*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (140)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pai daca asa simtiti, probabil asa va fi!!! Sa fie intr-un ceas bun, noi incepem galeria de pe acum!

Sa fiti sanatosi amandoi si sa reveniti cu bine acasa!

Pupam mamica si viitorul clopotel Daniel!

quote:
Originally posted by ottilia

fetelor,pt mine cred ca maine e ziua cea mare.M-a chemat dr la spital sa-mi faca un film,sa vada daca bebe e ok si dk se mai dezvolta si daca i se pare lui ca ceva nu e in regula il scoate maine.Si eu si sotul avem presimtirea ca maine se va intampla...dupa multe asteptari...
Ottilia +40??? cu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetele.Am intrat sa uram si noi fetelor care nasc : nastere usoara si celor care au nascut sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si mancaciosi.
Noi suntem bine .
Pup fetele si aveti grija de burtici si bebelusi .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Da, este bazinul care favorizeaza nasterea normala, fara complicatii. Eutocie vine din francezul eutocie, iar in greaca eutokia inseamna nastere buna. MOt-a-mot "eu" - bine si "tokos" - nastere.

quote:
Originally posted by rlc_sandor

Stie cineva cum e bazinul eutocic?Am dat cautare pe google dar nu m-am lamurit,va rog daca stie careva sa imi raspunda ca pana marti cand merg la control mai e...

raluca,37+Sonia Andreea

Mergi la inceput

Dani, tizele noastre au niste ochi la fel de mari... si niste suzete identice, cat fetisoarele lor de mari. Dar eu nu i-am bagat inca suzeta. Am incercat de vreo 2 ori sa i-o dau, dar ea urla de foame. Si in rest nu urla, asa ca nu am de ce sa i-o dau inca.

Exact cum e si la noi... e Dani intreaga! Asa e si la voi, vad!

Ce frumoasa e poza aia cu toti 4! Andrei a luat ochii lui tati, e un frumos si jumatate!

Bravooo, sa va traiasca puiutii si sa fiti sanatosi!

quote:
Originally posted by danybv

fetele.Am intrat sa uram si noi fetelor care nasc : nastere usoara si celor care au nascut sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si mancaciosi.
Noi suntem bine .
Pup fetele si aveti grija de burtici si bebelusi .

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mai fetelor am uitat sa va zic ce am patit ieri si alataieri.luni seara am fost l afirma de decoratiuni pt nunta si m-am dus doar cu nepotica mea ca sotul era la munca.p e strada mea se fac lucrari capitale,schimbari tevi,asfaltari,tot tacamul....si inca mai avem zapada,carea a acoperit santurile.si noroi pe strada cat cuprinde.si iesim noi din casa,mergem prin noroi si cand ajungem la o zona mai curata hai sa ne stregem de noroi pe zapada.si ma sterg eu frumos pana cad in sant....eram in sant pana la .... budunica,sa zic asa!cand am vazut ca nu m-am lovit la burtica m-am pus pe ras de rasuna strada.nepotica de 14 ani saraca nu radea deloc si se gandea cum sa ma scoata de acolo.dupa ce am stat 5 min in sant am reusit sa ies cu chiu cu vai,mai cu ajutorul nepoatei,mai tinandu-ma de ce apucam.bineinteles ca nu ma opream din ras.am plecat mai departe,nu m-am intors din drum ca doar trebuia sa "amenajez" localul,nu?am cautat pe jos cam 30 min pana am gasit firma dar mi-a prins bine miscarea,am zis eu.
ieri ma duc sa imi conduc nepoata la metrou,iar merg mult pe jos si cand ma apropiam de casa era cat pe ce sa ma muste un caine.noroc ca aveam niste pantaloni de treninig si iau alunecat coltii pe pantaloni si am scapat.
si cu toate peripetiile mele din ultimele 2 zile daria mea sta asa bine in burtica....
nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa.ceea ce nu stiu daca imi convine sau nu.
azi nu mai plec de acasa ca cine stie ce se mai intampla?

gabrittza 39sapt+Daria Maria
AMR 4 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

otilia si tinna... iaca, se naste din nou in tandem?:)) sa veniti cu vesti bune! 7 februarie, oau! place place:))

fetelor, pana e pace si liniste... o intrebare, poate ma descurcati voi...

incerc sa-mi recunosc (fac recunoscut) dreptul de predare al limbii ngleze la flamanzi. pentru asta am nevoie d eo hartoaga de la un "organism competent" care sa certifice ca facultatea mea e acreditata, cati ani de scoli inalte am facut si la ce grupe d evarsta pot preda. pliiiiiiiiiiiiiiz, spuneti-mi daca v-ati lovit de asa ceva (poate fetele de afara) si de unde dreaci fripti iau hartia:(( sunt trist, infernal de trist numai cand ma gandesc ca ar trebui sa ajung sa apelez la mita romaneasca pentru a obtine hartoaga asta:(

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Multumesc Creata2008,de abia azi vazusem ce scria in fisa si bineinteles in capusorul meu erau deja tot felul de scenarii
Am vazut si eu pozele cu Mariuca e o dulce!
Si eu voi naste tot natural dar provocat cel tarziu joia viitoare si sper sa am parte de travaliu cat de scurt .Felicitari pt cele 2 ore de dureri!

raluca,37+Sonia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Am pus si noi poze noi...sper sa apara la semnatura

Poze cu ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Am pus si noi poze noi...sper sa apara la semnatura

Poze cu ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Creata2008 nici Maria nu tine suzeta o tine cam 5 -10 minute si pe urma o scuipa .In poze a fost perioada de timp cand o tinea .Andrei a tinut-o de la 4 zile dat Maria nu vrea sa o tina e mai cu mot Asa este, copii mei seamana leit cu taty de la mine au doar cate ceva dar foarte putin : Andrei are marimea ochilor mei adica mari dar culoarea lui taty , este inalt ca si mine adica are niste picioare lungi.
Si tie sa-ti traiasca Maria ca este o frumoasa

danybv
Poze Maria

Andrei cu familia

Mergi la inceput