Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanici spune:
Aliona, mai era ceva cu farfuriuta cu sare si una cu zahar. De alege pe aia cu sare ii gospodina/bucatareasa mare, de-o alege p-aia cu zahar o avea lipici toata viata
Varilix, daca e cel pt varicela, il am si io in gand sa il fac lu rares, am vb cu pediatra, mi-a zis ca dupa vaccinul de un an sa mai stau vo luna doua si apoi asta.
ROR si Hepatita B sunt obligatorii la noi, le-am vazut trecute in carnetelul de vaccinuri. Ror zice ca se face intre 12-15 luni.
Loradin, normal ca imi lipseste stresul . Te mai vad seara online da' mi-e ca esti prea ocupata sau cu Ana si mi-a fost nu stiu cum sa te "rup" de langa ea.
Mada si Mark is acasa, is stabili, si inca bolnavi. Mark era vanat de la atatea gauri in vene. Mada face trat pt viroza. Deci sa speram ca is pe drumul cel bun.
Daaaaaaaa, frumosi copii in albumul de 10 & 11 luni!!!!! si unii pletooooosi
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
absoluta spune:
Hello,
Nu, nu mi-am strans jucaria si am plecat nici nu am plecat ca m-am simtit invinsa (martuta parca zicea asa ceva), am lipsit ca nu m-a mai atras nimic sa intru aici, am lipsit ca am fost foarte ocupata... insa acum... cand am ceva timp liber am simtit ca trebuie sa scriu ceva....nu o fac pentru orgoliul meu, nu o fac sa arat eu nu stiu ce...ma simt datoare fata de fetita mea.....pentru ea am fost aici si tot pentru ea scriu acest ultim mesaj. Nu stiu daca trebuie sa-mi para rau ca este ultimul mesaj, nu are de ce sa-mi para rau daca stau si fac o analiza la tot ce am vazut aici. Am vazut rautate, am vazut mizerie, am vazut lipsa de cultura, am vazut ca nu se stie a scrie bine romaneste.... pe multe le-as trimite din nou la scoala primara, pe unele le-as trimite sa faca curatenie in casa, pe altele le-as da sa citeasca o carte insa pe altele le-as ruga sa ma sune la orice ora si sa ma cheme sa bem o cafea impreuna.
As vrea sa o intreb pe loradin de ce ii este mila de mine?!
"Absoluto draga mea,
Mila mi-e de DUMNEATA."
Crede-ma ca nu ai de ce sa simti acest sentiment fata de mine. Am tot ce imi doresc, am o familie minunata, din punct de vedere material o duc foarte bine, sanatoasa sunt, nu stau in statie la autobuz, nu am frica concedierii de la locul de munca, crede-ma nu are de ce sa-ti fie mila de mine.
"Draga mea...papusa...(si aici ma refer la iubita noastra Absoluta) decat sa intri si sa-ti bati joc mai bine scuteste-ne."
Arata-mi unde si cu ce mi-am batut joc de cineva.
"M-am uitat pe profilul tau si mi-am spus doar atat" vai de angajatzii tai" "
Ce profil ai vazut tu de ai putut sa tragi o astfel de concluzie?!
Cand ai timp liber daca vrei sa vezi o firma cu oameni adevarati din toate punctele de vedere (profesional, respectabili, cinstiti si cu simtul umorului) te invit sa ne faci o vizita.
Marta poate sa confirme cele spuse de mine. Daca o prietena (o adevarata doamna) a renuntat la serviciu ei pentru a lucra pentru mine permite-mi sa-ti spun ca ai spus cea mai mare prostie. As vrea sa-ti vad privirea cand ai vedea oamenii care lucreaza pentru mine.
Pe Diana_jors as intreba-o daca viata ei se rezuma la sex, nu aduni frustrai daca iti lipseste.....iti spun sigur, mie mi-a lipsit cateva luni pe perioada sarcinii si nici vorba de frustrare.
"Absoluta, eu iti recomand tie sa te apuci de altceva ... ... mi se pare ca ai adunat ceva frustrari... "
madybulancea tu ai fost haioasa rau (am leac pentru tine, vezi mai sus):
Absoluta chiar te rog sa plecii...esti exagerat de frustrata si nu ne ajuti cu nimic...asa ca PA PA
Krissy ....tu ai scris ca sa fie scris....da in mame, in tati, in bunici...in ce vrei tu....insa nu mai spune niciodata "vai de copilasii cu asa mame nervozate". Vreau un mesaj de al meu "nervos", vreau sa stiu tu ce fel de femeie esti luandu-te de fetita mea. Iti doresc sa reusesti sa oferi copilului tau ce ii ofer eu fetitei mele.
Nu ma cunosti personal, nu stii ce fel de om sunt....insa sper sa te ierte ...
Acum veniti toate si spuneti ca eu am fost cea rea. Nu , nu am fost rea...am fost ironica. Veti spune: de ce? Pentru ca intr-una din zile mi-ati dat invitatie pe messenger la conferinta si vorbeati vrute si nevrute la adresa cuiva( lipsea de acolo), v-am intrebat de ce faceti asta in lipsa ei si v-am zis ca nu e corect ce faceti (in conferinta erau cela care au semnalizat). Ati pandit-o pana ati gasit sa va luati de ea cu ceva si ati sarit pe ea. Nimeni de aici daca am avut idei, pareri, sugestii nu v-au obligat sa le urmati,fiecare am luat doar ce am considerat noi ca e bine pentru copilul nostru. V-ati luat de Marta aiurea , ati ajuns pana la limita extrema a ridicolului, ca doarme cu copilul in pat. Va anunt la scena deschisa ca eu noapte trecuta am dormit cu copilul pe mine la pieptul meu(era bolnavioara) ci nu in pat. A dormit pe mine. Hai comentati. Tot dintr-o claca s-a nascut si anonima aia.....
Daca revedeti capitolul 66 o sa vedeti ca am scris atunci cand mi-am dat seama ca discutia a capatat alt sens am scris :Sa trecem la lucruri importante....de fapt pentru astfel de lucruri ne aflam aici....
Fontanela in ce stadiu este la bb vostri?!
Nu-i mai dau san de aproape 2 saptamani, lapte mai curge ce si ce....vreau sa va intreb cand ar trebui sa-mi vina ciclu`?
La naiba.....cate subiecte si intrebari am avut acum o ora cand am intrat aici....le-am uitat complet...m-am ocupat de altceva :)))
Este trist, dar multi dintre noi ne amanam fericirea la infinit. Si nu din cauza ca in mod constient ne-am planifica altfel, ci fiindca continuam sa ne autoconvingem ca odata, candva, voi fi fericit.Intre timp insa, viata merge inainte.Adevarul este ca nu e timp mai bun pentru a fi fericit decat momentul prezent.Uitam ca viata nu este atat de rea cum o facem noi sa para. de asemenea uitam ca atunci cand exageram lucrurile autorii acestei disproportii suntem chiar noi.
Intotdeauna vor exista oameni care vor fi in dezacord cu noi, oameni care actioneaza diferit si lucruri care nu merg. Daca luptam impotriva acestui principiu de viata, ne vom petrece cea mai pare parte a ei in batalii..
"Uite ce iti propun.Daca nu iti este bine printre noi cauta-ti alta companie.Eu una nu-ti voi duce dorul.Nu pot vorbi in numele tuturor insa pe mine m-ai face tare fericita."
:) si ca sa nu mai zici ca sunt rea uite te fac tare fericita Loradin, tocmai am scris ultimul meu mesaj.
Va doresc tot ce e mai bun pe lumea asta pentru voi si pentru toti cei dragi voua
P.s. Imi cer scuze pentru greseli si daca nu am fost coerenta, nu mai pot sta sa recitesc ce am scris
rianna_stef spune:
Mai fetelor....zic sa intru si eu sa va multumesc pentru urari si sa va mai zic vreo doua vorbe desprenoi...cand colo,n-as belea...ce-ati patit fetelor?de la ce v-ati luat?recunosc ca n-am citit din urma,efectiv n-am avut timp,si am lipsit aproape o luna ,nici nu mai stiu la ce capitol am ramas;daca are cineva bunavointa sa-mi spuna si mie ce s-a intamplat ,va multumesc,daca nu ...eu nu vreau sa ma bag,insa trebuie sa fi fost ceva foarte serios de s-a suparat absoluta asa de tare;mie sincer imi pare rau,si sa stii absoluta ca daca altele se pot lipsi de prezenta ta pe forum,mie una,imi face placere sa-ti citesc parerile,ca la toate celelalte de altfel;si nu mi se pare firesc,sa ne certam;suntem aici sa ne ajutam una pe alta,sa ne ascultam si sa ne intelegem cu bune si cu rele;nu stiu si nu ma intereseaza cine a gresit ,nu tin partea nimanui pentru ca nu stiu despre ce e vorba,dar eu v-as ruga sa va ganditi de m,ai multe ori inainte sa faceti anumite afirmatii si sa va ganditi ca suntem totusi o familie;
Nu va suparati ca mi-am dat cu parerea...am simtit nevoia s-o fac!
As mai avea o intrebare:s-a intamplat ceva cu sarcina Mihaelei cat am fost eu plecata,ca nu o mai vad alaturi de mine pe lista de la inceputul capitolului?
Rianna_stef (18+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
poze noi
lauramar spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturi si pentru ca a/ti fost alaturi de noi.Am fost astazi la medic Arianna are viroza respiratorie,ne-a spus sa continuam cu nurofen si alternativ novocalmin si paracetamol supozitoare plus vitamina C.Astazi a urcat si a coborat febra dar nu a mai ajuns la 39,acum sa vedem sper sa se faca bine si sa nu trecem pe antibiotic.
roxanici spune:
quote:
Originally posted by rianna_stef
s-a intamplat ceva cu sarcina Mihaelei cat am fost eu plecata,ca nu o mai vad alaturi de mine pe lista de la inceputul capitolului?[/b]
poze noi
Mihaelaaa din pacate a pierdut bebelul, :(, sa fie vreo luna de-atunci.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elyanne spune:
ce mesaj frumos... mai rar mi-a fost dat sa vad...
Absoluta, chiar daca zici ca e ultimul tau mesaj poate ca mai citesti ce scriem... ia si lectureaza: http://forum.desprecopii.com/forum/rules.asp
lauramar bine ca ati ajuns la doctor... mai bine s-o luati din timp. Multa sanatate.
rianna_stef din pacate Mihala a pierdut sarcina.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
rianna_stef spune:
Mihaelaa sincer imi pare rau;mi-ar fi placut sa fim impreuna pana la capat;nu te mai itreb ce s-a intamplat ca probabil e prea dureros pentru tine;n-am cuvinte..
poze noi
diana_jors spune:
Salut.
Bravo Absoluta! Cand in sfarsit se linistisera apele trebuia sa le agiti tu nu stiu de ce am impresia ca nu e prima data
Imi place ca o dai inainte cu simtul umorului, dar e surprinzator cum l-ai pierdut cand ai fost tu cea pusa la mijloc Probabil simtul tau al umorului se manifesta selectiv Si na, ca ti-ai taiat singura dreptul la replica
Revenind la treburi serioase:
Fontanela: Alex inca o are marisoara (vreo 2,5/2), sigur nu se inchide pana la 1 an si jumatate, si ii dau 3 picaturi de Vigantol/zi. Si la cealalta intrebare: mie mi-a venit cam la o luna dupa ce n-am mai alaptat.
Buuun. Acuma, despre agitatia Redoute: am mai spus de cateva ori: la soldurile de vara, mie un colet mi-a ajuns dupa 2 luni! Cand le-am dat mesaj sa ii intreb de sanatatea coletului meu, mi-au spus sa am rabdare 6 saptamani si abia apoi sa le scriu. Mai am si eu o comanda pusa pe data de 17, banii mi i-au luat in 23, deci... rabdare Da, dupa vreo 10 zile dupa ce v-au luat banii puteti sa mergeti la posta sa intrebati, daca sunt doamnele dragute...
Petrecere de 1 an: noi mai avem mult, inca nu ne-am gandit
Multa sanatate bolnaviorilor
Si Felicitari celor care au mai facut progrese
(aici tin sa il mentionez in mod special pe Rares care sigur stie mult mai multe decat lasa mamica lui sa se creada )
Cam atat deocamdata,
Ama:
Later edit: "V-ati luat de Marta aiurea , ati ajuns pana la limita extrema a ridicolului, ca doarme cu copilul in pat." - din ce tin eu minte era si Martuta prezenta si s-a glumit. BTW, parerea mea personala este ca tu esti "anonima" Daca ma insel... ghinion.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
alionushca spune:
Buna seara fetili
Atitea am vrut sa scriu dar m-am blocat la un mesaj si m-am gindit , pina ce, sa scriu doar un lucru - dorm cu Ilinca in pat de o luna de zile - initial din motiv de spinare - dar am sa continui sa dorm cu ea pina dau caldurile mari afara - nu doarme invelita si nu stie sa doarma pe burtica - adica - poza - capul in jos, miinile sub ea si in genucnhi cu fundul in sus(sper ati inteles poza) - si obosesc sa o intorc toata noaptea de muuuulte ori si mii mila ca doarme tot timpul cu capul infipt in gratiile patului (chiar daca avem chestie de acea moale la gratii). Asta-i exemplu cind practica bate gramatica - dar altfel nu pot.
Fetelor azi am stat pe forum multiosr si am citit un capitol si jumate din ceva ce mi-a parut ffff interesant si din care am invatat unele lucrui care poate le aplicam instinctiv poate nici prin cap nu-mi treceau - poate va intereseaza parinti AP
Azi dansa - in picoruse(fara so tin eu) dind din fund, cu miinile fluturind in sus si cintind - lalalala - am crezut ca ma topesc de tot. Dar sa faca pasi ii este frica - se tine foarte bine copacel - se ridica si in degete in pozitia asta - dar nu face nici un pas - la capitolul asta e fricoasa.
Azi - la fix 11 lunisoare - avem 9300 g - a luat in doua saptamini 500gr, desi cel mai mult maninca 150 gr legume si cereale nu mai mult de 120 gr.
Precis am mai vrut sa scriu ceva si sa mai raspun - imi amintsc si mai scriu.
Puiul mamei la 10 lunite
Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)
loradin spune:
Eu,
v-am citit mesajele si va multumesc mult pentru urari.
La negocieri a fost exact cum mi-am dorit.(multumesc mult Tzuna)
Dupa cum probabil ati citit, am fost provocata sa intru sa dau niste explicatii.Nu o voi face pentru ca am sa-i ascult sfatul Martei.Nu am nimic personal cu "papusa",imi este atat de indiferenta incat nu vreau sa comentez.Deci....in concluzie pe acest subiect care-l consider un nimic....nu mai am nimic de spus.Asa ca sa trecem la lucruri serioase.
Ana mareste numarul pasilor.Tare imi este ca in curand imi va deschide si usa.Imi este asa draga cand o vad cum se concentreaza sa-si mentina echilibrul.Ce ma necajeste mai tare este faptul ca nu vrea sa mai zica"mama".Dar vedem noi....
Pup inca o data fetele si as vrea sa stiti un lucru.Chiar daca lumea ne vede analfabete si ne considera femei de servici ma bucur ca adevarata familie a ramas unita .Cu bune si cu rele am reusit sa mentinem legatura insa ce ma bucura cel mai tare este ca stupul nostru s-a cernut.(si stiti ce am vrut sa spun).
Pupicei la bebei si cum mai am un pic de timp cum mai scriu!