Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by diana_jors

BTW, parerea mea personala este ca tu esti "anonima" Daca ma insel... ghinion.

Votez si io pentru...
Pacat ca nu mai avem mesajul sa comparam stilurile
Hai, care da mai mult?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna seara !
De azi imi intarc puiul.Este oficial, gata!Ma apuca iar plansu' dar nu am ce face.Ranile de la dintii lui mi-au trecut dar amm ramas cu niste bubite care au puroi.Din aceasta cauza ma ustura de mor,dar de ar fi asta singura problema nu l-as intarca.Asta e...nu credeam ca o sa ma doara sufletul atat de tare.Cu un an in urma as fi spus ei iaca na! mare problema, insa acum vad altfel .Ma tot uit pe furis in camera lui unde sotul il indeamna sa suga din biberon si am devenit geloasa pe biberon .
Va pup si revin maine sa spun mai multe.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Fetelor, care dintre voi - care nu au invitatie la cafea, binenteles - vin sa-mi faca un pic de curatenie (ca am avut azi 5 copii in casa, 3 de 9 ani si 2 sub un an si e jale ce-i pe aici)?...si altele, care nu-s chiar de tot analfabete ar putea sa se indure sa vina sa-mi citeasca un pic - ca am primit o scrisoare si nu ma descurc, o tot tin cu susul in jos!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Buna seara !
De azi imi intarc puiul.Este oficial, gata!Ma apuca iar plansu' dar nu am ce face.Ranile de la dintii lui mi-au trecut dar amm ramas cu niste bubite care au puroi.Din aceasta cauza ma ustura de mor,dar de ar fi asta singura problema nu l-as intarca.Asta e...nu credeam ca o sa ma doara sufletul atat de tare.Cu un an in urma as fi spus ei iaca na! mare problema, insa acum vad altfel .Ma tot uit pe furis in camera lui unde sotul il indeamna sa suga din biberon si am devenit geloasa pe biberon .
Va pup si revin maine sa spun mai multe.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Lumi draga nu fi suparata. Georgica e baiat mare de acuma si bucura-te ca ai putut sa il alaptezi pana acum, e o mare realizare. Eu l-am alaptat pana la 5 luni jumate dar si alea trase de par pentru ca tineam cu dintii desi lapte nu mai era.
O sa vezi ca totul va intra pe un alt fagas, normal de altfel ca si ca si cel pe care ati fost pana acum. Ai grija si de tine...

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Fetelor, care dintre voi - care nu au invitatie la cafea, binenteles - vin sa-mi faca un pic de curatenie (ca am avut azi 5 copii in casa, 3 de 9 ani si 2 sub un an si e jale ce-i pe aici)?...si altele, care nu-s chiar de tot analfabete ar putea sa se indure sa vina sa-mi citeasca un pic - ca am primit o scrisoare si nu ma descurc, o tot tin cu susul in jos!!

Poze
slideshow

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Felicitari ana, alexia si care a mai fost mergaret!!

Lumi cind vine ora de masa fugi pina la magazin sau pina la o vecina...sa nu fii de fata..si trece si gelozia si Georgica o sa creasca frumos si cu bibe!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Lumi eu te inteleg perfect. La noi intarcarea a fost pe la 3 luni pentru ca nu aveam lapte si m-am simtit tare rau. Tu poti sa fii mandra ca ai dat copilului san atata timp.

Fetele am si eu o rugaminte am nevoie de un kinetoterapeut urgent pentru Mariuca. Daca puteti sa imi faceti o recomandare ar fi super. Tine in continuare picioarele intoarse inspre interior ca si cum ar avea inca pozitia din uter si trebuie sa incepem cat de curand masaj si gimnastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Poze
slideshow

Eu as veni la curatenie - ca nu ma dau asa alfabetizata - dar e cam departe Muresul....

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
Originally posted by Val_

Lumi eu te inteleg perfect. La noi intarcarea a fost pe la 3 luni pentru ca nu aveam lapte si m-am simtit tare rau. Tu poti sa fii mandra ca ai dat copilului san atata timp.

Fetele am si eu o rugaminte am nevoie de un kinetoterapeut urgent pentru Mariuca. Daca puteti sa imi faceti o recomandare ar fi super. Tine in continuare picioarele intoarse inspre interior ca si cum ar avea inca pozitia din uter si trebuie sa incepem cat de curand masaj si gimnastica.

Poze cu Mariuca

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Val_ o prietena a avut aceatsa problema cu fata ei dar a mers intii la un chirurg ortoped din cite stiu eu. Oricum e vorba de Ploiesti si nu iti sunt de mare ajutor, dar nu stiu daca ai fost au nu cu Mariuca la doctor inante sa cauti kinetoterapeut.

Sanatate multa!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata

care ati mai ramas neinvitate la cafea, va invit eu.

am reusit sa recuperez cele 4 pagini+2 pe care le-ati mai scris cand citeam eu. am vazut ca au reaparut zadi si aliona. am vazut si mesaje absolut-a-berante.
dar ... am vazut si multe poze cu puiuti draguti si pe raresu mergaretu.

Lumi hai!! fi barbata!!!

Amma

Val nu stiu inca ce sa-ti spun. aceeasi pb a avut-o si matei cand era bebelus, insa nu a fost nevoie sa mergem la masaj. lui ii puneam cizmulite de gips pana la 2 luni si jumatate. o sa ma interesez.

acuma:
sherbiiii ce mai faci?

pup toate fetele!

P.S. fetele din bucuresti sa nu ma uitati cu hainutele, daca aveti. saptamana viitoare ma duc la adapostul social.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 10
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput