*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici,

care este temperatura normala a nou-nascutului??? eu i-am luat temperatura lui bitzi - rectal - si termometrul arata 37,6 .. e bine?? pls

multumesc

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Am intrat repejor sa va anunt ca am primit mesaj de la Laurici, dar se pare ca Alina a vazut mai repede si v-a anuntat.

Lauraaaa - felicitari iubito si tie si micutei Eleni Rusoss pentru venirea pe lume! Moamaaa ce bine suna numele ei! SuperB! Sa fie sanatoasa, norocoasa, voioasa si sa va aduca numai bucurii! Iar tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic!

Matgravidut - Felicitari si tie pentru minunata Andreea Bianca - e frumoasa foc- asa mama asa fata!
Sa fie sanatoasa si norocoasa macar la fel cat e de frumoasa! Si tie refacere rapida, laptic mult si ptere sa o cresti cum se cuvine!

CameliaH - felicitari pentru bb Matei si tie - bun venit pe lume clopotel iubit! Sa fii sanatos, curajos, norocos si sa o iubesti pe mami tare, tare!
Raluk - nastere usoara si bebe sanatos!

Citesc si revin cand apuc!
Pupikk!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

buna dimineata,zuzici

Incepem si noi galeria pt RALUK:

FELICITARI LAURA PT IUBITA ELENI,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea!!!

Miri,am vazut pozele si vreau sa-ti spun ca ai niste baieti superbi,m-a emotionat mult mes tau si ai toata admiratia si respectul meu. tie si baietilor tai.

Matzgravidut,dar ce poze misto aiiii!!Felicitari si tie si sa fiti sanatosi cu totii!

eu sunt bine,nu prea am dormit azi-noapte din cauza unor contractii si a emotiilor la gandul ca maine-poimaine imi tin si eu iubita in brate,dar recuperez eu.
Va doresc o zi linistita si va pup indesat!!!!!
fara exceptii

Nicole38+ si ALESSIA LUCIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

si mai vroiam sa intreb de Tinna si Isidora, ca stiu ca stateau cu burtica pietroi si emotii! fetele, dati un semn, sa nu ne ingrijoram!

la fel si pentru Gabritza, sunt in rolul de zuza-pereche si astept semne de viata cat mai dese, altfel ma pun pe telefon!

pupici

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)

www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Lauraaaaaaaaaaaaa, ai vazut ca o tii si tu pe Eleni in brate??? Si nici n-ai asteptat mult!! Hai sa fie intr-un ceas bun, va pup pe amandoua si va urez tot binele din lume!

Monica Matz - ai nascut si tu?? Ce superb! Am vazut pozele, sunteti frumoase amandoua! Sotul tau era cam terminat de emotii... Se vedea pe fata lui. Felicitari, mamico!

Raluka... drum bun, nastere usoara si bebel frumos si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Miri... mi-au dat lacrimile... superba povestea. NO COMMENT!

Alina... mai, fetelor, voi chiar ma faceti sa plang asa de dimineata?? Extraordinar! NO COMMENT de asemenea!

Asaaaaa... multumim de aprecierile pentru Mariuca, dar nu ma surprind. Cum la odiseea noastra sunt ceimai frumosi bebei din lume, Mariuca nu putea sa fie altfel. Am si inceput - modest - sa o laud - si n-are decat 13 zile.

Apropos, maine o sa iesim prima oara afara. Eu de-abia astept sa vad cum reactioneaza! Intre timp, ma apuc de poveste si poate pana diseara o termin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Eleni,bine ai venit pe lume!

raluca,37+Sonia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, multumesc din suflet pentru ca v-ati gandit sambata la mine, multumesc in mod special celor care m-au sunat si mi-au trimis mesaje de incurajare...sincer, la ce disperare am vazut eu sambata, nu mai tin minte exact, dar o sa ma uit pe telefon si va nominalizez (daca e cazul)...
Sa va spunem ultimele noutati : de ieri suntem si noi acasa, papam bine (chiar prea bine, in sensul ca stam mult la san), am laptic....e bine
Povestea nasterii...sincer, nu as vrea sa o sciu, ca mi-e teama sa nu sperii celelalte fete care asteapta....dar sper din suflet ca nimeni sa nu treaca prin ce am trecut eu....Bianca a fost scoasa cu forcepsul, multumesc din suflet doctorului (care apropo, a venit la nastere - fara experienta lui, s-ar fi terminat urat treaba)) si lui Dumnezeu, ca a vrut ca fata mea sa fie bine...
O sa va mai dau detalii mai tarziu...tin sa va zic ca scriu in genunchi, nu mai pot de durere, taietura ma termina, dar nimic nu mai conteaza acum decat ca Bianca e bine...
Si inca ceva...sa completati la listuta, a avut 52 cm la nastere...incerc sa pun si ceva poze si apoi o sa citesc din urma...cu toate ca am tras un ochi...ce de majorete pentru mine...MULTUMESC FETELOR, CONTEAZA ENORM!!!!

Adriana S.
AMR 3 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

RALUK

Nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!

raluca37+Sonia Andreea

Mergi la inceput

RALUK

Nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!

raluca37+Sonia Andreea

Mergi la inceput