*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*
Raspunsuri - Pagina 10
rlc_sandor spune:
Alexia28,ce ma infunda rasu si eu mai merg marti la dr (pe12 febr)iar miercuri sau joi sigur nasc daca nu se intampla pana atunci ca dr a zis ca suntem la termen,ce ne-om trezi amandoua in spital deodata ...anuntand nasterea clopoteilor pt orice eventualitate mai ia un nr,doua de tel ca nu se stie eu asa voi face
raluca,37+Sonia Andreea
Adryana_4u spune:
Sa vad daca am pus sau nu pozele...daca NU, inseamna ca-s prea obosita si tre sa ma culc....daca DA, si scrie jos Eu sunt Bianca...si se mai si vad pozele...atunci va invit sa le vizionati si sa va dati cu parerea
Adriana S.
AMR 3 zile
-39 sapt+ BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
alexia28 spune:
Adriana, sa-ti traiasca Biencuta, foarte frumoase pozicile, ce buzite are, pupa mama pe ea, imi pare rau ca te-a cam chinuit nasterea, off deja am citit atatea povesti cu nasteri grele incat mi s-a facut frica
Rlc ar fi ceva sa nastem amandoua in aceeasi zi, eu am mai trimis nr meu Emilieipop si lui Nicole_es, dar s-ar putea sa nasca si ele in perioada asta, oricum am multe prietene pe forum (mamici si aspirante) care or sa anunte sigur numai sa nasc o data ca nu mai am rabdareeee
pupicei
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 13 zile
miri_mik spune:
... am deschis sa scriu nu mais tiu cand... si...
aaaaa, dah,
adryana, superba bianca ta, si la tati in brate... grozava! si rasfatata foc, la mami si la tati in pat! sa creasca mare si frumoasa, desteapta si sanatoasa! si ce-a fost urat la nastere sa se vindece cu timpul, bine-ati venit acasa si bine ne-am regasit:)
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
alina023 spune:
Tanti doamna moasa de Brusell!!!! Jutor!!! Se poate ca adevaratii colici sa inceapa la 2 luni? Sau sa fie acum un apogeu? Ana mea iubita de 3 zile are niste accese de plans cum nu a avut niciodata pana acum. Nu prea imi dau seama dar de la burtica pare sa planga asa. Isi arcuieste spatele, misca energic piciorusele si manutele. Ce mila mi-e de ea... Nu reusesc sa o linistesc decat plimbata cu caruciorul...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
anca.b spune:
Laurad - felicitari! si bine ai venit pe lume Eleni!
Matgravidut - Felicitari pentru Andreea Bianca!
CameliaH - felicitari pentru bb Matei!
Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1
LaLa_20 spune:
zuzici v-am citit in diagonala...mirisi raluk mercic mult de incurajari,darse pare ca mi-am tocit nervii degeaba tot nu a inteles nimic...mai am de furca...
raluk nastere usoara...
eu raportez o noapte haotica in care bibi si-a dat peste cap programu de masa,a mancat cand i-a poftit inimioara...acum sta la mine in brate ca in pat nu-i place,casa e brambura ma chinui de dim sa fac curatenie;sa spal,sa calc...sotu tre sa vina la masa...of
si miri sa nu uit dela mine si bibi o super mamica si o super zuzica
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Miutza spune:
Adryana, Bianca e frumoasa foc! si tati e super fericit, intr-adevar! sa va traiasca si sa va bucurati de ea! te cred ca a fost fff greu, insa doar privind-o in poze imi dau seama ca si tu gandesti la fel ca mine, a meritat din plin! te si sper sa-ti treaca repede orice durere sa-ti ramana doar sa te bucuri de Bianca!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
Tinna S. spune:
Fetelor hai ca m-ati facut sa plang... Am citit si eu povestile scrise de Miri si de la Alina, si nu ma mai pot opri... Daca ati stii cum ma simt... Peste cateva zile urmeaza sa nasc in sfarsit, momentul se apropie cu pasi repezi... Iar mie mi-e atat de frica... Nu de nastere, nu de dureri... Am un sentiment de frica in suflet ca nu voi putea sa fac fata cu doi copii... Stiu ca o sa ii iubesc la fel de mult... Dar acum ma gandesc la Andreiushul meu... Il iubesc atat de mult si nu as vrea sa il fac sa sufere nici un pic... Poate o sa ziceti ca Andrei al meu e deja mare... Mie tot mic mi se pare... Si este un baietel atat de sensibil, care isi pune atatea probleme, uneori mi se pare ca nu e ca ceilalti copii, mi se pare ca e asa matur, dar apoi imi dau seama ca tot micutz e... Copilul asta e centrul universului meu... Cum o sa se simta el cand o sa apara si bebe pe lume? Oare o sa se simta neglijat? Doamne, nu vreau lucrul asta, si simt cum ma copleseste teama... Daca ati stii ce momente de tandrete avem, cum nu se culca seara pana nu ne "smotocim" si nu avem o "discutie" noi doi... Sunt convinsa ca il voi iubi si pe bebe mic, deja simt ca il iubesc, dar Andrei ramane pentru mine minunea mea, viata mea, sufletul meu... Nici nu mai pot sa scriu, pentru ca oricum nu prea pot sa exprim in cuvinte ceea ce simt, nu sunt suficient de priceputa... Asa ca stau si ma framant, cu lacrimi in ochi...
Cand sunt cu Andrei si cu Dragos nu imi arat pe fata temerile astea, ci le tin inchise in sufletul meu... Acum sunt singura acasa si de-aia am izbucnit asa...
Va pup si sper ca nu v-am plictisit prea tare...
Tinna 38+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 11 de zile !!!
Tinna S. spune:
Acum am vazut si eu ca avem vesti de la Matgravidutz si Laura D...
Felicitari Monica si sa fii fericita langa fetita ta Andreea Bianca!
Felicitari si tie Laura, si sa dea DD ca micutza ta Eleni sa fie norocoasa si fericita!
Recuperare rapida fetelor! Va pup mult!
Tinna 38+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 11 de zile !!!