Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 19

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eliana mersi frumos
am hoatarat: luam scaunelele
Dar tot va cer sfaturi... imi trebuie trotusi o alternaviva de joaca, in care una din Tuste sa stea singura. Adica in timp ce o schimb pe una, ii fac baita, dau papa ... cealalta sa aiba ocupatie... stiti la ce ma refer! astept sugestiiiiiiiiii. Acum am caruselele de la patuturi si un centru de activitate, asa ca e rezolvata problema, dar inca nu stiu pt. ce perioada. Mi-as dori ceva pt. amandoua in bucatarie.. sa fie ocupate si in siguranta, ca sa pot si eu face ceva papa ... mai ales ca va trebui sa le pregatesc si lor mancarica. Ma bate gandul sa i-au un tarc, desi nu sunt deloc de acord cu el.
laura super activitate

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Trebuie sa va arat, fetelor, ce fatza are Tea , ce freza are Tea , ce sculpturi rupestre creaza Rares , ce pupacios e Rares aici si aici si ce mari s-au facut ei aici si aici !!!
Andrei e in toiul "primei iubiri" - o colega de gradinita. I-a pictat planse cu inimioare, martisorul a fost tot o inimioara, imi povesteste tot , spune tot ce gandeste. Ma bucur ca e deschis. Ii place de fetita, insa totusi m-a intrebat intr-o zi " Mami, dar daca mie imi place de Cristina Masalski, de ce nu imi tremura inima?" Ca a auzit el ca atunci cand esti indragostit, iti tremura inima.....In rest, e ocupat cu tenisul si cursul de pictura. L-am inscris si la karate. La camin e ffff constiincios si ii place.

Bine ati venit Dana si Alina, sa va aduca numai bucurii copilasii vostri si sa fie sanatosi! Dana orice efort se merita pentru a avea copii-asa cum spunea pussi! Ma bucur foarte tare cand aud de cate un vis implinit!
Eliana cunosc, cunosc....eu sunt taur, insa si eu sunt "fraiera"....si ...asa sunt eu, nu pot sa ma schimb.... Ai grija de tine!
Va pup pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns waltraud spune:

m`neata fetelor!
Pusii pentru copii este foarte bun tarcul acela de care spui tu.
Eu am avut (pina pe la 2 ani cred ca) si a fost foarte bun ca le-am pus acolo covorasul ala de la tarc in sufragerie si apoi am montat tarcul in mijlocul sufragerieie.A fost insa cam de 8-9 m patrati deci destul de mare si au avut loc sa se joace acolo si pe margine aveam puse pernite sa nu se loveasca.Se jucau frumos toti trei acolo, de multe ori cind ii lasam singuri 2 -3 minute pina mergeam la Baie, cu usa deschis, dar nui puteam lua pe toti trei dupa mine(iar sotul era la lucru),le lasam inauntru doar jucarii moi cu care nu puteau sa-si dea in cap. Caci faceau protest imediat dupa ce vedeau ca nu sint acolo. Vorbeam tot timpul cu ei din bucatarie s-au baie etc, ca sa ma auda si sa stie ca sint in preajma. Asa a fost la noi si tare de folos mi-a fost.Ia-r la Romania cind mergeam cu ei, aveam sufrageria din doua parti una mai jos si una mai sus (se vede intr-una din poze), si partea de sus am baricadat-o tot asa din tr-un capat in latul cu gardulet din ala de la alt tarc, si numai partea de jos era de acces la ei. Prizele le-am astupat cu sigurante de prize (sint mai nou si in Romania acuma), de altfel si acuma sint sigurantele inca inauntru desii acuma sint mari.
Deci eu zic ca tarcul este super, eventual daca nu ai loc pt unul mare si unul mai micut dar daca ai loc ia-ti unul mare asa cit un covor sa zicem si sa stii ca iti ajuta foarte mult.Normal ca o sa mai miriiie din cind in cind, dar gindeste ca decit sa-si faca ceva rau pina cind tu gatesti s-au stiu eu ce altceva, mai bine acoo ca sint in siguranta.Eu stam cu ei des in tarc si ma jucam cu ei acolo ore in sir. stai ca poate gasec poza diseara si ti.o arat sa vezi ce fain era. Citeodata adormeau acolo. Ti.am zis era ca si un pat facut. hai ca caut poza si o pun deseara. pa

http://s165.photobucket.com/albums/u70/floareaiclozan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pussi tarcul cred ca e cea mai buna varianta, daca ai cat de cat loc pt. el.
Dar sa fie unul mai maricle, patrat... Eu aveam tarc de la elena si a fost unul micut, pt. doi nu prea e loc in el... dar cand aveam nevoie sa-i las intr-un loc sigur, era bun si ala.
Pui in el jucarele care nu's periculoase pt. ei, si au ocupatie o vreme.

ainia mi-a placut tare mult poza unde's pupaciosi

Laura, manra mai si gusta din operele de arta?
Au rabdare... bravo lor!

waltraud wow... bravo... ai alaptat 3 pitici atata timp... sunt destule mamici care n-alapteaza atat unul singur...

Noi tusim, tusim si iar tusim... sper sa nu continuam ca ultima data... ca ma impusc...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aib_alina spune:

spuneti-mi si mie cum se pot pune poze .... sa ne cunoaste-ti si pe noi.
oricum toate sunteti fantastice! aveam impresia ca mie mi-a fost f. greu, si-mi venea sa ma vait mereu ...
dar de fiecare data cand citesc imi dau seama ca se poate si mai rau...
si ce e cel mai important e ca nu v-ati pierdut umorul si buna dispozitie si zambetul si... de fiecare data imi incarc si eu bateriile cu ajutorul vostru
va pup si mai vorbim

Alina si gemanusii Ilinca si Andrei (01.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aib_alina spune:

PUSSI,
sa sti ca si eu am tarcuri la ai mei, cate unul pt. fiecare; cat au fost micuti au stat in ele cum ziceau si fetele, iar acum dorm in ele pentru ca sunt mai in siguranta decat in patut (acum au patut normal - de o persoana - si e cam inalt, plus ca se dadeau incontinuu jos din el), iar asta vara, cand am fost cu ei la mare, le-am luat cu mine si au dormit in ele. Eu le-am folosit f. mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by waltraud

mamaana..... da aici ce mai zici???
ca eram tare mici ci amariti in urma cu vreo 6 ani si citeva ,luni.
d-zeu este mare si bun si ne-a ajutat. Cea mai tare poza a noastra este acolo unde maninca (piep), ce sa faci daca nu am avut 3 sini? I-am alaptat insa totusi pina la 13 luni.
hai va pup pe toate
Pa.

http://s165.photobucket.com/albums/u70/floareaiclozan/

oau!!! 13 luni !! felicitari !!
si eu ma gandeam cum o sa reusesc sa le alaptez inainte sa nasc, dar totul a venit foarte natural

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura25

Talent, munca, dariure Vizionare placuta!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am fost azi si la endocrinolog.
Si dr. endo. a zis ca trebe scos... asa ca inpac pe toata lumea... aproximativ... Ca dr. de familei o tine pe a lui sa merg la fundeni la chirurg-oncolog, sa ma opereze...
Dar nu am nici un chef... din mai multe motive:
- am incredere in medicul ginecolog si daca a spus sa o pot face si acolo, mai bine ma taie el.
- n-am nici un chef sa ma fung din spital, de la Fundeni, dupa ce as putea vedea acolo... ca sunt atat de usor de impresionat... As fi fugit din maternitate din cauza unei mamici "depresate" ... de dadusem si eu in depresie... Dar sa vad atatia bolnavi de cancer... No way..

Chiar stateam azi pe hol si asteptam... si asteptam, ca a durat fo 2 ore asteptarea... si vb. la tel. cu sotul si ma intrebam, da' io de ce naiba pierd vremea pe aici? Ca oricum ma duc sa-l scot indiferent de ce spunde doctora...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

v-am zis ca le-am gasit day care? e vecina cu mine, nici nu ne trebuie caruciorul sa le ducem pana acolo :) o sa inceapa pe 26 mai cand pleaca socrii
pana atunci mai avem, dar tre sa le schimb programul incet incet
iar vine ninsoarea - alti 20cm - deja s-au depasit maximele istorice...

Mergi la inceput