Nou stil de viatza (176)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am facut o baie, nu m-am bagat la somn, ca doar nu ma culc odata cu gainile. ...sau cu pisicile...chiar, Tzuni, ce face ? Doarme?
am pregatit si copiii de nani, de-acum stau pe net. linistita, .

Eftimie, surorii. Cum ti-a iesit pizza? ce fel de aluat ai facut?

Madelaine, Roxa, sanatate copilasilor vostri.

Ruxij, sotului tau, sanatate si ani multi, fericiti impreuna.

Liris, iti multumesc.
Referitor la reclame, la noi cele mai multe sunt la , ciocolata, bere...total nedietetic .

Violeta, te asteptam sa apari la ceas de seara, cum ne-ai obisnuit.

Delia, ai liber de la invatat in seara asta?

Marilena, ai culcat-o pe Mara?

Claudia, vizionare placuta si sa porti cu placere poseta.

Mergi la inceput

sarbatorita, si stapana, unde-s?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen i-am pasat-o lui tati ca nu suntem in relatii bune si vad ca au adormit impreuna asa ca am scapat sunt singurica.

Carmen eftimie la multi ani sorei.

Ruxij la multi ani sotului.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Buna tuturor!

Va citesc de ceva vreme si le admir pe fetele care au slabit atat de mult. As vrea sa ma alatur si eu grupului vostru, pentru ca trebuie sa slabesc cateva kilograme, dar nu prea reusesc de una singura. De luni am inceput o daneza cu ceva modificari si rezist eroic...Ce ziceti, ma primiti?

Mergi la inceput

cu bratele deschise, bun venit Alicia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Hallo trupa vesela! Sarumana de invitation la party, abia astept. Doi minutzi sa culc cupilu' ca ma striga incontinuu Am fost la shoping si a vrut musai un set cu 2 cd-uri la care are de fapt dvd-urile acasa si normal ca nu i le-am luat, am zis sa-si stranga bani sa si le ia, daca e baiet cuminte si se culca singurel la ora 9 in pat ii dau 1 euro/ zi si in 8 zile isi face banii. Apoi a vrut altul de 18 euro-m-a plesnit rasul...sanatos sa fie ca m-am saturat de cumparat cduri si dvduriAsa ca acum e la nani, cu inima desenata pe calendar si euroiul la capatai

Asa..si cred ca mi-am cumparat ceva fain de tot...era spre inchidere, asa ca ma duc maine iar la saturn...ta-taaaaaaaa: cuptor!!! Super marfa si belea. Daca mai stiti, mi-am luat anul trecut in vara plita fara cuptor ca era prea smekera si acu' a dat Domnu sa gasesc cuptor fain la pret rezonabil (seturile sunt mai ieftine decat separat, dar fiecare consort cu pasarica lui)

Hai ca ma striga, vin acusa la big party. Ce mai trebuie? Ce sa aduc? De beutura, na mancare ca abia ce-am dat jos un kil din alea doua puse la carnaval....

Mergi la inceput

Alicia bine ai venit.

Carmen sa inteleg ca fetele nu au nici un chef de distractie in seara asta.

Tzuni hai ce faci?

Restu de fete numai vin cu noi.Mai stau si eu un pic pe aici si dupa ma duc la nani.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

pai si eu am un film de vazut. Daca n-aveti chef, ma uit la film (Michael Clayton).

so......?

Mergi la inceput

Si eu Carmen ma duc sus ca am patul tot pentru mine in seara asta.

Gata eu pup fetele imi beau ultima gura de ceai si in pat cu mine facem alta data petrecere.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

sunt aici. nervoasa. revin.

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput