Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 19
Raspunsuri - Pagina 18
elyanne spune:
de-asta am si scris la poza... "mama mea" si nu "bunica" (sau mamaia cum ii place sotului sa o "alinte" ) ... dupa ce i-am facut 3 nepoti, ea tot n use crede bunica
Nici n-are fata de bunica... asa ca o iert...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
de-asta am si scris la poza... "mama mea" si nu "bunica" (sau mamaia cum ii place sotului sa o "alinte" ) ... dupa ce i-am facut 3 nepoti, ea tot n use crede bunica
Nici n-are fata de bunica... asa ca o iert...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Eliana, iti doresc sa te maturizezi (nu zic sa imbatranesti, ca nici la ea nu pot sa zic asa ceva) cel putin la fel de frumos fizic si sa fii si tu mereu tanara in suflet
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
waltraud spune:
Buna fetelor, Ma bucur ca in sfirsit am reusit sa pun ozele alea. eu tot incercam cu album si erau prea mari, egal cit am incercat sa le comprim pozele tot nu imi iesea cum vroiam eu. Ok Acuma stiu cum merge. Va multumesc pt felicitari. Pa pa
mamaana spune:
quote:
Originally posted by waltraud
am trimis?
http://s165.photobucket.com/albums/u70/floareaiclozan/
ei ei ei ce copii mari si frumosi ai
elyanne spune:
Laura saru'manaaaaa... draguta, ca deobicei
Da' pot sa nu ma mai maturizez (la minte macar)?
Despre sfat... chiar nu pot sa ma fac nesimtita
Am si eu defectele mele... si tare le urasc... sunt atat de fraiera (ca s-o zic frumos...)
Fraiera, sucita, zapacita... asa's pestisorii... si cum nu era deajuns unul in familie, am mai facut inca doi... Poate baietii sunt altfel...
pussi spune:
fetelor , ma pregatesc de diversificare si-mi trebuie scaunele... si ce sa cumpar... Imi place scaunul asta http://www.inglesina.ro/zuma.htm , dar imi surade si leaganul http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/leagan-electronic-vise-frumoase-smart-swings-p-402.html daca l-as putea folosi si pt.masa. As vrea o parere...
mersi frumos
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
elyanne spune:
Pussi eu zic scaunul.
Daca se poate pune si la masa mare mai tarziu si mai bine. O sa-l folositi mult si bine... Elena sta si acum i nscaunul de masa, la masa mare, cu noi. In felul asta masa ii ajunge la niveul care trebuie. Apoi, vor putea sa se joace, deseneze acolo mai tarziu.
Eu am scaunul de 3 ani si inca e util.
Alt model, dar tot scaun de masa de genul asta.
baietilor le-am luat unele care se prind de masa, din lipsa de spatiu... nu mai aveam loc pt inca un scaun ca al Elenei...
Nu par la fel de rezistente, nu au centuri de prindere in 5 puncte, asa ca pe andrei l-am gasit pe masa, incercand sa se dea jos singur
Cred ca te-ai chinui f. tare sa le dai sa manance in leagane... pt. ca vad ca sunt f. joase... si se leagana
waltraud spune:
mamaana..... da aici ce mai zici???
ca eram tare mici ci amariti in urma cu vreo 6 ani si citeva ,luni.
d-zeu este mare si bun si ne-a ajutat. Cea mai tare poza a noastra este acolo unde maninca (piep), ce sa faci daca nu am avut 3 sini? I-am alaptat insa totusi pina la 13 luni.
hai va pup pe toate
Pa.
http://s165.photobucket.com/albums/u70/floareaiclozan/
Laura25 spune:
Talent, munca, dariure Vizionare placuta!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene