*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

godzila, esharfa am luat-o de la un magazin de chestii naturiste, dar cauta pe net babylonia, precis gasesti puncte de desfacere sau de comanda pe net.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Imi poti da un link? ca eu am gasit alte tampenii.

Emma si Raluca felicitari pt bb!

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pai sa fie cat mai rapid si mai putin dureros. Cheia e in relaxare... crede-ma! Cu cat te relaxezi mai mult si nu te concentrezi pe durere, chiar daca doare al naibii de tare, cu atat te dilati mai repede. Eu, cand mi-a zis moasa ca intr-un sfert de ora nasc, m-am uitat la ea si am intrebat-o daca face misto de mine. Si ea, foarte serioasa si oarecum jignita de intrebare, mi-a raspuns ca nu-si permite sa faca misto de mine. Si a avut dreptate. INtr-un sfert de ora de cand a zis ea, am nascut. Totul a trecut atat de repede, ma uitam la ceas si nici nu stiu cand au fost 2 ore cu dureri, ca parca s-a terminat mai repede decat a inceput.

Nu pot decat sa va doresc tuturor fetelor care mai trebuie sa nasteti sa aveti parte de un travaliu ca la mine. Prima nastere intamplata in doar 2 ore nasoale, ca ele au fost 5 cu totul. Nimeni nu credea, nici doctorul meu, nici moasele din sala de travaliu, nici doctorul de garda pe sala de nasteri, cu atat mai putin eu!!!!

quote:
Originally posted by rlc_sandor

Multumesc Creata2008,de abia azi vazusem ce scria in fisa si bineinteles in capusorul meu erau deja tot felul de scenarii
Am vazut si eu pozele cu Mariuca e o dulce!
Si eu voi naste tot natural dar provocat cel tarziu joia viitoare si sper sa am parte de travaliu cat de scurt .Felicitari pt cele 2 ore de dureri!

raluca,37+Sonia Andreea

Mergi la inceput

Frumusele amandoua, si mami si Stefania!

Avem si cercelusi, ce draguuut... Noi am decis sa nu ii facem gauri in urechi, sa isi faca ea singura, daca vrea, cand vrea.

Ce linistita doarme... sa va traiasca!

quote:
Originally posted by alinaatudor

Am pus si noi poze noi...sper sa apara la semnatura

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Mergi la inceput

Fete cu personalitate, ce mai?! Mariuca cand nu vrea lapte, strange buzitele la modul "nu si nu"...

quote:
Originally posted by danybv

Creata2008 nici Maria nu tine suzeta o tine cam 5 -10 minute si pe urma o scuipa .In poze a fost perioada de timp cand o tinea .Andrei a tinut-o de la 4 zile dat Maria nu vrea sa o tina e mai cu mot Asa este, copii mei seamana leit cu taty de la mine au doar cate ceva dar foarte putin : Andrei are marimea ochilor mei adica mari dar culoarea lui taty , este inalt ca si mine adica are niste picioare lungi.
Si tie sa-ti traiasca Maria ca este o frumoasa

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Tinna, Subscriu si eu la ce spune Creatza..sa nu te sperie ideea de nastere indusa..si mie mi-a indus travaliul deoarece nu aveam contractii si aveam membranele rupte ...am facut 2 injectii..una cu calciu si una cu occitocina...si a inceput balul..la 11 mi-a facut prima injectie si la 16.30am nascut...am avut un travaliu scurt, iar durerea ca intensitate nu cred ca a fost mai mare decat daca apareau contractiile natural..deci...nu te speria..in plus daca bebe se angajeza corect si tu asculti intocmai sfaturile moasei si dr...expulzia se va petrece repede si nu te vei obvosi cu contractii maxime mult timp...

Succes si mult curaj..nu imi vine sa cred ca zic asta..dar sincer...e greu dar nu chiar atat de greu..de fapt ce spun eu..tu mai ai un bebe..deci stii:D

Creatza, multmumi mult de aprecieri...la inceput Stefi dormea si ziua si noaptea, cu pauze de mancat..acum cred ca starea de veghe incepe sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai mult...multumim lui Dumnezeu ca inca nu are colici..speram sa trecem cu bine si peste acel hop...

Poze cu ingerasul

Mergi la inceput

Citind din urma, ca mai am inca vreo 6 capitole de parcurs, am vazut ca vorbeati de cantare. Ai mei au cumparat acest model http://www. be be lu sul tau . ro/detalii.php?cod=PT01 fara spatii, evident. E super misto si ei au fost foarte incantati, ca nu stiau ce sa ii cumpere Mariucai.

Dar greutatea de la iesirea din spital nu este relevanta, si pediatrul ne-a spus asta, pentru ca sunt cantare diferite. Cel mai bine este sa decideti daca a luat sau nu in greutate numai dupa ce cantariti cel putin de 2 ori cu cantarul vostru. Noi am cantarit-o vineri, la o saptamana de la iesirea din spital si asteptam iarasi vineri, ca sa ne putem face o idee de cat a luat in greutate.

Iar cu iesirea afara... nu este indicat sa scoti copilul pe ceata, vant puternic sau ploaie, cel putin pentru primele dati. De asemenea, cum acasa sunt evitate vizitele in exces in prima luna, e de preferat sa nu fie scos copilul in aglomerari gen mall sau carrefour. Ei au inca sistemul imunitar precar si in spatii cu multi oameni, e cel mai simplu sa prinda o raceala, gripa sau alte cele. Eu stiu ca voi vreti sa iesiti din casa, dar cel mai bine ar fi sa lasati copilul in grija mamei sau a sotului.

Nu trebuie sa ne grabim nicaieri... mai bine deschideti geamul si aerisiti bine camera sau il lasati in dreptul geamului, decat sa riscati iesind la shopping.

Parerea mea!

Mergi la inceput

Cristina Greta, am citit povestea nasterii Marei... Foarte frumos. Atat de simplu povestita si de cald. Sa va traiasca steluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

creata bine ai revenit in forta!sa stii ca ti-am simtit lipsa aici pe forum!fetele si va doresc numai bine tie si puiutului tau care e dulce,dulce!ca si mami de altfel.

gabrittza 39sapt+Daria Maria
AMR 4 zile?

Mergi la inceput

Laura de Piatra, emotionanta povestea ta... in conditiile in care tu nu ai vrut sa stii ce comoara ai in burtica. Cred ca sentimentul a fost incredibil, in momentul in care ti s-a spus "felicitari, aveti o fetita!". Mie nu mi-au mai spus si nici eu n-am intrebat ce sez are, chiar acolo, pe masa de nastere. Dar am vazut ca mi-au pus o bratara roz la mana. Ulterior am aflat ca tuturor mamelor li se pune bratara roz, diferentele de sex sunt la copii. Ei au bratari roz sau albastre. Deci Mariuca putea fi Denis pana la urma.

Mergi la inceput

Multumim mult de reprimire... si mie mi-a fost dor de voi. Se si vede, nu? Am monopolizat toata pagina!

Hai ca si tiza noastra mai are putin, deja vad un amr de 4 zile... Excelent! Sa fie usor si rapid!

quote:
Originally posted by gabrittza

creata bine ai revenit in forta!sa stii ca ti-am simtit lipsa aici pe forum!fetele si va doresc numai bine tie si puiutului tau care e dulce,dulce!ca si mami de altfel.

gabrittza 39sapt+Daria Maria
AMR 4 zile?

Mergi la inceput