Nou stil de viatza (176)
Raspunsuri - Pagina 8
Delidana spune:
Cred ca Tzuni s-a dus dupa cipsuri.
Si unde-i sarbatorita? 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Crys, nu i-am cumparat nimica sotului,mi-am cumparat mie, o poseta galbena si margele...iar margele, parca-s bolnava dupa ele, altceva nu mai vad in fata ochilor...!!!si poseta galbena asa e de frumoasa, mi se potriveste cu margelele galbene ce mi le-am luat acum vreo luna!!!
Pt sot, i-am comandat o ceasca cu poza copiilor pe ea, am primit-o azi, e fainutza...nu mai primeste nimica altceva...poate o partida de striptease daca sunt in toane bune, si daca invat vreo scena noua in seara asta la Tzuni!
La concurs nu mai vin de data asta ca sunt prea multe ispite culinare luna asta la noi!
deci, ne vedem la tzuni mai pe seara, daca nu ma scoate al meu sot in oras deseara, sunt prezenta! daca nu vin, va doresc distractie placuta si citesc maine cum v-ati distrat!
Tzuni spune:
Mephala, daca stai pana la miezul noptii mancam ficatii puscati. Daca nu, servesc: piure de legumne, oua fierte, piept de pui la gratar, banane, mere si pere, ardei, castraveti si ceai laxativ. Ce spui?
Delia, vezi cum ti se urca "premiantismul"la cap? Te-am avansat de la belete si-acum vrei si tiramisu. Hai fetelor de la bara, lasati 2 cm si pt Delia noastra!
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
gusta spune:
Gata am terminat dar de probat nu o fac poate imi vine cheful mai tarziu.
Delia oi fi eu nemaritata da ma multumesc numai cu dansu la bara ca dupa pune olandezu batu pe mine.
eu incep incalzirea cine pune muzica.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Tzuni, nu promit nimic, daca ma loveste somnul, ma duc la nani.
Mai, ce bunatati ai pregatit,
.
Delidana spune:
Si de baut, ce bem, lapte, sau ne tii cu apa?
Carmen, cam devreme pentru somn, nici n-am inceput bine petrecerea.
Gusta, cum merge scula (adica aparatul pentru abdomene)? Face treaba sau nu? ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Gata..s-a dat startul la petrecere? Tzunimie sa-mi pui deoparte un ou si o para, ca ajung mai tarziu, ok? Mey, Lola ta este cea mai sarbatorita pisicuta de pe DC
Cuscra da muzica aia mai incet...se aude pana la mine![]()
Madelaine sanatate juniorului.
Claudia sa stapanesti sanatoasa poseta galbena. Si mie imi plac gentile, am noroc ca imi pot face ce model si ce coloare vreau.
Crys si Dany
hcclara spune:
Fetele, va citesc maine, ma duc sa pregatesc pruncii de culcare ca apoi plec la cinema cu sotul.
Crys, multumesc...si acu ca m-ai facut curioasa , tu cu ce te ocupi???
spor la dans si topaiala!!!
liris spune:
neata si de la mine ... ce sa fac?! sunt intirziata cu 10 ore fata de Ro ...
Ruxij, da aici in Calif a cistigat madam. ma asteptam. vik, n-a cistigat ea peste tot, dar NY si Calif sunt importante, au multi delegati si cred ca mai e si chestia psihologica, se creeaza ceea ce ei numesc "momentum". in fine, nu cred ca a fost o chestie rasiala ci mai degraba (imi aminteste de iliescu...) doamnele peste 65 de ani, populatia hispano, chiar multe femei negre au votat-o pe ea. desi are un discurs de toata jena, desi campania ei a fost mult mai negativista si cu atacuri urite (pe toate fronturile, mai ales billica s-a ocupat sa-l atace pe obama, ea isi vedea de campanie nu se murdarea pe miini,iar obama isi pierdea timpul sa bareze atacurile lui barbate-su...). in fine, nu e prima oara cind vedem ca nu iese cine trebuie, ci cine se pricepe bine la jocurile astea. numai sa ne amintim (v-am spus ca mie imi plac mult, dc as vota, republicanii) ca bush a iesit candidatul republicanilor. ce spate a putut sa aiba un nene ca asta?! banuiesc ca majoritatea republicanilor sunt mai destepti si mai abili ca el ... dar el a avut "ce a trebuit" ca sa iasa in fata. ca si in Europa, traiul bun iti atrofiaza simturile. eu asa cred. esti mai putin atent la intuitie si bun simt. si votezi cu fundu'.
da, ma bag cu voi la concurs. dieta ca si voi tin, cum spuneam. in linii mari.
Ruxij ai cintar homedics? eu mi-am cumparat unul d'asta dar nu stiu sa-l folosesc. de altfel l-am setat pe kg si nu mi-am mai batut capul. era insa ceva intrigant in instructiuni(poate ma ajuta cineva): cica copiii sub nu mai stiu citi ani si femeile insarcinate sa nu-l foloseasca. oare de ce ? ca nici barbate-miu care e doctor in inginerie microelectronica nu mi-a dat un raspuns care sa ma satisfaca.
vick, uha... baby .. you're hot-hot. nu te mai vazusem de mult. tare bine arati. esti si mai frumoasa. imi dai si mie putin din ce ai prin decolteu? ca dc nu ma mut la subectu silicoane pe care-l citesc din umbra. pe bune ca m-ar tenta si pe mine.
dc va oboseati sa cititi linku-ul de la show-ul lu' Oprah ((dc va stirnesc oarescare interes, pagina 3!), da...da...ma uit la el pe ascuns ca ride barbate-miu de mine altfel), cucuana din poza stinga, arata absolut BETON, lejer ii dai doar vreo 40 de anisori si ea are 60. zicea ca belly dancing a facut nu stiu cite zeci de ani si dr . Oz a comentat ca e un exercitiu cardio super bun.
tot chirurgul asta pe care l-a facut Oprah om, de celebru ce e acum ... dadea si formula ideala ptr heart rate cind lucrati cardio, ati vazut-o: (220-virsta)X 0.8.
Delia, medicul spunea ca 90% din noi nu avem un regim de viata echilibrat si nu luam din alimente necesarul de vitamine (cu cantitatile corespunzatoare). si de aia trecea in revista vitaminele pe care ar trebui sa le iei, in supliment zilnic. calciu cu magneziu ca sa previi constipatia. vitamina D care previne, cica, multe heart diseases si cancere, etc etc . era si un trick interesant. sa rupi pastila de vitamine in doua: prima juma s-o iei dimineata, a doua seara, asa incit sa uniformizezi intake-ul de peste zi.
Carmen, eu dau rar pupici si flori. dar ptr tine si pupici si flori, uite asa ... ptr ca ma bagi in seama mereu si-ti sunt foarte recunosctoare.
CRISCOSTY spune:
Claudia sunt tehnician la o fabrica de incaltaminte, lucram cu fel de fel de materiale de diferite culori. Vizionare placuta.
Crys si Dany