Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
andreea1002 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Andreea...de ce nu-ti procuri un wrap? pui fata acolo si trebaluiesti prin casa cu mainile libere fara probleme.
apoi, cand vine sotu, il treci pe el la aparat si tu te relaxezi. Sa mai faca si el curatenie si mancare!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Ar face saracu daca l-as pune, dar tocmai asta e problema mea, ca prefer sa fac eu, decat sa mai stau si seara cu fata...si problema asta nu-mi da pace deloc....ce mama sunt eu?
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
papanash spune:
asa e bine ?
quote:
Originally posted by bebeka
Papanash fa publice fotografiile,ca nu vedem nik.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by andreea1002quote:
Andreea...de ce nu-ti procuri un wrap? pui fata acolo si trebaluiesti prin casa cu mainile libere fara probleme.
apoi, cand vine sotu, il treci pe el la aparat si tu te relaxezi. Sa mai faca si el curatenie si mancare!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Ar face saracu daca l-as pune, dar tocmai asta e problema mea, ca prefer sa fac eu, decat sa mai stau si seara cu fata...si problema asta nu-mi da pace deloc....ce mama sunt eu?
pai si eu fac la fel. Cand vine sotul, daca Tudor e nelinistit, il pasez lui cu ordine stricte: sa nu lasi baiatul sa planga. Si eu mai fac un pic de treaba. Sau o baieeeeeee... Pai nu ti-o fi si tie toata ziua numai cu bb? Nu inseamna ca nu il iubesti daca vrei sa mai fugi de el, dar tb sa te mai relaxezi si tu.
andreea1002 spune:
quote:
Originally posted by urmychance
nu ai o jucarie muzicala? eu asa il mai pacalesc pe tudor. Una care sa cante mai mult si ceva mai vioi. Nu dintr-acelea de tragi de sfoara. De ex, am un telefon-trenulet si apas pe un buton si canta la nesfarsit. Si mai are un ecran pe care se deruleaza nishte imagini luminate. Apoi mai aveam 2 jucarii cu butoane si daca apesi pe un buton, scot niste sunete sau melodii. Eu i le dadeam sub picioare si el dadea din picioare si canta. Vai ce bucuros era. Acum s-au stricat de la atatea busituri. Ori mai cumpar, ori incerc sa le repar. Sau mai am un mos craciun muzical , tot asa cantapana il opresc eu. Asta nu ii place asa mult, dar daca tb sa plec 5 min pe asta il pun.
Da, ar fi o idee sa incerc cu niste jucarii care sa cante mai mult. Pana acum avea doar caruselul, la inceput ii placea, dar dupa vreo cateva sapt s-a plicitisit de el...asta ce canta mai mult, in rest am doar din alea cu sfoara...si se opresc imediat. Cred ca o sa dau o raita prin magazine...orice, numai sa mai stea si singura...
Si ideea cu wrapul e interesanta. Oare de unde pot sa imi iau unul?
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by andreea1002quote:
nu gandi asa draguta ,noi plecam la servici ,si ii lasam cu alte persoane nu cu sotii nostri ,asta nu inseamna ca nu ne iubim bebeii.
Sabina spune:
Andreea, am uitat sa-ti spun condoleante....
Dumnezeu s-o ierte pe bunica!
atunci, daca mai vrei sa stai si fara bb, solutia e asta, un wrap si mai faci cate-o treaba cu bebelina in timpul zilei.
Mai poti s-o pui in scoica si sa-i vb continuu cat faci treaba.
iesiti cat de mult poti afara in parc, pe strazi...va dormi mai bine garantat!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
andreea1002 spune:
bebeka, Maria, multumim pentru aprecieri!
Am vazut si noi poze cu Andreiutz de papanash, scumic foc, poate veniti pe la noi in petit. Miruna de abia asteapta, ca vede ca deja s-au format foarte multe perechi pe aici si ii e ca ramane singura.
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Ce, daca nu e super curat se supara cineva? Si daca e super curat ii face cineva statuie?
Yaia, cred ca raspunsurile sunt Da si Nu... in aceasta ordine (nefireasca de altfel )
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)