Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 12
slippers76 spune:
Nana , ne rugam sa aflati raspunsurile la Boston. Fiti puternici pentru Andrei! Sanatate multa.
Andreea, condoleante pentru bunica ta. Dumnezeu s-o odihneasca.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by papanash
eu una recunosc ca ma bag mai des la schimbul 3 din acest motiv, in timpul zilei sunt exploatata la maxim
Pai mai fa o pauza de schimbul 3.. inlocuieste-l cu somn.. poate o sa-ti fie mai bine pe timpul zilei.
de-as putea dormi cand vreau eu, ce bine-ar fi....
din pacate noaptea se aduna oboseala, dorm mult mai greu. pastile de somn nu iau ca mi-e ca nu-l mai aud pe-asta mic, mai mananca inca in 2 reprize si noaptea.Am inceput de aseara cu cereale milupa, cica sa-si umple stomacelul si sa doarma peste noapte-zice dna dr. Sa vedem.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
slippers76 spune:
Carpatina, tragi chiulul la munca? Se poate si in lumea civilizata?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
angipangi spune:
buna si de la noi la multi ani sarbatoritilor si sa creasca mari si sanatosi. BEBEKA multumesc a mers RAMONAIANI multumesc si iti urez drum bun
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
isabeluta spune:
Mai durerile astea de dinti sunt infioratoare...acum am realizat si eu ce o fi pe saracutii pui...daca m-am vaicarit eu cand mi-a iesit maseaua de minte, dar ei saracutii!
Al meu are inel gingival din acela moale umplut cu apa...daca nu trage de el...si am trecut la masuri extreme cu babetica non-stop ca m-am saturat sa tot schimb la camasute si body-uri! E asa simpatic cum il prinde cu amandoua manutele si-l duce la gura, cateodata mai oboseste de atata tras de el si-l lasa pe umar sau pe burta.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by andreea1002
ce mama sunt eu?
Una obosita. Relaxeaza-te!
=====================
cecilia L spune:
Am vazut un papanas Andreiut si o dulcetetica Miruna tare frumusica.
Nana sa dea DD sa decurga totul bine si sa va intoarceti sanatosi si veseli acasa.
Eu sunt putin zombi, am dormit tare rau, nu din cauza baiatului, el a fost cuminte.Nu am chef de nimic, abia astept savina sotul sa merg sa dorm si eu putin.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
papanash spune:
quote:
Originally posted by bikmariaquote:
Originally posted by papanash
asa e bine ?quote:
Originally posted by bebeka
Papanash fa publice fotografiile,ca nu vedem nik.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
da ,se vede ,frumos Andreiutzu, nu ai lasat nici un nr de telefon ,nimic ,unde poate fi contactat domnisorul
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
deocamdata cica fetele au statut de aspirante,nu se hotaraste care-i aleasa ca a vazut numai printzese una-si-una, e in zodia balantei deci mai cugeta....
nu lasa date de contact inca fiindca s-ar putea sa raspunda tac-su.
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Papanash, de cand am nascut-o pe Alex pana l-am nascut pe Andrei am dormit separati, acum recuperam.
Hai ma.. ca n-o sa ne aburesti acum ca pe Andrei ti l-a adus barza!
=====================