*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Buna, alinaatudor!

Mi-am permis sa iti trimit un mail (PM nu a mers) intrucat ma aflu intr-o situatie asemanatoare cu a ta, numai ca la tine s-a ajuns la fericitul deznodamant.
Imi dau seama ca nu ai prea mult timp la dispozitie insa dupa ce ti-am citit povestea m-am bucurat mult k am gasit pe cineva sa intreb unele lucruri.

Iti multumesc anticipat pentru ajutor!

Multa sanatate si toate cele bune! Pup!

Mary 32+ DPN 30.03.2008 Municipal Dr. Grigoriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello!

Am vazut si eu poze de alina, tare frumoasa se face Stefania, parca s-a deschis ca un bobocel... In pozicile de langa tati se vede cat de bine seamana... Cred ca nu mai poti de fericire!

miri, merci de raspuns... Voiam sa te intreb pe tine, ca tot ai zis de lapticul care nu e voie sa fie incalzit la microondas... In aceeasi idee... Am voie sa ma duc la solar? Sau se iradiaza laptele? Tre' sa scap de el?

Noi... am descoperit bouncerul de care se plangea mami si voia sa il vanda... Nu stiu de ce, dar cum l-am pus in el a tacut ca prin minune, fara sa fie nevoie sa il legan. Deja e a doua oara cand doarme pe ziua de azi in el si e tare multumit. Sau, ma rog, eu sunt multumita. Ca tace. Sper sa nu il deoooochi! Ca de cate ori zic hop, imi dau seama ca inca nu am sarit gardul, si ce mai gardul am in fatza ochilor!!!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

zuzici,

care este temperatura normala a nou-nascutului??? eu i-am luat temperatura lui bitzi - rectal - si termometrul arata 37,6 .. e bine?? pls

Eu stiu ca pana la 37.2 e temp. normala la bebei.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 5 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

buna zuzici

fetele,am tras si eu putin cu ochiul pe la alte odisee si am vazut ca fosta noastra colega Marianna,mai posteaza la "mamici intre 25 si 35 ani".Tocmai ce a postat in aceasta dimineata povestea vietii ei(jurnalul personal) si vreau sa zic ca am plans enorm cand am vazut prin cate a putut trece.Sa-i dea D-zeu multa sanatate si putere in continuare si sa lupte alaturi de cei dragi sufletului ei.imi pare rau ca nu stiu sa va arat si voua mesajul,dar daca vreti si aveti timp sa intrati,cred ca i-ar prinde bine si cateva incurajari si de la noi.
acum va las ca am o stare cam nasoala.va pup indesat.

Nicole 38+ si Alessia Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor m-am intors de la dr. cu vesti proaspete... Mi-a facut consult manual si apoi echografie, si concluzia a fost ca bb meu mai vrea sa stea in burtica... Deci nu-mi mai induce nasterea maine... Va multumesc oricum f mult pentru incurajari, nici nu stiti cat conteaza pt mine sa vad ca sunteti langa mine...

Am apreciat f mult la dr. ca a fost asa sincera cu mine, ea urmeaza sa intre in concediu si tare i-ar fi convenit sa nasc maine, dar a zis ca nu vrea sa scoata bebele asa fortat... M-a asigurat ca oricum vine la nastere, chiar daca o sa fie in concediu (nu pleaca din oras)... Asa ca m-a mai chemat la control pe 15 feb... Singura zi in care nu i-ar conveni sa nasc ar fi pe 16 feb, mi-a zis ca are ea un eveniment personal important in ziua aia, dar mi-a lasat de inteles ca va veni la nastere chiar si daca s-o intampla tocmai atunci... Faza e ca eu am DPN chiar pe 16 feb :)...

Va pup mult si se pare ca mai stau cateva zile cu burtica...

Tinna 38s+4z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 10 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Hai ca ma apuc de facut capitol nou!

Tinna 38s+4z cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 10 zile ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

irlandeza nu te alarma...de la 37 cu 8 se considera temperatura....poate e prea cald in camera...mai micsoreaza temp...sau mai dezbracal pe bebe putin...da-i putin laptic sau ceai...poate e doar deshidratat...sau poate urma sa faca cacutza si in acel moment tem.luata rectal e mai mare cu pana la 0,5 grade...mai stai o ora si iai din nou temp dar asigura te ca nu s-a intamplat nimik de mai sus

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

sorry mesajul era pt ellenutza uf doar m-am trezit din somn......sorry