Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by papanash
asa e bine ?quote:
Originally posted by bebeka
Papanash fa publice fotografiile,ca nu vedem nik.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
da ,se vede ,frumos Andreiutzu, nu ai lasat nici un nr de telefon ,nimic ,unde poate fi contactat domnisorul
Roxana_G spune:
Nana, multumim ca te-ai gandit sa ne dai vesti de la voi. Domane ajuta sa fie totul bine la voi si sa ne spui ca s-a terminat cosmarul si Andreiutz e super bine.
Magda, acum ca am citit mesajul tau si eu ma gandesc ca probabil substanta lor scoate formele cu pricina, evident indoindu-ma extrem de mult ca ar fi putut iesi asa ceva. Insa reziduuri solide nu e exclus sa apara de la substanta lor, asa cum ramane de la substanta de contrast pentru colonografie.
Danuta, si mie mi-a placut Ratatouille, dar nu sa il vad de 100 de ori. Am vazut si mi-a placut Jocul terorii si oarecum Semnele mortii. Ma uit la denumirile in engleza si iti zic. Cel de-a doilea e de fapt frantzuzesc.
Carpatina, . E complicata treaba cu menajera. Parca ceva nu imi placea la inceput, apoi mi se pare ezitanta si nehotarata. Azi mi-a placut foarte mult, bucataria mea luceste cum nu credeam ca se poate. Si ar interesa-o si sa stea cu Andrei...dar nu renunta la serviciul ei. Mai discutam si analizam.
Papanash, de cand am nascut-o pe Alex pana l-am nascut pe Andrei am dormit separati, acum recuperam. Nu imi spune cum e asadar, pentru ca stiu. Ce sa zic...si eu imi vars nervii pe el, de regula o merita, dar zic eu ca e pacat si un pic de efort nu strica. Pacat sa te trezesti la un moment dat si sa simti ca stai langa un strain (stiu eu ce zic!). Legat de iesiri, si mie imi lipsesc, dar incerc sa fac ce pot in situatia data. Nu ceda, eu zic ca merge un club.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
andreea1002 spune:
Multumesc Sabina!
Fetelor, sunteti extraordinare, cu voi mai uita omul de probleme...
Si ca sa mai si glumesc un pic, cred ca o sa am un picior mai suplu, de la cat imping cu el de carut. Dar o sa fac o pauza, poate se trezeste printzesa sa mergem pe afara...cu toate ca e vremea asta urata rau...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
isabeluta spune:
Gema ne rugam p;entru tie sa treaca operatia cu bine si tie multa putere!!!
Rodica eu te trec absent motivat si vezi poate il pacalesti sa dormiti amandoi!!
Nana un gand bun si de la noi!!! Ne rugam pentru voi sa se termine mai repede tot si sa va intoarceti sanatosi si voiosi!!
De acu incolo am sa citesc "inapoi"... prea raman de caruta cu scrisul!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
adimercedes spune:
Nana, Doamne ajuta sa fie bine!!! Ma rog sa identifice medicii de acolo problema si sa o rezolve.
Pupici lui Andreiutzu curajosu'
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Fetelor, am gasit un articol despre chimicalele din produsele de bebelusi. E in engleza. Sper sa va fie de folos.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
andreea1002 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Yaia
Ce, daca nu e super curat se supara cineva? Si daca e super curat ii face cineva statuie?
Yaia, cred ca raspunsurile sunt Da si Nu... in aceasta ordine (nefireasca de altfel )
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Offf, da stiu, eu nu fac, eu ma supar...cine sa ma mai inteleaga?
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Carpatino, cu cine sta Ioana cat esti tu la lucru?
Cu mama mai duamna.. cu mama..
quote:
Roxana, sotii nostrii sunt cumva frati? Sau au fost la aceeasi scoala? Ca discursurile mi se par identice!
Acu' incep io sa pricep de ce vroiai sa-l inviti pe domnu' Andries la cafea...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)