*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura, Dumnezeu sa-ti fie alaturi si sa te bucuri de aceasta zi!

[bebe]Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Grati, voi ce mai faceti? Cum e bebe Tudor? Nu ne arati si noua poze? Ozi cum se comporta cu el? Banuiesc ca e topita, asa-i?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

quote:
Originally posted by alina023
, tinem pumnii, cum sa nu? Au inceput si contractii?

Contractii,,, inca nu, sau cel putin nu din alea cum cred ca ar trebui sa fie. Ca eu am avut contractii aproape toata sarcina, m-am obisnuit cu ele. Dar nu dor, ci e numai asa o senzatie de disconfort.
Cand ar trebui sa ma alarmez, cand sunt la cat timp?
Eu trebuie sa ajung in alt oras, la vreo 50 de km, fac cam o ora cu masina. De-aia am asa morcov,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit, zuzici.
Astazi am implinit si noi 38 de saptamani.De-acum, morcovelul intra usor usor...pe zi ce trece, tot mai adanc.

Am citit din urma, dar..n-am avut chef sa raspund.
M-am uitat si la poze si-am admirat bebeii.
Am tinut pumnii CamelieiH si in continuare LaureiD.

Am insa o stare de toata pomina. Cred ca in loc de depresia postapartum eu o am pe cea de dinainte. Sper sa nu se continue si dupa ce voi naste.

Acum doua seri, sotul s-a supi pe mine, caci i-am aruncat o cana de plastic -amintire de la un concert din Germania.Am busit intr-un plans isteric de nu m-am putut opri vreo 2-3 ore....cu ganduri tot mai aiurea despre mine si felul meu de-a fi.

Ieri am fost la Biserica. Preotul nu. E plecat pentru 2 saptamani nu stiu unde, la niste prieteni. Asa ca...familia lui a citit niste rugaciuni si...gata.
A mai condus sotul si 1 ora si ceva pana acolo, apoi 1 ora si ceva inapoi. Vai de fundul meu.

Aseara m-am certat cu sora-mea. Ca nah..s-au strans..si-am rabufnit...cand, dupa atatea ore de condus, ma durea burta si fundul, si-as fi vrut sa ma intind.
Dar sorela era online... si.. ca sa vorbim, i-am zis sa ma sune.. caci ea din Franta poate suna SUA gratuit. Asta ca sa ma pot intinde si eu in pat/fotoliu/canapea...si sa putem si vorbi.
Mi-a raspuns ca.."ii e sila sa mearga sa caute telefonul, ca sa ma sune ". Asa ca m-am aprins si... m-am certat cu ea.

Cam astea. Acum vreau sa imi pun lucrurile in geanta, sa am bagajul pregatit. Caci bebe a tot dansat sau jucat fotbal sau boxat in burta mea zilele astea.

Imi vine sa ma incui intr-o camera intunecata si sa nu mai ies de-acolo.

V-am pupat.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38 sapt
Vali

AMR 2 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Vesti de la Monica-matz n-am . Ramasese sa ma sune ea, dupa ce va naste, sa-mi spuna cum sunt. Dar, n-am primit nici un sms sau call.
Nici nu stiu ce sa fac, sa o sun eu... din nou? Mi-e sa n-o deranjez.
Sper ca sunt bine si ea si bebe.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

38 sapt
Vali

AMR 2 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, pentru mine zilele petrecute acasa au fost tare grele...am beneficiat de febra laptelui (cred ca a fost mai cumplita decat contractiile de dupa ceza), Tudor fiind obisnuit din maternitate cu lapte praf nu sugea si nu-mi desfunda canalele (aici am avut noroc cu Ozi! Nu a uitat cum e cu tzitzi!!!!), tzipa de foame de am recurs la ora 12 noaptea la 30ml lapte praf...eu m-am capacit cu gripa cu o zi inainte de operatie si am inceput sa tusesc din noaptea de dupa operatie (nu va spun ce cumplite dureri aveam la fiecare acces de tuse), apoi s-a lasat cu febra...cum am ajuns acasa m-am umflat...se intampla mai rar la ceza...duminica dimineata am mers la spital sa ma vada dr...deabia azi sunt mai bine...mai am usor gleznele umflate...de ieri pana azi am pierdut aproape 4kg...cam asta e! Promit ca revin in forta cum ma refac!

[bebe]Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Miri e o mare problema....momentan o cheama doar Maria (Mariuca) mai vrem sa gasim un nume...si nu reusim. Taticului ei ii place Anastasia. Dar in acelasi timp ar vrea sa nu o strige lumea pe scurt Ana...ci sa'i spuna chiar Anastasia. Nu stiu daca o sa fie posibil. Intre timp cautam cu disperare nume.....
La cate zile de la nastere tre' sa spunem numele intreg? Cand plecam din spital?

pe somnorila....imi vine sa'l mananc...si fotomodelul secsi....baiat mare nu gluma.

Cretzulina nu am primit decat mesajul cu asterea si datele tehnice...altul nu
fetele

39+
AMR Max 1 saptamana !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Honey draga fedlicitari pentru cele 38 de saptamani dar cred ca tie iti trebuie un shlap ca nu esti cuminte de ce te superi, si ce cauti tu a volan atata timp nu e bine pentru tine, asa ca stqai cumintica si nu te mai supara

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze bubulina

ce mare sunt

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

ma simt tare prost...am reusit sa-mi fac mama sa planga...:doc(de la buc) ne-a zis ca bibi are vititele interzise pana ne da ea unda verde...i-am spus mamei si am crezut ca a inteles...i-am dat voie sa vina in prima zi cand ma venit,am rugat-o sa vina sa ma ajute la baie...la inceput(dar ea ii facea baie si eu ma uitam ca la film...k nu ma lasa sa fac nimic...noroc ca a racit si nu a mai putut veni o perioada...si apoi nu-si mai avea rostu),am chemat-o sa stea cu ea cand am examene...deci in comparatie cu ceilalti bunici era privilegiata..dar nu a apreciat ii spunea surori mele k nu le dau voie prea des la fata si ca o cocolosesc ...chiar nu intelegea ca e spre binele bebelinei...,ma suna si imi zicea vezi ca vin sa vad fata,nu tu poti sa ma primesti?,nu tu esti odihnita?...ba chiar ma suna vezi ca maine vina nasta s-o vada,vezi ca poimaine vine taicatu...si azi am explodat ca s-a auto invitat iat desi a foat acum 2 zile...si a inceput sa planga in telefon si s-a cam foarte suparat...nu asta a fost intentia mea,da chiar e spre binele lu Bibi...si chiar mai am si eu nevoie de odihna...si chiar daca am 20 dee ani mi-am dorit copilul asta si sunt capabila sa-l cresc...sper ca nu v-am zapacit...dar trebuia sa ma plang si eu cuiva ...ca eu cred ca fac depresie cu intarziere

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici,

am mai intrat azi, dar era in capitolul vechi

Vreau si eu sa-mi felicit "colega" de zi de nastere: La Multi Ani, Cornilia! Sa fii sanatoasa si voioasa!

De asemenea, ii urez "bun venit pe lume!" lui Matei, surpriza de CameliaH. Sa va bucurati unul de altul, alaturi de surorile gemene!

Bine ati revenit Creata - tare frumoasa Mariuca ta, si expresiva! - si Gratiela. Pt Grati, un special - stiu si eu ce e aia tuse magareasca peste operatie cezariana! Noroc cu antibioticele pe care le-au bagat in mine dupa operatie, inclusiv 5 zile de Augmentin acasa, si asa a trecut! Dar a fost groaznic, era ultimul lucru care imi mai trebuia zilele alea! Chiar, si mie mi s-au parut greu de "dus" contractiile de dupa ceza - adica de dupa reprizele de alaptat - dar eu am dat vina pe faptul ca oricum eu nu stiu ce-s alea contractii adevarate, dat fiind simulacrul meu de travaliu .

In seara asta tocmai am avut prima criza de colici. Cel putin asta cred ca era. Tipetele erau cam ca cele de foame, repetate si ragusite, cu fata rosie toata si limbuta vibrand in gurita ca o limba de clopot - oare de-aia s-or fi chemand copiii nostri clopotei? Hi-hi!!! Piciorusele frecate in toate partile, la san s-ar mai fi potolit dar pana la urma a functionat mai bine cu SabSimplex. Mmmmm ce mult ne-au placut! Ne tot lingeam pe botic dupa aia! Am gasit o modalitate mai usoara de a i-l da: masor cele 15 picaturi in lingurita, dupa care le "absorb" cu seringa si i le dau asa.

Mai fetele, micuta mea mi-a omorat tzitzi azi! A tras de ele de numa...v-am zis eu ca mai nou, cand se desprinde de san, uita sa dea drumul...si pana ma prind eu sa-i bag destu'n gura, trage de sfarc ca apucata! Brrr. Ustura rau, mai ales cand mi-e frig si se contracta zona! Iar in ultimele zile mi-e mai mereu frig!

, ma duc sa fac un dus fierbinte sa ma mai destind,

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562357316GVMraR

Mergi la inceput