Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

wrap poti cumpara de la premaman(pe dorobanti), dar e scump, sau rogi pe cineva sa-ti faca, e o fata pe forum, Adita, e un subiect la parintii intreaba, intra acolo si ia leg cu ea :)eu de la ZAdita am wrap-ul.
Roag-o sa nu fie mai lung de 4.5 m.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

A, am uitat sa zic Urmy, are si centru de activitati cu muzica...nu o intereseaza absolut deloc.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by papanash

eu una recunosc ca ma bag mai des la schimbul 3 din acest motiv, in timpul zilei sunt exploatata la maxim

Pai mai fa o pauza de schimbul 3.. inlocuieste-l cu somn.. poate o sa-ti fie mai bine pe timpul zilei.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Roxana, Isabeluta, multumim pt aprecieri

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by andreea1002

bebeka, Maria, multumim pentru aprecieri!
Am vazut si noi poze cu Andreiutz de papanash, scumic foc, poate veniti pe la noi in petit. Miruna de abia asteapta, ca vede ca deja s-au format foarte multe perechi pe aici si ii e ca ramane singura.

sa-ti zic un secret ca tot nu aude nimeni: nu suporta medicii si asistentele, aseara la vaccin a inceput sa scuipe spre ele, zau ca nu l-a invatat cineva si nici nu suntem parinti de-aia care-si invata copiii sa injure ca sa se amuze cu prietenii...
iti zic asta ca in cazul in care Mirunica se imbraca-n halat alb, sa nu avem discutii ca nu-i manierat

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by urmychance
Mai poti incerca sa pui bb in carut si sa il plimbi prin casa. Eu asa l-am dezvatat de brate. Apoi doar mai impingeam la roata un pic, un hatza hatza, apoi ii dadeam o jucarie si statea cuminte.

Pai sa stii ca d-aia plange cand esti tu la wc.. ca nu l-ai pus in carut!

=====================

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

quote:
Originally posted by andreea1002

bebeka, Maria, multumim pentru aprecieri!
Am vazut si noi poze cu Andreiutz de papanash, scumic foc, poate veniti pe la noi in petit. Miruna de abia asteapta, ca vede ca deja s-au format foarte multe perechi pe aici si ii e ca ramane singura.

sa-ti zic un secret ca tot nu aude nimeni: nu suporta medicii si asistentele, aseara la vaccin a inceput sa scuipe spre ele, zau ca nu l-a invatat cineva si nici nu suntem parinti de-aia care-si invata copiii sa injure ca sa se amuze cu prietenii...
iti zic asta ca in cazul in care Mirunica se imbraca-n halat alb, sa nu avem discutii ca nu-i manierat

Eu promit acuma sa fiu o soacra de treaba, dar cine stie ce ma mai apuca pe la batranete?
Oricum, e bine de stiut, o sa-i explic fetei ca daca vrea baiat frumos trebuie sa faca niste compromisuri...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

wrap poti cumpara de la premaman(pe dorobanti), dar e scump, sau rogi pe cineva sa-ti faca, e o fata pe forum, Adita, e un subiect la parintii intreaba, intra acolo si ia leg cu ea :)eu de la ZAdita am wrap-ul.
Roag-o sa nu fie mai lung de 4.5 m.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, am retinut, o sa iau legatura cu ea. multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

nu v-am zis ca dr. mi-a zis aseara ca Andreiutz are piele sensibila, ca era rosu-n obraji. pai la 30 grade agitatie si plans, sa fie palid ? nu eu va ziceam ca n-a avit pana acum nici macar iritatie la poponetz? ei iaca acum, cica-i sensibil !!!
eu astept sa se trezeasca, il iau in scoica, luam taxi si mergem la birou la mami sa semnam niste acte, sa socializam cu fetele, vedem noi ce-o sa mai facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by urmychance
Mai poti incerca sa pui bb in carut si sa il plimbi prin casa. Eu asa l-am dezvatat de brate. Apoi doar mai impingeam la roata un pic, un hatza hatza, apoi ii dadeam o jucarie si statea cuminte.

Pai sa stii ca d-aia plange cand esti tu la wc.. ca nu l-ai pus in carut!

=====================

pai acum mi-e lene sa ii mai spal rotile si sta pe hol. Dar eu asa l-am dezvatat de "in brate". Bine si acum sunt tot cu el in brate, dar pt ca asa vreau eu:)

Mergi la inceput