*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*
Raspunsuri - Pagina 11
isidora spune:
MIRI ,TE IUBESC!
Si te admir mult de tot pt. curajul tau,pt. putere si preaplinul dragostei pe care nu te sfiesti sa o imparti acolo unde stii tu ca e nevoie...Te admir ca dai rod bun inteligentei cu care te-a inzestrat Dumnezeu si ca esti intr-o continua cautare si valorificare a informatiilor de orice fel....Steinhardt,spunea in Jurnalul Fericirii,ca pt. el prostia e al 8-lea pacat capital...se referea desigur la ignoranta,atunci cand ea n-are nici o scuza si intervine din motive de lene de folosire a mintii...bune pe care ti-a dat-o Dumnezeu...Si nu de putine ori eu pacatuiesc asa...
M-am regasit putin in povestea ta,in privinta sentimentelor vizavi de copii,de ce va urma dupa ce voi naste,in palmele peste fund pe care si eu le aplic consortului-deh, ce sa-i fac daca are asa un fund sexy-in lipsa limbajului sau mangaierilor....In cazul meu reala infirmitate psihica-mostenire de familie care din pacate se rasfrange si asupra Isidorei-....Pur si simplu nu stiu sa fiu atat de afectuoasa sau blanda sau buna pe cat ar tb. sa fiu cu cei care chiar merita...DEci sotul meu e un oropsit ,noroc ca a primit suficient el si imi da si mie...desi nu ma poate consola asta...
In fine ,te iubesc si te admir pt. ca ESTI tot ce am visat eu sa fiu...dar poate cu timpul voi reusi...
Am vazut si pozele evident...Da, Bruno e un viitor model asta-i sigur,poate sa se ia de o mana cu fiimea care probeaza toata ziua niste costume de baie-o sa pun poze cand vina consortul- si isi pune in spate si niste aripi albe de la balet de zici ca prezinta lenjerie intima pt. Victoria's Secret...Iar falcosul de Sacha e mortal,imi place de mor,asa e parca seamana mai mult cu tine...si sigur cu finul meu de 8 luni....Iar de tati stii deja ce parere am...
citesti pe chipul lui ca intr-o carte:bunatate,pace, lumina,dragoste ,siguranta si confort!Si va meritati unul pe altul din plin!Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti pe masura frumusetii voastre sufletesi!
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (37sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
Tinna S. spune:
Raluk.m , tin pumnii strans! Nastere usoara si bebe sanatos!!! Asteptam vesti!
Tinna 38+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 11 de zile !!!
Miutza spune:
Iulia, bine-ai revenit! asteptam poze de la botez cu scumpa de Iris! pupici si sanatate multa!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
isidora spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI: LAURA D,CAMELIA ,MATGRAVIDUTZ SI ADRYANA PT. CLOPOTEI! SA FIE SANATOSI ,SA CREASCA USOR SI FRUMOS SI SA VA BUCURE ZILELE!
aM VAZUT POZE SUNT NISTE SCUMPI toti...Creatza e dulce ,dulce Mariuca...si ce sansa grozava are cu tati care o sa-i faca niste poze...Sanatate va doresc si crestere usoara!Mi-amintesti dE Isidora-2.800,47 cm...si ce-a iesit acum arata ca un copil de 5 ani....ca dezv.
LAURA D ELLENI aRE NUME DE ARTISTA.. mie cel putin asa imi suna..oare de ce?
ALINA023, CE POVESTE FRUMOASA!sI CE FRUMOS AI POVESTIT!
TINA ,cat ma regasesc si in ce spui tu....Dar simt ca o sa-mi dea Dumnezeu suficienta dragoste pt. amandoi...Cica ea creste proportional cu nr. de copii de fapt.Prietena mea cea mai buna care are 3 mi-a confirmat.
Noi suntem la fel,asta noapte m-am culcat la 5.dim.,m-am uitat la Grey's ...Pur si simplu mi-e groaza cand vine noaptea...nu vreau sa ma apuce durerile noaptea....vreau sa vina sotul meu....N-am crezut ca imi va fi atat de frica vreodata...de ceva care e in mainile lui Dumnezeu in totalitate...orice as face eu,orice as crede...Doamne cat de putina credinta am... Dar ,'cred Doamne ajuta necredintei mele'.....
Nu vreau shlapi ca oricum nu ma ajuta...tb. doar sa ma regasesc...sa ajung sa ma impartasesc si atunci cred ca ma voi linisti...
Adina
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
Miutza spune:
fetelor, stiu ca mesajul meu e ca nuca in perete acum insa chiar aparuse Iulia82 cu un mesaj in care ne spunea ca a fost ocupata cu botezul lui Iris... dar intre timp a disparut mesajul.
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
isidora spune:
DOC, nu -s ce sa zic de nodulul ala....Poate sa mai raresti mulsul daca el se satura cu mai putin acum...Sa-i lasi doar sa curga fara sa mai mulgi...Si daca nodului e tot acolo sa ceri un sfat specializat poate si in afara moasei...Sa vedem ce zice si Miri...
Adina
iulia82 spune:
Salutareee!!!! In primul rand felicitari noilor mamici si sanatate noilor clopotei.Eu n-am mai intrat de mult,pt ca am fost tare ocupata cu organizarea botezului,dar gata,a trecut...am botezat-o sambata pe Iris si nu pot sa explic cat a fost de emotionant...
Creato da ce printesica frumoasa avem....sa-ti traiasca Mariuca si sa va aduca numai bucurii
Shose vad ca esti pe ultima suta de metri....emotii???
Va pup pe toate si spor la nasteri!!
pun cateva poze de la botez(asta pana o sa le am pe cele facute de fotograf)
POZE DE LA BOTEZ
POZE IRIS
Iulia si IRIS MARIA
isidora spune:
Adryana Bianca e o scumpa ...Slava Domnului ca s-a terminat cu bine totul!
Adina
miri_mik spune:
poze proaspeteeeeeeeeeeeeeee! pt 4 saptamani, sau o luna Lunara!
http://community.webshots.com/album/562056028fDWeQV?start=72
isi... printre urlete de sacha, tipete de bruno, si dreaci de-ai mei, muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah! si... intr-o zi am sa-ti spun si eu despre tine:))
lala20, muuuuah!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
iulia82 spune:
Miutza,imi cer scuze,dar am sters mesaju meu ca mai aveam ceva de completat si l-am postat dupa tine
Fetelor,mi-a trimis Ereena un mesaj.Ma ruga sa trimit pe adresa de mail a zuzelor o poza cu mine si Iris...imi mai dati voi ceva detalii??
POZE IRIS
Iulia si IRIS MARIA