Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
gema spune:
Am incercat sa pun si eu poze pe mailul comun...........s-or vedea????? daca nu am facut bine ...........help
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Urmy, draguta zau m-ai omorat cu articolele alea. Eu zic ca se mai si exagereaza. Mai era putin si scoteau o placuta cu numere de masina ca la rechini. Hai mah! Nu de alta, dar daca nu as fi facut si eu o curatare din asta pentru colonoscopie, poate as fi crezut. Pe bune daca am vazut ceva in neregula, iar la colono totul era perfect curat. Iar paraziti avem mare majoritate dintre noi, nu iti face iluzii. Daca nu vrei sa faci programul lor super lung iti dau eu un plic din ala de fortrans de nu m-am mai putut indeparta de baie o zi intreaga si te asigur ca nu vei avea asa surprize.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
multumesc Roxana, nu stiu daca am voie sa iau laxative si, chiar daca as avea voie, nu cred ca mi-as permite . Si asa de abia ajung la wc si, de nenumarate ori, ma ridic ca plange baiatul.
isabeluta spune:
Bebeka ce bine sta in funduletz frumoasa ta!!!
Sabina ce dulci sunt fratiorii si cu cata dragoste il tine Sofia pe Gheo in brate!!!
Piciu sa traiasca, sa-nfloreasca doamnele tzitzi!!
Mai da ce orgie gastronomica a fost la schimbul 3....
Ptiu, ptiu frumoasa foc cu palarioara si in avion si chiar seamana cu mami [red]Lisa!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Pentru cele 5 luni implinite:
Papanashului Rares de mami Pinacolada
Dulcetei Miruna de mami Prisi
Papanashului Gheorghe de mami Sabina
Papanashului Stefan de mami Mariadia
Dulcetei Eliza de mami Ramonaiani
Dulcetei Raisa-Maria de mami Si_Bv
Pentru cele 4 luni implinite:
Papanashului Vlad Constantin de mami Ancasilv
Dulcetei Ana Iasmine de mami Pico
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by urmychance
Si asa de abia ajung la wc si, de nenumarate ori, ma ridic ca plange baiatul.
Mai Urmy.. si daca plange ce? Stai fata macar pe WC linistita..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
andreea1002, condoleante pentru bunica!
Cat despre.. "vrea numai in brate".. eu tind sa cred ca asta nu e chiar adevarat.. sigur, poate plange cand o pui jos, dar.. luatul in brate nbu e (singura) soluutie pentru linistire. Stai langa ea, vorbeste-i, canta-i.. incearca sa o opresti din plans fara sa o iei in brate... Trebuie doar sa ai tu puterea sa n-o mai iei... E greu, dar merge.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Si bv spune:
Fetelor, multumim tuturor pentru urari! Recunosc ca eu nu sunt asa atenta cu zilele de nastere, de aceea va multumesc cu atat mai mult!
La multi ani, Diwana!
Nana, trimit si eu un gand bun catre voi!
Sabina, imi pare si mie rau ca nu mai veniti la Bv, vremea e superba si i-am fi sarbatorit impreuna pe Rai si pe Gheo. Oricum, Raisa ii dedica azi, de ziua lui, melodia Ghita a Cleopatrei.
Gema, sunt si eu alaturi de tine si ii doresc multa sanatate taticului tau dupa operatia de maine!
Noi acum mergem afara, ca e soare si frumos. Va dorim o zi minunata!
Poze
Yaia spune:
Asa, Carpatino, spune-i, mama, spune-i! Si mai spune-i si sa mai lase alte activitati gen gatit si curatenie! Sa nu se mai streseze atat, sa se odihneasca cat de mult poate ca sa se bucure de puiul ei! Ce, daca nu e super curat se supara cineva? Si daca e super curat ii face cineva statuie? Dar daca puiul ei e calm si se simte iubit, ii da in schimb bucurii necunoscute!
Andreea, condoleante pentru bunica! Si odihna placuta seara!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
gema spune:
Am pus pozele pe flickr.com..........dar cum fac se le atasez la un mesaj sa le vedeti si voi??????? sunt de groaza, da stiuuu