Nou stil de viatza (176)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, , asteptam fetele si incepem distractia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, eu vin prima dar numai daca aduce Carmen tiramisu, ca la bara n-am loc si la striperi vaz ca nu-i voie pentru astea maritate.

Carmen, Carina cred ca a vrut sa spuna ca orice maninci peste necesarul zilnic te ingrasa, fie ca-i telina fie ca-i o prajitura. Si cred ca are dreptate...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Hallo trupa vesela!

Vreau si eu la concurs, Carmen trece-ma pe lista te rog!
Si la echipe vreau cu cine ma primeste, numa' grase ca mine sa fie Deci, cine ma vrea?

Va pup, ma duc la shoping, intru mai pe la apus..

Mergi la inceput

Delia, greseala mea, sunt de acord cu Anda si cu tine, doar stii cu ce dieta am slabit eu cel mai bine. Cu un regim hipocaloric, 1000-1200 de calorii.
Spuneam doar ca nu poate consuma prea multa telina, , ca i se apleaca...atata tot. Si cum am gasit cateva informatii despre telina, le-am adugat mesajului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Anda, sa fim serioase, cata telina poate sa manance? 1 kg are doar 70-100 ce kcal...

Telina, alimentul cu calorii negative
Cu numai 7-10 calorii la 100g , telina este un aliment care necesita uneori mai mult consum pentru a-l manca si digera decat ofera.

Pe langa faptul ca este un aliment ideal daca dorim sa slabim , telina este si o sursa foarte buna de potasiu. Are efect diuretic si ajuta in controlul tensiunii arteriale. De asemenea , are efect antiinflamator.

Cateva tulpini de telina pe zi ajuta la diminuarea tensiunii arteriale. Cu cat este mai verde , cu atat este mai bogata in vitamina C.

Telina este mult mai nutritiva mancata cruda dar isi pastreaza suficient din beneficii si daca este gatita.

Tocmai de aia am folosit ca si exemplu telina care e la extrema. Ca si argument pentru faptul ca tre sa avem grija la aportul caloric. In ideea asta sustineam si ca poti manca dulce in fiecare zi, atata timp cat ai grija, macar aproximativ la cat aport aduci in corp si la cat consumi. Atata timp cat a doua e mai mare decat prima e ok. Si daca mananci cartofi prajiti de 1200 de calorii si atat vei slabi. Daca vrei sa fie si sanatos, atunci schimbi si stilul de alimente.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!

Vin si eu la raport cu intarziere din motive de raceala crunta a juniorului. Imi cer iertare daca am incurcat cumva concursul.
Raport: stagnare.

Mergi la inceput

Anda, de acord cu tine, .
am explicat Deliei intentia mea.

Mergi la inceput

S-au inscris la concurs:
1.Gusta
2.Criscosty
3.Vikinga
4.Tamara
5.Ruxij
6.Rolo
7.Eftimie
8.Hopes
9.Mamicadulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Vin si eu daca s-a dat drumu la petrecere.Da acuma sa imi amsambleze olandezu scula(aparatul de abdomene( si vin imediat cu voi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

mey, tiramisu nu-i gata, va servesc pe 14 feb, pana atunci ne multumim cu ce a pregatit Tzuni. Zi repede, cu ce ne servesti?

Mergi la inceput