Nou stil de viatza (176)
Raspunsuri - Pagina 9
gusta spune:
Cuscra cum sa dau muzica mai incet ca mie imi place asa sa duduie.
Carmen cum sa te culci hai aici ca gata acusi incepem dansu.
Eu ma inscriu la ceai antiadipos Tzuni.
Delia am incercat dar bine ca a avut cine ma ridica de jos si eu visam sa fac 50 de abdomene poate dupa cateva luni sa ajung la numarul asta.Mi se pare super greu.
Hai odata fetele.
Pai Liris eu vreau macar un pupic ca sa zic asa ca am stat aproape de tine aici in Olanda.
Marilena si Mara Augusta
ruxij spune:
Carina, da, cred ca ai dreptate, sigur ca conteaza aportul caloric. Doar ca la regimu' asta al meu te lasa sa mananci chestii care nu au prea multe calorii oricum (nu zaharuri si nu grasimi-astea au cele mai multe calorii si nu cred ca suporta cineva sa manance tone de telina sau castraveti. si nici carne nu poti manca prea multa ca iti vine rau). Nu iti zice sa mananci "oricat", zice sa te uiti la portion size, dar "sa mananci cand iti e foame". Eu am grija ca atunci cand ma culc sa imi fie putin foame, altfel e clar ca nu merge.
Liris, da, am cantar d'ala. Eu l-am setat pt. mine. Nu as putea sa iti raspund la intrebarea de ce la copii si insarcinate sa nu se foloseasca (sa nu se foloseasca pt. masurarea BMR si alte alea). Poate pt. ca copiii sunt in crestere si prin urmare calculele din programul lor de calculat metabolismul nu se aplica copiilor?? La fel la femei gravide, au bb in burtica si faptul ca el isi ia necesarul de hrana de la mama schimba datele programului in care ei la input pun strict, varsta, inaltime greutate. Asta tb sa fie explicatia.
Delidana spune:
Mai, cam subtire miscarea pe aici, mai am un pic si adorm...
Tzuni, exersezi la www.youtube.com/watch?v=1qhNVUvbx_E" target="_blank">bara?
Gusta, da muzica mai tare, poate asa ma trezesc si eu.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
ruxij spune:
Sa va spun ca am calcat stramb chiar acu'. E ziua lu' barbatu' si l-am sarbatorit la lunch la un restaurant intalienesc. Nu prea ai ce lua de acolo pt. regimu meu
Am luat salata si am pacatuit cu un bread stick (bagheta? cum ii zice in Ro?)si inele de calamari (prajiteee!!!) si mi-am infipt furculita de doua ori in desertu' lu' fi-miu. Diseara nu mai mananc nimic! Poate betze de telina lol
gusta spune:
Delia muzica e tare dar vad ca fetele nu vor deloc si sa scriu singura aici chiar nu vreau.
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:
Dragelor,
am lipsit o droaie, am fost extrem, dar extrem de ocupata. In weekend am avut musafiri, asta dupa o saptamana infernala si nu am reusit sa ma odihnesc. In plus nu ma pot abtine si stau si citesc pana noaptea tarziu, da, cred ca am luat-o pe ulei...citesc carti cu vampiri, dar cred ca v-am mai zis...In schimb nu am mancat prostii si am mers la sala. M-am inscris la cel mai tare club de sport din Cluj, la Iulius Mall, unde se lucreaza bine, sunt foarte multumita, pacat ca nu pot merge decat de 2 ori pe saptamana.
Raport: Nu am slabit, am tot 62 de kg, dar ceea ce simt e ok...e clar ca sportul te motiveaza.
Acum sunt naspa ca Serbanioca e bolnavior, l-a lovit si pe el in aripa cu tuse si febra, ca pe 99% din copilasii de la gradi.
Va las aici ca-s prastie si mai am treaba!
Va pup si pe curand!
Delidana
pe bune ca vin la Bucuresti: in 15 februarie si stau in weekend ca si luni am o intalnire asadar chiar ca ne vedem! Daca e ok Serban pana atunci vin si cu el si facem o intalneala cu copii, Tzuni, te bagi
??
Va las dragelor si pe curand!!!
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
In seara asta chef la mine! Avem bara, ficati de puscat, doamna la rupt bilete la intrare, stripperi inauntru, masa de mixat si veselie multa! Daca nu ma recunoasteti, ma descoperiti cu mephala de gat, care sta pe bara langa gusta care-i sub pisica mea. Rolo rupe bilete si delidana saliveaza langa striperi, da' n-o lasam mai mult ca-i maritata! Haideti la petrecere, fetelor! Mamica dulce ada berea, Zuzi hai cu voia buna! Carina, Criscosty, Mik, Viooleta, Vikinga, Nastad, Tamara, Alina71 si care mai sunteti si v-am uitat....am deschis usa la casa, va astept!
_
Tzuni eu am facut popcorn si pizza

POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
liris spune:
Marilena, neighbour, nu o lua si tu asa ... pesonal. zau asa, flori frumoase ca-n Olanda nu-s pe nicaieri. asa ca
.
nu v-am spus de ceva super-striking aici ... cred ca pe putin jumatate din reclamele de la tv sunt despre programe de diete, sau mincaruri "lean cuisine". o nebunie completa. ti se face scirba sa dietezi ...:))
liris spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Liris, da, am cantar d'ala. Eu l-am setat pt. mine. Nu as putea sa iti raspund la intrebarea de ce la copii si insarcinate sa nu se foloseasca (sa nu se foloseasca pt. masurarea BMR si alte alea). Poate pt. ca copiii sunt in crestere si prin urmare calculele din programul lor de calculat metabolismul nu se aplica copiilor?? La fel la femei gravide, au bb in burtica si faptul ca el isi ia necesarul de hrana de la mama schimba datele programului in care ei la input pun strict, varsta, inaltime greutate. Asta tb sa fie explicatia.
dc-i doar asta e ok. ma gindeam, dc tot masoara body fat etc etc sa nu foloseasca cine stie printzipuri si cimpuri magnetice periculoase ptr categoriile enumerate.am zis ca nu ma pricep la astea :)) ... zic si eu nu dau cu paru' :))
gusta spune:
Mai fetele ce e cu tacerea asta aici gata eu dau drumu la muzica si la dans din buric
ce ziceti de asta
http://www.youtube.com/watch?v=Egs3I6I9Jho
si dupa vine carmen cu Anda cu asta
http://www.youtube.com/watch?v=Dqzrofdwi-g&feature=related
Marilena si Mara Augusta