*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

iar s-a trezit si se uita la tsitsi cu ochi pofticiosi scotand limbutsa...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Tinna, multumim frumos!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

asta seara am facut baitza de-adevaratelea,pt ca desi cazuse buricul ,inca mai supura .Bebe a fost asaaaaaaaaaa cuminte, dar a inceput sa zbiere cand l-am scos din apa.Eh ,ce ziceti de asta? El se agita tare tare cand faceam dush cu el in burtik,iubitul lui mama, se pare ca ii place .Ne-am descurcat onorabil eu si tati ,dar am o intrebare ,voi ii spalati perisorul in fiecare seara ? Si inca ceva ,am folosit feohnul de la departare pt ca are perisor si nu se usca doar in prosop ,cred ca e ok nu?tati nu a facut poZedoar a filmat ,si alea doar cateva secunde ,dar nu-i bai ca doar ce ne-am apucat de facut baitza,avem timp.Fiecare are dreptul la secundele lui de glorie:-)))) le punem la poze

Bine ai venit bebe Matei ,tizul dodoloatzei mele, sa fii sanatos!!!

Tinem pumnii Laurici !!!

Matei

POZE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

astazi am fost si la pediatru , bebe e super ok , ne-a dat debridat pt colici ,icter nu prea mai e si am luat 300gr in 8 zile ,Fat-Frumos din lacrima:-)))

Matei

POZE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Irinouka, ai avut dreptate, dopul era, l-am "surprins"!
Sa-mi tineti pumnii, pliz pliz pliz,,,!!
Va pup!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Miriiiii, ce mult iti seamana Sacha!!! Acum m-a pleznit revelatia asta. Si tu spuneai de falcute la Ana... Pai si voi aveeeti...

Si pentru ca tot faceam eu pe antrenoarea de mamici cu zen si alte de-astea...tocmai am scapt din o tura de chiraieli de-ale Anei. A durut-o burtica si a plans mai tare decat niciodata. Am reusit sa o linistesc doar plimband-o prin hol cu caruciorul. Acum se foieste pe acolo. Sper totusi sa mai doarma.

Cretulinule, bine ai revenit. Ne-am facut griji pentru voi. Abia astept povestea nasterii.

Raluk, tinem pumnii, cum sa nu? Au inceput si contractii?

Angi, la fel face si Ana cand ii este foame. Se uita la san si plescane din limbuta. Iamiiii... Ce scumpi sunteti amandoi in poza in care dormiti... Iar lapticul tau este cel mai bun pentru Pupi. SIGUR!

Laura I, ma bucur ca Thea e bine. Oricum sa fii atenta si fuguta la medic daca ti se pare ca se schimba tusea.

Tinna, sa inteleg ca nu ma ierti? Ca nu ai zis nimic...:(((( (cred ca imi dau o prea mare importanta)

Ereena, felicitari pentru prima baita pe bune. Imi inchipui ce fericiti ati fost mai ales voi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

AncaB, chiar ca par negri ochisorii lui bebe. Si ce ochisori!!! Sa-ti traiasca printul!!! E tare scumpic!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello fetelor, de mai devreme tot citesc dar la cat de obosita sunt intru mai rar si sunt momente cand intru apoi ori se scoala bubulina ori nu am timp sa raspund, noi plangem acul mai des, de ce nu stiu dar suportam ce sa facem, sper sa dorm si eu mai mult in noaptea asta

Angi, sunteti niste scumpi in poza aia unde dormiti amandoi, si lasa tu ca pupi isi va reveni si cu luatul in greutate ca e acelasi lucru cum ne ingrioram noi cu eco cu greutatile fiecare cu organismul lui, fiecare creste in ritmul lui ca nu pot toti bebeii sa fie ca la carte sa fie macar pe aproape si sa fie sanatosi, iar cu baita poate isi revine si el

miri ce scump e sasha si el si suzeta iar bruno vad ca mandru de al lui fratior, si felicitari pentru kilogramele lui

laura D, facem galerie si asteptam vesti

Louiza mamica de Yasmin - Elena

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicit din inima mamicile Nemary, Virgo, Bdiana, Ella, Adryana si CamyH! Va doresc sa fiti sanatoase, sa va bucurati de puiuti si la adanci batraneti sa le povestiti ce palpitanta a fost odiseea noastra!

[bebe]Tudor Gabriel

Mergi la inceput