Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 19

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Laura iar ai inimerit-o...
Promit ca n-o sa mai fiu asa de suparata, nervoasa etc. etc.
Si tu sa nu ma mai faci sa jelesc... asa, de dimineata

Despre taiat... e un nodul... si e mareeeee... comparativ cu ce sani mi-au mai ramas Este chiar la san... n ue in alte parti, sa fie din alte motive, deodorant sau alte minuni...
Raman cu aceiasi parere, ca trebe scos...
Deosebirile intre dr. ginecolog si cel de familie...
1. unu e dr. ginecolog si mai are legaura cu astea... pe cand dr. de familie (care e pediatru) nu prea.
2. dr. ginecolog m-a consulta, mi-a facut eco, pe cand cel de familie doar s-a uitat la ochii mei

Inclin sa cred ca are dreptate cel care m-a consultat....
Daaaaar... cum nu vreau sa supar nici pediatrul (ca asa-i cand il cunosti nu doar ca si dr. copiilor) am zis sa mai merg si unde a zis el... Nu prea imi convine, dar in felul asta impac pe toata lumea (si pe mama care normal ca zice ca pediatrul, ca doar ea m-a trimis la el... si care isi dadea cu parerea ca si ea a avut si au disparut... dar cand la- simtit a spus ca nu's ca ce avea ea...)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alhassanvicky spune:

LAURA, draguta ca de obicei sa oferi umarul tau celor care au nevoie sa se planga de cate ceva. Ai dreptate, e mare nebunie pe aici. Noaptea sunt singura cu fetele. Ziua ma mai ajuta cumnata care este si ea in ultima luna de sarcina. Dar asta e..nu ma mai plang. Crestem noi..
Tati ne-a vazut numai in poze si pe internet. il asteptam si pe el curand.
Azi am fost cu fetele la vaccin si bilant. suntem foarte grase, in continuare. Rania a mai pus 1.600 kg (are acum 6.250 kg), iar Sara a mai pus 1.250 kg (are 5.150 Kg).ni s-a dat trimitere catre un ortoped, deoarece doctora noastra spune ca i se pare ca ar avea nu stiu ce diferente intre picioruse. nu am inteles prea bine (nici nu da explicatii doctora asta) ,dar mi-a spus sa stau linistita ca nu e problema mare. recunosc ca numai linistita nu stau eu pana ajung la ortoped. in rets totul e ok. sper sa nu reactioneze urat la vacccin.

va pupic pe toate

Vicky mami de Elissa (2 mai 2006) si gemenele RANIA si SARA (30 decembrie 2007)
http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
http://s183.photobucket.com/albums/x51/vickyalh/gemenele/
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dana_vedinas

Buna dimineata la toate mamicile si viitoare mamici de gemeni& tripleti! sunt o mamica fericita cu doua fetite de 2 ani si 2 luni Diana Cristina si Denisa Alexandra. Vreau sa intru si eu in comunitatea voastra, ma primiti?
daca vreti sa ne cunoasteti:

http://s265.photobucket.com/albums/ii212/dana_vedinas/filmari/
http://www.dropshots.com/dana_vedinas#

bine ai venit Dana! hai sa ne povestesti mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

am fost si noi la vaccinul de 15 luni ieri; le-a schimbat vaccinurile asa ca au facut mmr in loc de pneumo-nu-stiu-ce si varicela, care oricum era in schema; mmr ar fi trebuit facut la 18 luni, dar mi-a zis ca are stocul din care le-a facut la 1 an pe terminate, iar pana data viitoare sigur primeste de la alta firma, asa ca ea vrea sa le faca din acelasi stoc
Isabelle are 9.4kg iar Stephanie a reusit performanta de a ajunge la 10kg URA!!!
sunt moarta de oboseala, nu stiu cum am sa reusesc sa stau treaza pana deseara (e abia 12 aici...si ninge...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns waltraud spune:

Buna seara fetelor! sper ca am reusit sa pun pozele asa dupa cum mi-ati scris mai sus( va multumesc mult pt indrumare).
Deci sper sa va placa. Va pup! pa pa.
http://s165.photobucket.com/albums/u70/floareaiclozan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dana si alina bun venit!
laura imi plac noile voastre preocupari... pregatiri pt. 8 martie.
eliana eu zic sa faci cum simti tu ca e mai bine pt. tine.
vichy ce mari si grasute sunteti Si noi o sa mergem la cae ecografie de sold.
mamaana felicitari pt cele 10 kg.

Despre noi... suntem bine, am doua tuste de 5kg. bucata la 3luni jumate.
Nu le-am lasat sa doarma singure deoarece Ana a inceput sa fie agitata noaptea, nu se trezeste, dar plange cateva secunde... am tot dat vina, ba ca-i prea satula, ba ca-i prea obosita, ba nemancata, ba odihnita( am ajuns sa notez si cat sta treaza in cursul zilei)... dar concluzia este ca vinovati sunt dintisorii: laptele nu-l vrea cald si face uneori scandal la masa, cred ca gingia inflamata prin frecare devine dureroasa, pumnutul e rosu de supt si balele sunt pana la calcaie....Sper sa se linisteasca.
Cred ca v-am zis ca de 2 sapt. suntem cam singurele...tati ajunge pe ultima masa si uneori pt. baita, surpriza care mi-au facut-o e ca nu mai vor sa pape decat de la mine... cu tati mai merge cum mai merge, dar in rest .. nu vor! Pe Ana o inteleg ca o doare, dar Elena...
Alta problema: se dezvolat total diferit:Elena gangureste tot timpul, sta in fundulet si in picioare daca se tine cu manutele de mine, dar capusorul nu si-l tine daca o pun pe burtica... in oricare alta pozitie si-l tine, intinde manutele dupa jucarele daca le tin in apropierea ei cam 30 de secunde. Ana in schimb, nu gangureste decat foarte rar, caputul si-l tine bine si pe burtica... restul de face si ea. Pe 19 am programare la neuropediatru si o sa-i zic si lui.
Cred ca v-am facut acpul calendar
pupici

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_vedinas spune:

Multumesc de primire mamaana.
Am descoperit forumul numai de 2 zile si inca nu am avut timp sa citesc decat foarte putin sa va pot cunoaste mai bine, am vazut si ceva poze cu copii frumosi, spre incet sa reusesc sa va cunosc pe toate, numai marea mea problema este timpul liber care e aproape inexistent si o problema mai mica e ca nu prea stiu sa exprim in scris tot ce simnt, chiar mai inainte am terminat de citit povestea lui Vichy si tot ce pot spune e ca in viata sunt fel si fel de probleme si necazuri dar cand ajungi sa iti tii copii in brate si sa ii vezi cum cresc uiti de toate greutatile.
Despre mine ar fii multe de spus dar cum timpul ma preseaza am sa va spun pe scurt. Sunt o mamica "tanara" de aproape 38 de ani care si-a vazut visul implinit de a avea copii dupa 11 ani jumate de la prima incercare, dupa multe perpetii si probleme.Cum dorinta mea era de cand m-am casatorit sa am cel putin doi copii, cand am fost la al doilea FIV m-am rugat celui de sus sa imi implineasca dorinta fiind si ultima incercare. Ruga mea a fost ascultata si pe 12 decembrie 2005 au aparut pe lume doua printese care sunt tot ce am mai scump pe aceasta lume. Am nascut prin cezariana care nu a fost la cerere ci hotarata de medicul meu, o operatie care mi-a dat pe urma de lucru mai mult de un an cu toate ca era a treia taietura dupa doua operatii de sarcini extrauterine, se pare ca organismul meu care nu mai este acelasi din tinerete nu a vrut sa accepte firele cu care am fost cusuta. Fetele au venit pe lume la 39 de sapt. si 3 zile, Diana- 2900g si 54 cm si Denisa 2500g si 50 cm, perfect sanatoase. Au fost destul de rele in primele luni, nu le-am alaptat nici macar o data, din cauza operatiei infectate am luat antibiotc timp de vreo 4 luni si tot atatea luni am fost chinuita zilnic cu curatatul si pansatul operatiei care nu s-a inchis decat pe la 9 luni de la nastere si la exact 1 an de la nastere sau infectat restul de fire ramase, drept urmare din nou taietura, curatat, pansat si antibiotic. Dar cum spuneam ca uiti toate greutatile de pe lume cand iti vezi comorile cum cresc si cate fac. Deja nu mai stiu ce sa va spun si ma preseaza si timpul. Pupici si multa sanatate la toata lumea!

pun aici inca o data poze si filmari cu fetele sa le vedeti cat sunt de nazdravane
http://www.dropshots.com/dana_vedinas#
http://s265.photobucket.com/albums/ii212/dana_vedinas/filmari/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am venit la raport...
Am fost ieri cu piticii la pediatru, la revizia de 1 an.
- sunt bolnaviori toti trei, asa ca au scapat de vaccin
- au scazut 200g fiecare, in 2 luni, dar au crescut in lungime vreo 6 cm. Cat de bolnavi au tot fost in ultima vreme, nici nu am vreo pretentie... Acum au 7200g/7600g si 74 cm. Andrei e cel mai mic ... la kilograme...
- m-a verificat si pediatrul (el e dr. meu de familie) si a zis si el ca nu e un nodul din cauza vre unei dreglari hormonale, cum zicea la inceput, fara sa ma consulte, nimic... Deci alta sansa sa scap de el n-am, decat sa-l scot.

Hai ca in zapaceala din ultima vreme... din jurul meu... am si uitat daca le-am zis bun venit noilor mamici: aib_alina si dana_vedinas! Promit ca va trec imediat in lista...
Si daca mai sunt si alte mamic, va rog sa-mi ziceti sa va trec... sunt tare zapacita in ultima vreme....

waltraud acum ma pun pe vizionat pozele...
Wow... ce copii mari ai... si frumosi

Pussi

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Vicky te admir pt ce reusesti sa faci singura si sincer, ma mir ca nu te plangi mai mult. Esti o femeie puternica si cu siguranta o mama minunata! Sper sa auzim numai vesti bune de la tine

Eliana ca tot m-am specializat in dat sfaturi fara sa fiu intrebata, am de zis si pt tine ceva . Recomandare: fa-te mai nesimtita! Incearca sa te preocupe mai mult persoana ta, sanatatea ta, si vezi ce e bine pt tine si copii, sotul tau. Restul ... "caini latra, caravana trece!". Nu te mai crampona asa tare de sentimentele celorlalti si nu le mai pune in fata sentimentelor si intereselor tale.
si off-topic (daca poate fi ceva aici off-topic), cand m-am uitat pe pozele de la aniversarea copiilor, eram acasa si a aruncat si sotul meu un ochi peste ele. Cand a ajuns la poza cu mama ta a facut niste ochi mari si a zis "sigur e bunica, nu e mama?!?" cand i-am confirmat ca da, a zis "uau, ce bunica!".

waltraud nu gasesc acum iconita care trebuie, dar imi scot palaria in fata ta! Tot respectul pt ca ai facut si ai crecut asa niste copii frumosi, si toti deodata

pussi pupam tzustele Sper sa le iasa dintzucii fara scandal mult, sa le lase sa se odihneasca.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mamaana va dorim sa nu faceti reactii urate la vaccin Au crescut bine fetele, nu le critica . Bianca mea la 2 ani si apropae 9 luni are 11,4kg. Si mie nu mi se pare slaba deloc! E drept ca are si numai vreo 85cm.
Si la noi a nins ieri toata ziua. Dar cu fulgi mari si aposi, era caldutz si s-au topit imedit, nu s-a asezat deloc.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput