Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
Cei pe care ii numesti tu oameni se simt onorati sa fie alaturi de tine in aceste momente, Rita! Ai dat dovada de multa putere si eu nu pot decat sa sper ca vei fi la fel de puternica in continuare si o vei lua de la capat.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
Carpatino, cu cine sta Ioana cat esti tu la lucru?
Roxana, sotii nostrii sunt cumva frati? Sau au fost la aceeasi scoala? Ca discursurile mi se par identice!
Gema, tinem pumnii pentru o operatie reusita si o recuperare rapida!
Nana, ne rugam in continuare! Andrei e un puternic minunat!
Diwana, la multi ani fericiti!
La multi ani si tuturor papanasilor si dulceturilor!
Fug sa ne pregatim pentru ora de dans. Pe diseara!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
bebeka spune:
Gema iti zic cum am facut eu aseara.Pe babeste.
Ai forumul deschis la raspunde la subiect.Da-l jos in bara.
Esti pe flicr.Dupa ce ai incarcat pozele ,;le-ai dat titlu etc dai click pe una iar in susul paginii unde apare address http:// dai click dreapta ,dai copy si apoi click pe forum si pe fereastra unde ar trebui sa scrii dai paste
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
andreea1002 spune:
Carpatina, Yaia, multumesc. O sa incerc si cum ziceti voi, sa nu o mai iau in brate, sa vedem ce rezolvam....In ceea ce priveste curatenia, ininte mai saream peste, adica vreau sa spun ca nu eram asa afectata ca nu e uratenie pe langa mine.... Eee, dar de cand sunt asa depresata nu mai suport sa nu vad un lucru nepus la locul lui. Asta cred ca din cauza ca stiu ca nu am cand sa fac....
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
papanash spune:
Andreea , la mine situatia e identica, ba mai mult, al meu nici nu suporta patutul, in timpul zilei sta cca 10 minute, de vreo 4-5 ori, in rest in brate. Eu mi-am revenit putin fiindca am fost cateva zile la mama,dar au inceput sa reapara starile de nervovitate....trebuia sa stau mai mult,cred. Eu sunt convinsa ca-i vina mea, ca l-am tinut in brate, nu-mi pare rau, e prea mic si mi-e mila sa-l vad cum plange.
apropo de asta, la niste cursuri de negocieri se spunea ca cei mai buni negociatori sunt copiii, ei castiga mereu in fata parintilor si nu numai, se nasc cu calitatea asta...
eu una recunosc ca ma bag mai des la schimbul 3 din acest motiv, in timpul zilei sunt exploatata la maxim
Dar are mama un baiat .........
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
bebeka spune:
Faci la o singura poza schema pe care ti-am povestit-o ,caci noi dand clic pe poza aia intram si le vedem pe toate.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
andreea1002 spune:
In alta ordine de idei, le urez si eu sarbatoritilor zilei un calduros La multi ani!, sa fie sanatosi si cuminti! Parintilor, de asemenea, sa fie fericiti si sanatosi, ca mandri sunt cu siguranta.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by urmychance
Si asa de abia ajung la wc si, de nenumarate ori, ma ridic ca plange baiatul.
Mai Urmy.. si daca plange ce? Stai fata macar pe WC linistita..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
naaaa, nu ma dau detalii, dar in 95% din cazuri, ma ridic, ma uit la el, ma spal pe maini si il iau in brate.
bikmaria spune:
ANDREEA condoleante pentru bunica ta .Daca tot ia sotul tau concediu incearca sa te odihnesti ,cred ca tu ii transmiti micutei starea ta .
urmychance spune:
quote:
Originally posted by carpatina
andreea1002, condoleante pentru bunica!
Cat despre.. "vrea numai in brate".. eu tind sa cred ca asta nu e chiar adevarat.. sigur, poate plange cand o pui jos, dar.. luatul in brate nbu e (singura) soluutie pentru linistire. Stai langa ea, vorbeste-i, canta-i.. incearca sa o opresti din plans fara sa o iei in brate... Trebuie doar sa ai tu puterea sa n-o mai iei... E greu, dar merge.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
si eu zic la fel. Eu cand nu vreau sa il iau pe Tudor in brate, ma maimutaresc la el, ii cant un cantec vioi, ii vb in limbi inventate (pare ca intelege)sau rad la el desi el plange. Face niste ochii,...si apoi rade si el.
Mai poti incerca sa pui bb in carut si sa il plimbi prin casa. Eu asa l-am dezvatat de brate. Apoi doar mai impingeam la roata un pic, un hatza hatza, apoi ii dadeam o jucarie si statea cuminte.