Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

quote:
Originally posted by papanash

Andreea , la mine situatia e identica, ba mai mult, al meu nici nu suporta patutul, in timpul zilei sta cca 10 minute, de vreo 4-5 ori, in rest in brate. Eu mi-am revenit putin fiindca am fost cateva zile la mama,dar au inceput sa reapara starile de nervovitate....trebuia sa stau mai mult,cred. Eu sunt convinsa ca-i vina mea, ca l-am tinut in brate, nu-mi pare rau, e prea mic si mi-e mila sa-l vad cum plange.
apropo de asta, la niste cursuri de negocieri se spunea ca cei mai buni negociatori sunt copiii, ei castiga mereu in fata parintilor si nu numai, se nasc cu calitatea asta...
eu una recunosc ca ma bag mai des la schimbul 3 din acest motiv, in timpul zilei sunt exploatata la maxim
Dar are mama un baiat .........

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Da, sunt constienta si eu ca am obisnuit-o asa. Dar cum poti sa rezisti cand plange????

PS. Si eu voi pleca sapt viitoare la mama, cu tot cu sot si copil. Asta ca sa am cu cine sa las copilul si eu sa ma odihnesc, deh, mama e la servici...Dar o sa conteze pentru ca stau la casa si e altfel...se mai schimba rutina zilnica..

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by andreea1002
Sunt epuizata atat fizic, dar mai ales psihic. Miruna mea vrea numai in brate(nu inteleg cum mai aveti voi timp sa mai faceti si altceva prin casa...

Condoleantze pentru bunica ta. Stiu cum e sa pierzi pe cineva drag, si sa nici nu poti ajunge la inmormantare (cu toate ca ai mei parinti m-au linistit: o proaspata mamica si-un bebelus de 5 luni n-au ce cauta intr-un loc atat de tragic).

Incearca sa dormi si tu alea 30 de minute cat doarme bebelul. Am si eu zile cand sunt obosita rau, si ma culc langa Eliza cand o adorm pe ea. Ea se trezeste in juma' de ora, eu dorm mai departe, ca pur si simplu nu pot deschide ochi. Dar daca sunt langa ea in pat, sta oarescum linistita. Seara cand vine sotul il intreb ce prefera: sa pregateasca cina sau sa aiba grija de bb? Ca sa nu spun ca el face cumparaturile (ii trimit pe mail lista .
Trebuie sa gasesti o solutie sa te odihnesti si tu.
Pupicei si sa auzim vesti bune in curand

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

V-a bagat si baiatul meu o dedicatie in album:

http://www.flickr.com/photos/22410163@N08/sets/72157603853316207

si cica sa-i pun eu o vorba buna la printzesele de pe forum, la rubrica ''matrimoniale si suzete''

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Papanash fa publice fotografiile,ca nu vedem nik.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi!
Ramonaiani, sincera sa fiu, cand vine sotul seara acasa nu stiu cum sa i-o pasez mai repede, prefer sapregatesc eu cina, iar in ceea ce priveste cumparaturile, da, numai el le face...
Maria sa stii ca si eu m-am gandit ca ii tranmit starea mea, incerc sa ma controlez si eu cat pot....

Iar ca sa vedeti cine ma terorizeaza toata ziua http://www.flickr.com/photos/mirunaioana/2246430364/in/photostream/

vorma ta Urmy, nici la wc nu pot pleca linistita ca o apuca un plans groaznic, din ala cu sughituri si lacrimi de crocodil. Acum, de exemplu, am pus-o in carut si cu piciorul stang o legan, a si adormit de fapt..dar cum ma opresc cum incepe foiala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

magda si eu m-am gandit la ce ai spus tu, dar aseara nu puteam sa dorm de grija scarboseniilor alea. Multumesc pt raspuns. Ne-ai scapat de la o gaura mare din buget. Sarut mana.
Tudor a adormit, ma duc si eu sa ma culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Fetelor, multumim tuturor pentru urari! Recunosc ca eu nu sunt asa atenta cu zilele de nastere, de aceea va multumesc cu atat mai mult!

La multi ani, Diwana!

Nana, trimit si eu un gand bun catre voi!

Sabina, imi pare si mie rau ca nu mai veniti la Bv, vremea e superba si i-am fi sarbatorit impreuna pe Rai si pe Gheo. Oricum, Raisa ii dedica azi, de ziua lui, melodia Ghita a Cleopatrei.

Gema, sunt si eu alaturi de tine si ii doresc multa sanatate taticului tau dupa operatia de maine!

Noi acum mergem afara, ca e soare si frumos. Va dorim o zi minunata!

Poze

m-ai omorat cu ghita

Gema, ma rog si eu pt voi! Doamne-ajuta!
urmy, stai mama p[e closet ca nu se intampla nimica. Iti spun eu, care sunt la bb 2.
Andreea...de ce nu-ti procuri un wrap? pui fata acolo si trebaluiesti prin casa cu mainile libere fara probleme.
apoi, cand vine sotu, il treci pe el la aparat si tu te relaxezi. Sa mai faca si el curatenie si mancare!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Moaaama ce ochisori frumosi are Mirunica!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by andreea1002

Multumesc fetelor pentru sfaturi!
Ramonaiani, sincera sa fiu, cand vine sotul seara acasa nu stiu cum sa i-o pasez mai repede, prefer sapregatesc eu cina, iar in ceea ce priveste cumparaturile, da, numai el le face...
Maria sa stii ca si eu m-am gandit ca ii tranmit starea mea, incerc sa ma controlez si eu cat pot....

Iar ca sa vedeti cine ma terorizeaza toata ziua http://www.flickr.com/photos/mirunaioana/2246430364/in/photostream/

vorma ta Urmy, nici la wc nu pot pleca linistita ca o apuca un plans groaznic, din ala cu sughituri si lacrimi de crocodil. Acum, de exemplu, am pus-o in carut si cu piciorul stang o legan, a si adormit de fapt..dar cum ma opresc cum incepe foiala...

nu ai o jucarie muzicala? eu asa il mai pacalesc pe tudor. Una care sa cante mai mult si ceva mai vioi. Nu dintr-acelea de tragi de sfoara. De ex, am un telefon-trenulet si apas pe un buton si canta la nesfarsit. Si mai are un ecran pe care se deruleaza nishte imagini luminate. Apoi mai aveam 2 jucarii cu butoane si daca apesi pe un buton, scot niste sunete sau melodii. Eu i le dadeam sub picioare si el dadea din picioare si canta. Vai ce bucuros era. Acum s-au stricat de la atatea busituri. Ori mai cumpar, ori incerc sa le repar. Sau mai am un mos craciun muzical , tot asa cantapana il opresc eu. Asta nu ii place asa mult, dar daca tb sa plec 5 min pe asta il pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ANDREEA frumoasa foc terorista ta
am vazut si ieri fetite si baietei care mai de care mai dulci

Mergi la inceput