Deci, ti-au anulat prima comanda.
Flavia,
ai verificat la banca sa vezi pe ce valoare ai hold/retragere?
uneori se intampla ca apar valori gresite in Suivi, in dreptul unor produse, cum ar fi 1 fusta 1000 eur sau asa ceva...
Poohy,
n-am inteles ce vrei sa zici...
fug la tenis acum, sa nu scrieti mult,da?
, mamica de David (24.04.2007)
danadc spune:
quote:
Originally posted by BettyBoopquote:
Originally posted by lory_mika
eu tot nu am primit coletul din 14.01sunt super ofticata ...ce poate sa dureze asa de mult?!
Voi mai aveti de primit colete din 14? Sunt disperataVoi ce ziceti ..vor mai ajunge?
Cum ziceam si aseara, eu am nevenite primele colete din 11 si 12 ian, mai am inca trei comenzi dupa, nevenite dar alea sunt mai recente. Ma consolam cu ideea ca fiind vineri si sambata, nu le-au prelucrat decat luni si le asteptam cam odata cu cele din 14, 15 sau 16, dar se pare ca nici azi nu au venit.
Din experienta voastra, daca am in comanda din 11, 5 produse in comanda, haine de copii din mai multe piese, valoare 43 euro, vine in colet sau deabea se strange de o punga? Ca deja intru la banuieli ca s-a pierdut, idem cea din 12 care e si mai slabuta.
Eu zic sa aveti rabdare si va spun de ce:
1. Am facut comanda pe 17 si pe 18 (mi-au spus prin mail) au livrat-o. pt asta am avut aviz ieri.
2. Am mai facut doua comenzi pe 2 si le-au expediat pe 5. neprimite inca.
3. Asta inseamna ca si-au tras banii imediat. unele fete spun ca verifica si ii trag peste 4-5 zile. deci nu cred ca expediaza intre timp. puteti sa le dati mail sa-i intrebati cand au expediat.
danadc spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Clau,
si eu am in SUIVI 2 perechi de pantofi care apar nefacturati, desi am hold pe intreaga suma(adica si pe produsele astea nefacturate).
I-am scris lui Sabine sa nu-mi retraga banii pe pantofi, 80 eur, iar daca nu se poate, atunci sa-mi trimita voucher online, ca sa comand cu el.
Ca daca ma trezesc cu cec, ma apuca pandaliile
tu ce-ai facut cu produsele astea nefacturate? ai scris pe site/Sabine?
Ella, mamica de David (24.04.2007)
Nu mai tineti cont de suivi. E aiurea. Eu am ridicat azi o comanda care nu mi-a aparut in suivi deloc...
danadc spune:
quote:
Originally posted by anema_mica
Multumesc pt raspunsri fetelor. Am citit ghidul dar se pare ca asta mi-a scapat...Sa inteleg ca voi alege varianta cea mai convenabila pentru mine...
Acelasi lucru este valabil si pt codurile acelea de genul "15 eur reducere la 30 eur folositi la cumparaturi"?
Asta la mine a fost teapa. Mi-au zis ca la cumparaturi de 55 euro am 20 euro reducere + transport. Cand am aplicat codul dispareaudoar cei 6 euro de manipulare...